Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Egy óra, két rendszer
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shavezz
tag
Az a baj, hogy nincsenek szabványok lefektetve fixen ami szerint gyártanának dolgokat.
Én 2 házzal is beszoptam ezt az előlapot. Igazából a Zalman volt a hülye, mert egy kis módosítással ami semmibe nem kerül bárhova beépíthető lenne.
Így meg jön a barkács!
Amúgy nekem így néz ki most:
Bővebben: link
Bővebben: link -
harry
veterán
Elvileg a potikról le lehet venni azt a 'króm' színű gombot amivel tekergeted. Egyszerűen le kell húzni, csak ragasztva van (legalábbis az enyém lejött ahogy rángattam, igaz nem ez volt a cél
) Ezután kicsit lefűrészelsz a potiból és a tekerő gombból és máris rövidebb. Ezesetben a billenő kapcsólókból is le kell vágni valamennyit.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest