- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1310 üzenetére
Hátigen... nekem az erdőtemplom nem jött be, elsőre bonyolult volt, inkább eljátszottam a Bolero of Fire-t oszt kész
A Minuet of Forestet is ezekután egyszer daloltam el, hogy menjek tündért fogni
Ajh, de játszhatnékom van már
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1308 üzenetére
Aaah, jó tudni
bár így is kikerültem őket eddigis
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1306 üzenetére
Azt meg hogy? Neked cshárdzsolnak oszt kifekszel...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1304 üzenetére
És akkor már házörzőpitbullok fogják megkeseríteni az odajutásod...
Nameg a főbuksi a végén
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1299 üzenetére
Annyi gondolom lesz, de itt kicsit más az egész világ felépítése, többször is vissza kell menni már teljesített területre vagy dungeonba, mert az azóta szerzett cuccokkal új részek nyithatóak meg, olyasmi mint ahogy a Metroid Prime 3-ban is voltak a pályák.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1289 üzenetére
Hát, felség, pocsék egy ízlése vagyon
És éppen ez a baj: alig játszottál vele, de olyan nagy elánnal állítottál dolgokat.
Az a 2 órás végigvitel is egy belsős tesztelői versenyen született és nekik az a feladatuk, hogy kismilliósszor kell végigjátszaniuk a produktumot, kipróbálni a lehető legtöbb küldetéseket, stb mielőtt kijön a játék - és utána is, hogy keressék a bugokat. -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1286 üzenetére
Tehát ha megmondják neked, hogy ez meg ez a jó akkor vagy te a király?
Amúgy visszatérve az Oblivionra: látszik, hogy nem játszottál vele sokat, mert akkor tudnád, hogy lehet veled lépik a szinteket a szörnyek, de te képezheted is magad: más a játék elején a rozsdás nyílvesszőkkel flangálni, mint magasabb szinten Master Marksmannal paralízissel lődözni - például. Jah és addigra látsz vmit a játékból és akár (az én módszeremmel) félistent is csinálhatsz magadból.
-
válasz
Sirandrish #1283 üzenetére
a splinter cellt meg én magamtól vettem és jöttem rá h ez nekem való játék és játéksorozat. dekirályvagyok
-
válasz
Sirandrish #1280 üzenetére
most akkor misi is király ha nála láttad a zeldát?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1277 üzenetére
Jatélleg, bátyám hogyan kergetném majd el a Skyrim elől?
De most ő úgy is kapott diákmunkát (mázlista), elvileg szombatonként is fog dolgozni ráadásul lassan újra kiharcolom a hétköznapi gépezést is
OFF vége
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1275 üzenetére
Talán van PC-m?
Ott is beleöltem 70 órát a játékba, Skyrimot is elviselném ott.
Viszont az exkluzív játékok miatt fogok konzolt venni. Elsődlegesen a Wii mellett szól a Metroid, 360 mellett a Halo, PS3 mellett a Resistance - tudom, te FPS miatt nem vennél konzolt, de ez legyen az én "ízlésficamom". Viszont valóban evidens lenne az utóbbi kettő közül választanom hamár ott van a kedvenc játékom és annak folytatása is.
A kiismerésemmel ne is próbálkozz, másnak sem sikerült -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1261 üzenetére
Hidd el, szerintem a fősztori a leggyengébb része az Oblivionnak. Jah, és a fősztorit lvl10-en kivégeztem, szvsz nekem a játék világának a mélysége, felfedeznivalója, poénkodások (voltál már Anvil falain? Tudod a cheat nélküli kvázi halhatatlanság receptjét?), kismillió missziója (azért a guildoknak velős története van, én speciel élveztem a Mage's Guild és a Dark Brotherhood küldetését és azok hátterét) tartott a TV előtt. Loptam, gyilkoltam, vámpírként ámokfutottam, megvettem és berendeztem az összes házat, elértem a legmagasabb rangokat a céhekben, gyűjtöttem a különféle alkímiai összetevőket - órákat bírtam eltölteni csak azzal hogy a szabadba flangáltam szörnyeket öldösve bizonyos részeikért és szinte minden virágot láttam már, felhasztáltam, emellett majdnem minden dungeont kipucoltam. Asszem az egyik DLC be is rakott a játékba egy elhagyatott mágustornyot amit felújíthattál. Volt neki saját füvészkertje a játékban fellelhető gazok fajtáinak kb. felével, tudtál elementált is idézni, volt portál minden máguscéhbe (a Kvatchiba is, de ugye az ruined). Jah és olvastam. Rengeteget. Nem egyszer volt az, hogy az elején a legtöbb könyv szövegét leírtam papírra, odamentem a PC-hez és egy webszótár segítségével lefordítottam azokat - egy idő után már nem is kellett, értettem a könyveket. Nem hinném, hogy te ennyire elméjedtél volna benne.
Egyszóval best game, ever. Szerintem. És lehet akármilyen jó a Zelda (nehéz, de tetszik is) neken az Oblivion lesz a kedvencem. Vagy ha majd lesz alkalmam Skyrimozni akkor lehet, hogy trónfosztás lesz.
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #1261 üzenetére
Hát azért a Zeldáknak nincs valami nagy sztorija, abban mindig a kaland- és szerepjátékok (nem akció-kaland) lesznek erősek. WW-t, TP-t, meg az Ocarinát félig vittem végig, de a pár perces sztori elemek között több órás dungeon-ök, templomok vannak. Ha azt nézem, hogy mondjuk 10 óra játékidőben mennyi a sztori/vagdalkozós/ugrálós részek aránya, akkor az Oblivionban sokkal több "mese" van. Az, hogy egy Zeldát 30-40 óra végigvinni, nem azért van, mert annyira sok benne a történeti elem, hanem mert annyi muszájmegcsinálni dungeon meg templom meg ugrabugra van. Szerintem nem a történet adja a Zeldák varázsát.
De az oblivionba azért eltölteni 200+ órát hogy 59es szinten vidd végig azt amit amúgy lv5ön is meg tudsz csinálni....hát ne haragudj de nem látom értelmét.
Ennek pont annyi értelme van mint a WW-ben kimaxolni a galériát, meg Ocarinában 3 szívezni. Időb*szás, semmi több.
-
válasz
Sirandrish #1270 üzenetére
az meg kb mint az oblivion. feltuningolsz mindent de minek?
-
válasz
Sirandrish #1268 üzenetére
ja értem.
akko lehet medence is.
de egyébként akkor az ac nagyon nem homokozó. hanem sokkal jobb -
válasz
Sirandrish #1255 üzenetére
assassin ide sorolható? mer amit irtál az alapján sztem igen és ha igen akkor tudom mi az a sandbox
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1250 üzenetére
Megnézem, hogy te hogyan tolod végig négy óra alatt
És az egyenlőtlenség is helytelen, nézőpont kérdése főleg úgy, hogy egy Oblivionba/Skyrimba/Fallout 3-ba bele tudsz ölni több száz óra játékot ellenben a Zeldába... jah NEM. Viszont az is igaz, hogy nem ugyanaz a kategória, de hidd el, hogy nem unalmamban sikerült felhúznom Oblivionban a karakterem 59-re és a játékba tennem 205 órát.
ldave: Ennek a Xenoblade-nek utánanézek, így első blikkre nem tűnik rossznak, Zelda mellé lehet tökéletes lesz
OFF: volt szerencséd a Lost Odyssey-hez? azt mondják boxon az a legjobb jRPG -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1245 üzenetére
Hát azért ez ló**sz ahhoz képest amennyit én az Oblivionban töltöttem úgy, hogy hozzá se szagoltam a főküldihez és be sem csuktam egyetlen kaput sem
És a JRPG-k többsége is hosszabb nála, de ez nem von le semmit az értékéből, sőt! Egy sztoriorientált akció-ügyességi játéknak (remélem jól határoltam be
) ez több, mint jó
ldave: grafikailag milyen? Jó, lehet ez nem szempont egy Zeldánál, de azért kíváncsi vagyok, hogy milyen. Other M-hez képest? (ha játszottál vele)
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1243 üzenetére
30-35 órát mondanak első végigjátszásra, főszállal és pár melléküldivel. Ezek szerint kb. felénél lehetek, vagy kicsivel túl rajta.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1241 üzenetére
Fejből nem tudom pontosan, úgy 25-26 óránál tartok, de ebből elég sok elment csak nézelődésre és mellékküldire, főszálra úgy 20 óra mehetett, de az alatt is bénáztam egy keveset
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1235 üzenetére
Ezek szerint
Játszanék vele én is
@_@ Vegyé Wii-t @_@ -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1227 üzenetére
tudsz orvost aki kiír?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1227 üzenetére
Vagy szabadság, ha még maradt. Nálunk pl. mindig ki kell venni a tárgyévben az összeset.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1213 üzenetére
Igenis
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1211 üzenetére
, a letolás még ment, de úgy láttam, hogy egy vonalba lehet toligálni... na majd ha odakerülök többet tudok nyilatkozni. (mentségemre legyen, hogy a rácsot próbáltam csáklyázni
)
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1209 üzenetére
Nyah:
Van egy terem. Cellában egy Goron, a nyitógomb meg valahol mögötte. A cella egy bazi nagy lépcsőzetes valamibe van beépítve, a tetején egy időzítős átjáró - meg kell ütni egy kristályt az aktiváláshoz, a kristály mellett pedig egy tolható tömb van, de nekem nem nagyon sikerült felmásznom rá. Ja, és volt még két tűzcsiga is. -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1207 üzenetére
Ha a bátyám méltóztatik felállni a gép elől akkor repül pár szkrínsát.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1193 üzenetére
Van 9 szívem, 1-2-őt nyugodtan kitéphetsz
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1172 üzenetére
-
misuti
tag
válasz
Sirandrish #1150 üzenetére
Amúgy mennyire irányíthatóak jól a wii-s Zeldák a remote-al?Gondolkodom hogy veszek egy gépet!A hagyományos írányítókat is támogatják?
-
válasz
Sirandrish #1162 üzenetére
szerintem maj minygyá.
hihetetlen h már fent vagyok. előbb még magamhoz térek.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1155 üzenetére
Amúgy utóbbi időben a legjobb cikkeket mostanában az Eurogamer oldalán lehet sztem megtalálni (meg persze az Edge online része), 1up amióta az IGN-e már nem olyan jó, pedig régen azt is szerettem.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1155 üzenetére
Majd megpróbálok írni róla egy tesztet ha végigvittem, 30-35 játékidőt írnak első végigjátszásra (főszál és mellékküldetések egy része, szóval nem 100%-osan teljesített játékra).
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1150 üzenetére
Elolvastam a tesztet, érdekes. Legnagyobb negatívumként az irányítást kiforratlanságát és a kissé elavult játékmenetet hozzák fel, más újságok pedig azt írják, hogy az irányítás szinte tökéletes és a játékmenet is teljesen megújult.
Hát igen, ki hogy érzi, de messze úgy tűnik, hogy a gamespot most nagyon is kisebbségi véleményt képvisel. -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1144 üzenetére
Semmi nem lehet fontosabb Zeldánál!
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #1135 üzenetére
Annyi idő a világon nincs (legalábbis nekem
). Sosem voltam achievment whore
, nincs annyi időm egy-egy játékra.
xuldar: jaja, én sem megyek rá a szedjünk össze minden fegyvert, kincset, ganajtúró bogarat típusú feladatokra.
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #1117 üzenetére
1. Wind Waker (I'm such a sucker for cel-shading
).
2. Twilight Princess
3. Ocarina of Time -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1131 üzenetére
Skyward Sword?
Legalábbis megelőlegeztem neki. Majd kipróbálom.
-
xuldar
addikt
válasz
1. Ocarina of Time
2. Link to the Past
3. Szerintem a TP vagy a SS lenne, de egyikkel sem játszottam még -
DarkGubi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1123 üzenetére
Nekem a kedvenc Zelda játékom a The Legend of Zelda Series, azaz az összes! (kivétel CD-i borzalmak!)
Na, ez az én igazi toplistám
Az összes tartalmazza a Skyward Sword-ot és a még be nem jelentett 3DS Zeldát is!Ajándék:
▲
▲ ▲ -
DarkGubi
aktív tag
válasz
1. Majora's Mask
2. Twilight Princess
3. Ocarina of Time (3D is)Habár tiltakoznom kell, nehéz top 3 Zelda sorrendet felállítani.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1119 üzenetére
A Fable az jóó!! Az első és a második részt is fullra koakasztottam. A harmadik rész miatt fanyalogtam: mágia csak kesztyűvel? Így vész el a hősök tudománya
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Ocarina of Time (3D)
Twilight Princess
Wind WakerMost amúgy nem Zeldázok, azt majd péntektől. Most az inFamous 2-t tolom, eddig nekem ez az év játéka, nagyon megfogott.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1115 üzenetére
Játszunk.
-
válasz
Sirandrish #1107 üzenetére
csák norisz végigviszi 1 szívvel
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1108 üzenetére
Haha. A sok mellékküldetésre gondoltam meg arra, hogy időhöz van kötve minden.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1104 üzenetére
Simán végig tudnám tolni, mert én is töviről hegyire ismerem a játékot, viszont szeretek minden kis szart összeszedni, úgyse tudnám kihagyni a szívgyűjtögetést, meg hát jobban is néz ki két csík fehér keretes szív a végén
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1080 üzenetére
Mondottam, hogy elakadtoltam
Kb. 3 órát töltöttem PC előtt hétvégén és hát...
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1098 üzenetére
Egy BT és egy BT driver (Bluesoleil, Widcomm bluetooth stack, Toshiba bluetooth stack), ugyanis az Windows alap drivere nem jó hozzá.
Én építettem legóbol egy sensor bar-t, igaz csak 2 infra led van benne és kisebb, mint az eredeti, de minden gond nélkül működik kis távolságból.
Néha gamepad-nak is használom a Wiimote-ot egyszerűbb játékokhoz vagy emulátorhoz. Van egy program, amivel PL. az SNES/GBA-s zeldákat lehet használni úgy, mint a Twilight Princessben (suhintasz a wiimote-tal = B gomb lenyomása). Egész más élmény így egy régi játékkal játszani. -
DarkGubi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1096 üzenetére
Minden gond nélkül és elég sok mindenre is lehet használni. Én a főiskolán Multimédia órán ebből szereztem ötöst!
Bemutattam a Wiimote 1000+1 felhasználási módját.
Pl.:
Bemutattam ezeket élőben kiselőadásban:
Head Tracking for Desktop VR Displays using the WiiRemote
Low-Cost Multi-touch Whiteboard using the Wiimote
és még néhány apróságot. -
DarkGubi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1094 üzenetére
Akkor elárulom, hogy PC-n emulátorral futtatta valaki a kiszivárgott E3-as demót és fullHD-ban játszott vele. Itt-ott egy kis belassulás van, de valami ESZMÉLETLENÜL néz ki akkora felbontásban. Olyan, mintha eleve FullHD-ra készítették volna a játékot.
Most, hogy belegondolok, lehet, én is teszek egy próbát. Ugyan az én PC-m nem olyan erős, mint aki a videót készítette, de egy próbát megér. (Még sosem futtattam Wii/GC játékot PC-n.) -
DarkGubi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1090 üzenetére
Na annak is van története.
Még régen, a Petőfi csarnok bolhapiacán mászkáltunk az öcsémmel valami játékért. Végül az egyik árusnál a falon megláttuk a Mario Kart Double Dash-t. Nem használt, hanem új, fóliás volt, így megvettük. Csak otthon derült ki, hogy a Zelda csomag is mellé járt. Ez volt aztán a nagy meglepetés és egyben az első találkozásom a Majora's Mask játékkal, ami máig is a nagy kedvenc Zelda játékon.
SZERINTEM ez a legjobb Zelda jelenleg. -
DarkGubi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1088 üzenetére
Azért én sem egy nap alatt gyűjtöttem össze. Az Ocarina of Time például háromszor is megvan. Első példányom a Wind Waker mellé kaptam Master Quest-el. A másodikat a Mario Kart Double Dash mellé Majora's Maskkal és a 2 NES-es Zeldával. A harmadik meg a 3DS-es verzió. Eredetiben, N64-re egyik sincs meg. Az NES-es verziókat is a Mario Kart mellé kaptam, madj 3DS-re ingyen.
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1086 üzenetére
Én nagy Zelda fan vagyok, a legtöbb rész meg is van valamilyen formában (cd-i nem számít). Jelenleg 2 játék hiányzik. A Game Boy-os Link's Awakening (majd a 3DS eShopban megveszem), és a Spirit tracks (az öreg DS-em haldoklik, 3DS-re meg pénz hiány miatt kicsit tolódik).
Ami késik, nem múlik. Előbb-utóbb megveszem a hiányzókat. -
DarkGubi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1084 üzenetére
Igen, azt. Bár elég későn rendeltem elő, remélem lesz nekem is pénteken.
Volt szerencsém a kiszivárgott E3-as demóval játszani és azt kell mondjam, most még jobban várom. -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1077 üzenetére
Akkor már nem tök mindegy?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1068 üzenetére
Hát amióta láttam videón, hogy egy elszállt Wiimote mire képes a tv képernyőjével, azóta én rajta tartom a bugyit
Meg nekem fogásra is jobb, kicsit vastagabb lesz tőle.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1066 üzenetére
Nem csak sima fehéret. Még olyan gumibugyi sincs rajtuk. :/
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1064 üzenetére
Hát tudnék adni. De inkább N64 kntrollert adnék a kezedbe, abból van négy is.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1061 üzenetére
Váááá!!
Elég a kettő nem kell még egy. -
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1059 üzenetére
Átgondoltam, és sima lesz. Abból a 3500-ból veszek inkább egy másik játékot.
-
válasz
Sirandrish #1052 üzenetére
azaz. még jó hogy aról nem kelett külön fénykép szemből jó látható raccal. még ott lennénk sztem
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1042 üzenetére
Eh, elakadtam
-
válasz
Sirandrish #1040 üzenetére
az első képen látom ott a tűzmágia. azt a sokgömbös támadását egy spin attack-al ki lehet védeni és akkor ráadásul minden gömböt visszaüt rá.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1040 üzenetére
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1037 üzenetére
Me? Baj van vele?
Az is módosulva lett és engedéjt kapott a túlélésre
Látom felidegelted yetikét -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1033 üzenetére
...egy elf... <- nem hylian?
..o mindig... <- ejnye -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1027 üzenetére
Yah
Odaírod, hogy ez a Zelda-játékok szégyenfoltja, a megismételhetetlen baklövések, a valaha volt legrosszab videojátékok kzé tartoznak, bla bla
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1025 üzenetére
Szerinted ezek után mertek nekik hivatalos weboldalt csinálni?
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1022 üzenetére
-
válasz
Sirandrish #1012 üzenetére
he jó az mán. aki bejön ide az úgyis tudja miről van szó. aki nem ismeri az annyiból megtudhatja. akinek meg az se érdekes az megy úgyis máshova. menjen is!
-
ldave
félisten
válasz
Ha jól tudom volt valami rajzfilm is, nem láttam, de a kritikák eléggé lehúzták, legalábbis amikor meg akartam nézni pár éve, akkor letettem róla.
Amúgy nem tudom mit lehetne még beletenni a játékok felsorolásán és a kis bevezetőn kívül. -
Weißturul
senior tag
válasz
Anno Link ellátogatott Nintendo-országon kívűlre...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #999 üzenetére
nem fogja, mert már kész
-
válasz
Sirandrish #994 üzenetére
ja értem. a régi én ebbe a hejzetben kurvára de tolná már és csak mondaná h be van rendelve..
bár zeldát mindig megvettem de ebben a hejzetben az lenne amit irtam..
-
Weißturul
senior tag
válasz
Ezekután higgyük is el, hogy előrendelte?
-
ldave
félisten
válasz
Nem állítólag, tényleg nem
Nagy erőt ad, hogy holnaptól csütörtök estik elutazom, így úgyse tudnék vele. Hazajövök és majd akkor, feltéve ha tényleg itt lesz pénteken, Xenobalde-el is megszívtam, pár nappal később került csak a boltba, mint nyugaton...
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #990 üzenetére
Nem bírtam ellenállni a kísértésnek, de csak ennyit csináltam vele, majd jövő pénteken ha kezemben a doboz folytatom. Most épp a Crysis 2 single részét tolom.
De egyszerűen látnom kellett már -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #987 üzenetére
Erre nem válaszolhatok
-
válasz
Sirandrish #982 üzenetére
jaja meg úgy alapból eltalálni is a hernyó formáján a gyengéjét..
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #973 üzenetére
Kár. Érdemes bepótolni mindhármat, ha tetszett a Link to the Past. Ezek is ilyen izometrikus (felülnézeti) cuccok, és nagyon jó mind.
Egyébként a Minish Cap-ben sem szerepel Ganon, Vaati az utolsó boss.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #972 üzenetére
Érthető.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #911 üzenetére
Azért ez ebben a formában nem igaz: Majora's Mask, Oracle of Time, Oracle of Seasons, Link's awakening...
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #963 üzenetére
Bár végül nem került bele, de voltak pletykák, hogy a Wii-s Marvel Ultimate Alliance-ben benne lesz, mint rejtett szuperhős, Samus-al együtt.
Meg poénnak van a híres IGN videó, a Zelda filmről
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #963 üzenetére
Super Smash Bros Brawl, Link's Crossbow Training
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #955 üzenetére
Én megpróbálom.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #957 üzenetére
Én topicom
És én (még) nem vagyok Zelda-fan, azt se tudom mivan az egyes dolgokban...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #955 üzenetére
De ez nem Ocarina-topic
Max, ne az elején legyen... egy pöpec zelda-logó szerintem sokkal jobban mutatna
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #953 üzenetére
Nem gifnek kéne lennie, szerintem
és az OoT tesztedre is mutathatna egy link -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #951 üzenetére
Spirit Tracks-ot befelé az első háeszbe
Ja és ez a spanyol feliratos gif nem valami jó
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #949 üzenetére
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #946 üzenetére
Eddig oké is lenne, de én sóher vagyok 3-4-5x annyit kiadni ugyaazon játékért
Te szerencsés vagy, hogy megvan.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #944 üzenetére
Hát ezért is lesz az, hogy én inkább megveszem a GC-t két joyyal, memkarival és WW-vel és a TP-t pedig hagyom majd a jövőbeli Wii-mre
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #942 üzenetére
Jó, van olcsón is (40EU), de az a 400EU-s se fog gazdára találni, az biztos!
Kicsit vicces, hogy a Shenmue II alsóhangon annyiba kerül, mint egy DC két joyyal -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #940 üzenetére
Vatereát se használok, hova képzelsz
Azé megkérik az árát a fritzek -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #938 üzenetére
Aha, csak a GD-ROM majdnem kétszer akkora tárolókapacítású
eBay-t még nem használtam és egy kicsit félek is... -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #936 üzenetére
Shenmue 1 még akad, de 2 nem nagyon
Nem is warezolnék, de mint látod nem lenne könnyű -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #934 üzenetére
Ez eddig oké is lenne, de honnan a bánatból szalajtok GD-ROM-ot?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #932 üzenetére
Ó, persze
Dreamcastra nincsen Zelda?Báz, be kell érnem két Shenmue-val
De azt is nehezen, mert nem két forint lesz és még, ha akarnék se tudnék warezolni. Bár nem mintha GC-ra könnyebb lenne, de Zeldára szívesen áldozok pénzt
Ha a Shenmue tényleg jó játék akkor talán arra is.
Most ez a csata megy a fejembe: DC vs. GC... -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #930 üzenetére
Nekem kicsit tovább tartott, mint tíz perc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest