- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #1274 üzenetére
Öhm csak így egyszerűen...kit érdekel?
Tudom hogy millió dolgot lehet benne csinálni de hidd már el hogy ez nem köt le mindenkit.
Azt meg végképp nem mondtam hogy neked a Zelda kell hogy a kedvenced legyen.De itt és most (pokolgép 4ever) újra megfogalmazódott bennem a kérdés.
MI a francért erőlteted a konzolvásárlásnál a Nintendot ha a kedvenc játékot amihez már folytatás is kijött pont a másik két konzolon van?
Te pont az a pali vagy aki állítása szerint az exkluzív címek miatt vennéd ezt vagy azt, holott tök egyértelmű lenne hogy azokat vedd ha azon van a kedvenc játékod.
Nem értelek, bár szerintem soha nem is foglak. -
Sirandrish
Topikgazda
"Ennek pont annyi értelme van mint a WW-ben kimaxolni a galériát, meg Ocarinában 3 szívezni. Időb*szás, semmi több."
Ez így van...akkor most jöjjek azzal hogy a WW-ben benne van 100óra gameplayem?
Mi a francnak mondjam mikor a játék marhára nem szerves része amivel elb*szom az időt..
Az Oblivionba is..játszol vele 200órát? de minek?
Ez tipikusan a "ki nem szarja le " kategória...
Őt érdekli, játssza..engem a galéria érdekelt és azt csináltam meg.Igen...a Zeldában kevesebb a mese de nem is egy RPG-ről beszélünk tudtommal...
toturi Nem, nem olyan...a MC egy teljesen más kategória a sandboxon belül is.
Ott kiélheted a kreativitásodat, azt építhetsz amit akarsz etc.. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ocarina #1262 üzenetére
Szerintem az az Analog...hááát.
Emlékszem én egyszer olyan Joy-al toltam végig az Ocarinat amit 3 percenként ki kellett húzni és megfújkálni.
VOlt amelyik húzott balra...vlt amelyiknél előre nem lehetett menni csak bal+előre vagy jobb+előre és volt olyan is amit úgy kellett nyomni előre hogy a hüvelykujjadon 10perc múlva volt egy kráter
Szerintem toturi is emlékszik valamelyikre -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #1260 üzenetére
Mondtam...én tudom mi a jó a sandboxba, de az obliviont pont nem hoztam volna fel.
GTA-ba tudsz baromkodni, kurvázni stb...és még az elején van is értelme mert jön a lé ha szétversz 1-2 embert meg stb...FC2ben rágyújtod az őrposztot a katonákra etc fasza.
De az oblivionba azért eltölteni 200+ órát hogy 59es szinten vidd végig azt amit amúgy lv5ön is meg tudsz csinálni....hát ne haragudj de nem látom értelmét.OFF end
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #1256 üzenetére
Az AC szerintem nemigen tartozik a Sandboxba mert eléggé lehatárolt a mozgástered, főleg az elején és igazából nem is tudsz csinálni semmi úgymond értelmetlent, mint pl hogy a GTA-ban veszelk egy hot dogot vagy a Far Cryba felgyújtod a savannát.
Az AC szerintem szimplán egy Akció-Kaland... -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #1254 üzenetére
"sandbox : aminek lényege, hogy a játékosok szabadon mozoghatnak az elérhető terepen és kedvük szerint manipulálhatják a környezetükben lévő dolgokat."
Van egy jó nagy világ amiben szabadon garázdálkodhatsz mint azattom
Nem igazán tudom megfogalmazni de mondok néhány példát:
Oblivion, Minecraft, Far Cry 2, GTA-k, etc..Van fogalmad róla miket beszélek?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #1251 üzenetére
Próbáld meg segítség nélkül végigtolni végre az Ocarinát..lesz az még 300óra is neked
Figyelj..nem kell megmagyarázni...az Oblivion és társai Sandboxok..én ezt aláírom..azt is hogy több időt lehet el tölteni velük mint egy Zeldával.
De (most ne haragudj meg) ne te kezd már el becsmérelni a Zelda szavatosságát mikor még 20perc gameplay-t nem toltál le egyhuzamban segítség nélkül és a legegyszerűbb templom legelső termében elakadsz...És hidd el...ha csak fele annyiszor végigtoltam volna már az Oblit simán végigvinném 4 óra alatt...
A tesztelő aki ismeri a játékot, az tolta végig 2óra alatt...ha ismerném én is nekem is elég lenne ennek a duplája.
És mind emellett a Zeldában(ocarina) az utolsó téglát is ismerem még sem lehet, képtelenség 12 óra alatt végigtolni..
Akkor most miről is beszélünk?
A nagy RPG-ről aminek a story része (ami eléggé szerves része kéne hogy legyen) 4óra alatt végigjátszható? Az hogy belepakolnak 150-500 értelmetlen mellék küldit, az engem marhára nem érdekel.
Én értem hogy tuningolod a karaktert...de egy kérdés...Oblivonba MINEK???
A mobok veled lépik a szintet...lv5ön ugyanúgy végigviszem mint lv60 on...Mindegy...ez nem vitaalap...teljesen más kategória a két játék.
Engem tényleg csak az bosszant hogy ...hát olvasd el az első hosszabb bekezdést még egyszer..
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Én kiírlak bazze
Amúgy a hasmenés jól bevált dolog...nem nagyon tudnak vele mit kezdeni
Meg hát a "doktor úr, tegnap éjjel lázas voltam és még most sem érzem túl jól magam" duma is bejön.
Nem figyelted még meg (vagy még nem szimuláltál) ha semmi bajod nincs de bemész hogy fáj a torkom akkor az tuti hogy "egy kicsit tényleg piros" lesz -
Sirandrish
Topikgazda
Volt melóhelyemen nekem is így volt..be is szoptam.
Első évbe hagytam év végére egy csomót aztán rinyáltak hogy így ugy ki kell venni...jó, kivettem.
Következő évbe (idén) meg direkt kivettem minden szabimat még szeptember előtt mert tudtam hogy leszámolok...igen ám csak azt meg nem tudtam hogy attól hogy véglegesítve vagyok és januárba megkapom az összes szabimat az attól még hónapokra le van bontva így augusztusba mikor eljöttem azokat a szabikat ami szeptember és utánna lettek volna gyönyörűen levonták így az utolsó hónapban alig kaptam pénzt...
köcsögök -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #1210 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor az még eléggé az eleje.
Ott amint beérsz a terembe bal kéz felől leütve a csigákat át tudsz ugrani a másik oldalra..onnan a nagy követ letolod, majd leugrasz aztán húzod a követ...betologatod a helyére..felmászol a rácson...aktiválod a kapcsolót ekkor mögötted kialszik a tűz és ott fel tudsz mászni...majd go tovább... -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Weißturul #1200 üzenetére
PS3at vegyél...szerinted azon vannak a legjobb exkluzív címek úgy hogy nem kérdés..
no offesne..
De most már tényleg befejezheted ezt a kérdezgetést..
Legalább ezt a topicot ne offold tele a kérdéseiddel...leírtuk 15szor a véleményünket...most már próbáld meg te eldönteni hogy neked mi kell.. -
Sirandrish
Topikgazda
Elkezdtem a TP-t megint...sokat toltam..megvan a peca és a fa kard
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát az elég gyér...
de szerintem nem mérvadó...
Több helyen is 100at kapott...és alig alig van aki 90nél kevesebbet adott...szóval a GP elmehet a f*szomba -
Sirandrish
Topikgazda
Nah, merre vannak a Zeldások?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest