- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #262 üzenetére
Dehogynem...ahova leestél ott kell balra menni..körbemész és a terem másik végében jutsz vissza be..onnan letolod a követ...átugrassz, majd egy botot megprökölsz, vissza ugrasz, suhintol..begyullad az ott lévő pókháló és már le is esel
Szívesen segítek amúgy de mi lenne ha szétnéznél hogy kb mit lehet csinálni az adott teremben?
Ha kell végig mondom hogy mi, hogy merre meddig de a játék lényegét öljük meg ezzel -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #234 üzenetére
Nézd meg az N64es joyt és az alapján állítsd be.
Értelemszerüen a "c" gondokat egy helyre pakold mert az lesz a gyorsmenüd úgy hogy ne kelljen zongoráznod érte. Az Analóg lehet a 4 irány vagy a w,a,s,d combo..a A,B gombokat gyakran fogod használni szóval az az irányoktól messze legyen hogy kézre essen a két kezes kezeléshez...a Z meg a célzás lesz szóval az az "A" és "B"-hez közel helyezd el..az L és R nem nagyon kell majd de azt is érd el.Én így állítanám be:
Előre: W
Balra: A
Hátra: S
Jobbra: D
A Button: NUM 1
B Button: NUM 3
Z Button: NUM 2
C (fel): NUM 8
C (bal): NUM 4
C (le) NUM 5
C (jobb). NUM 6
L: NUM 7
R: NUM 8Ennél kényelmesebbet én nem tudnék kitalálni...
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem bánnám ha befutna még 1-1 emberke aki ismeri a Legendát
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Megvan a WW is 100%-ra..hát a Galéri fullolás nem volt semmi..mindent le kell kapni..de a végén a Link&Hajó szobor miatt megérte
Rumkola: én GC-n nyomtam végig azt is...WII-n is belekezdtem de azt nem nyomtam végig me eladtam a WII-t...nagy mozgásbizbaszt ne várj...csapkodsz akkor ő is csapkod de nem ugy ahogy te..szoval a kombok előre bevannak progizva..
jah igen mert amugy Link balkezes de a WII-n jobbkezes..ezért van tükrözés
amugy a GC verzio nincs már meg?
-
Sirandrish
Topikgazda
tudom hogy senkit nem érdekel de attól még leírom
Zelda - OOT
20Szív/100Skull/all item stbSzóval 100%ra pörgetve
és most jön a Wind Waker
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah ujra nekiáltam az OOT-nek.GC-n
Van valaki aki játszott/játszik bármelyik résszel?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Angel357 #121 üzenetére
huu ezer éve volt már de aranypikkely kell hozzá...azthiszem Pecázással lehet megszerezni...ha az az estütöt adta amivel 3 secig tudsz a vizalatt maradni akkor a Zoraknal kapod meg mégpedig ha a minijátékot teljesited amikor le kell ugrani a vizbe..
ahogy most így belegondolog tuti ez adja mivel ha ez adná az ezüstöt akkor nemtudnál lemerrülni se...tehát a Zora adja
-
Sirandrish
Topikgazda
ez a topic nem lehet ennyire lent
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #117 üzenetére
jó ez igaz csak picit elferditem a valóságot a Zelda javára
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #115 üzenetére
azért nem egy gyilok játék...rengeteg logika van benne(feladatok személyében)...hatalmas világtérkép..fejlődési lehetőséget...gyüjtögetési lehetőségek..
Persze az ellen el kell pusztitani de és Dara meg gyilkolászós game alatt az FPS lövöldéket értem amik mostanság nagyon elterjedtek..és örülök hogy néhányan amaelett ilyen klassziklus gamekkel is tolják/tolták
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kisbodzsár #113 üzenetére
wiin a Twilight Princessre gondolsz szerintem
Sima legend of Zelda meg NES-en van..64en az Ocarina of Time és Majora
De végülis nem is ez a lényeg hanem hogy vannak még emberek akik tudják értékelni a tartalmas gamekat amik nem feltétlenül az eszetlen gyilkolásról szól
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #111 üzenetére
nem...most nagyon rááltam a cod4-re online...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #109 üzenetére
én szivesen beszélgetnék de sajna nincs kivel..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #107 üzenetére
mostmár tudok helyesen írni csak eddig nem volt rövid o-m
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #102 üzenetére
jahjah...mikór elsőnek nyómtam a rászeket énis elakadtam sók helyen..valahól 2 perc alatt tóbábjutóttam de valahól egy hétig szóbróztam
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #98 üzenetére
nekem a CÓD4 ónline viszi el az időt mindentől
-
Sirandrish
Topikgazda
odáig jutottam hogy lekaptam azt a plugint de a Zeldát meg az emut linkeld már be pliz
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #94 üzenetére
ááá megőrülök a képektől..ma tuti megnézem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #92 üzenetére
a pü megvan
okéka csak azthittem időközben valami mást próbálsz
Jó azt majd megskubizm -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #90 üzenetére
öö és azt amit te most használsz hogy is kell pntosan müködésre birni? kmlyan kipróbálnám
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #88 üzenetére
és sk kül van ezekkel a texturákkal?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #86 üzenetére
Pontosan...Link to The Past a neve a 2D-srésznek amit keresel.
OOT-t emun nyomod?
-
Sirandrish
Topikgazda
nah mivel nem pörög a tpic felvetek egy témát.
Emulátor!
PL tud-e valaki müködő DS emut? -
Sirandrish
Topikgazda
tessék beszélni a gameról nah
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #79 üzenetére
remélem ez mihamarabb bekövetezik mert ugyan nem fikázni akarom de a kétszinü semmi szépségü rétmeg a készitett között óriási a kül...
NAgyon tetszik..akarooom -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #71 üzenetére
Fuu nagyn állat a cucc..van ilyen ami márjátszható?
nagyn baba -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #66 üzenetére
pontokat csak venni lehet tudtmmal
Amugy azt is tudd hogy ésmit kell csinálni hogy kicseréld a texturákat?
Nagyon érdekelne 1024*768on hogy milyen is a game...persze játszani billen ugyse tudnék vele de azért érdekelneErről a rajongói váltzatról meg még csak nemis hallottam
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #64 üzenetére
WII-n keresztül lehet őket leszedni pontokért cserébe...NES game 500pont N64 game 700pnt meg ilyesmi...nem pont ennyik de így müködik..2000pontos karit meg venni tudsz...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #59 üzenetére
ez nemegészen így müködik...nem minden játék szerezhető be WII-re...viszi a régebbi N-es gamekat de csak azt tudod leszedni ami kaphato
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #54 üzenetére
jó közös vonásai vannak én nem azt mondtam csak azt hogy nem emlitem egy lapon mert ugye más stilus
De mindegy..a téma Zelda..lehet dumálni róla -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Birsinator #46 üzenetére
az Ocarina az én kedvencem is
Amugy az FF-et énis szeretem de mivel ez Paltform/kaland az meg rpg nem sok közöset látok bennük -
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest