- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Nálam érdemben a gui frissült kicsit, a használat maga nem változott. Mondjuk nekem a régi virtuoso csomag van, és a mostani változások egy része ebben nem érhető el, csak az azóta bevezetett, drágább, premium nevű csomagban. Úgy látom, azokat implementálták, amik a fent linkelt bétában megjelentek.
-
csergyuri
tag
Első körben csak a radio paradise mműködött tovább, a spoty-t csak saját alkalmazásból tudtam hallgatni, volumio alól nem ment. Ma reggel sikerült minden állt helyre a rend, azt hiszem most már minden jól működik. Közben nemzetközi csoportban olvastam, hogy valakinek a saját NAS-on tárolt zenéit nem látja frissítés után...
-
Patice
Topikgazda
Nehéz megmondani, hogy az erősítőbe épített DAC minősége mit tud egy dedikálthoz képest. Ha nem akarsz külön DAC-ra költeni, akkor jobb választás, ha egy RPi-ból csinálsz egy streamert megfelelő szoftverrel, és akár külön digitális kimenetű kártyával.
Az előttem szólóhoz képest nem tudnék jobbat mondani, teljesen jól írta le a lehetőségeket.
Amivel még esetleg érdemes játszani dedikált kártyánál, hogy amelyik támogatja a külön tápolást, azt érdemes így használni (külön tápegység a Raspberry-nek és egy másik a kártyának). Egy kártyának pl. lehet a tápja egy mobilos akkupakk, csak abból sem a legalja.
Gyári megoldás lehet még mondjuk 100k környékén egy Auralic Aries mini használtan.
Alternatíva lehet még az RPi mellé nem egy HAT, hanem egy USB-SPDIF transzport is. Ezekből szerintem van bőven választék az általad megadott árkategóriában. -
Polllen
nagyúr
Az én variációim DAC vásárlás nélkül
15k-ig:
1. Rp4 USB-ről, pl. olcsóbban egy klotz, drágábban egy supra USB kábel + legalább egy meanwell táp az rpi-hezKicsit 15k felett:
Rpi4 + Hifiberry digi plus/pro + profigold coax kábel + legalább egy meanwell táp (nyilván lehet jobb coax kábel és táp is)50k-ig:
Rpi4 + Allo DIGIONE + profigold coax kábel + legalább egy meanwell táp (nyilván lehet jobb coax kábel és táp is)
ALLO USBRIDGE + supra usb kábel (ebben az esetben az rpi4-t el kell adni, mert ez a player egyben van egy másik board-dal)100k körül nem tudok mit ajánlani, max az 50k-s opciókhoz egy jobb tápot. (ifi vagy lineáris)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest