- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
vlaci79 #5087 üzenetére
Egy olyat tudok adni, amin nincs power connector, és nincs audio connector sem. Egyik oldalon a slim CD-csati, másikon a 40 tűs IDE-csati, és semmi más.
Az egygigás RAM-modulod nem került elő? Még mindig nem szántam rá magam, hogy vegyek boltban. No meg tépelődök, hogy mégiscsak 2 gigásat kéne venni, de azt meg sokallom egy olyan gépbe, ami összesen 20e-ben van eddig...
p
-
parandroid
félisten
Nem-nem, félreértetek. Eredetileg csak processzort keresek. Csinálnék egy kis dekorációt az asztal fölé. Még nincs pontos elképzelés, de valami fakeretet vizionálok, parafalappal, és benne processzorokat. Van háromféle 66MHz-es procim kezdésnek (egy IBM, egy AMD és egy Intel), Ha sikerülne még pár procit összegyűjteni, akkor alkotnék belőlük valami minikiállítás-szerűt. Igazából az lenne a jó, ha a 3 különböző 66-os alatt lenne még ugyancsak háromféle 100MHz-es, meg 3-féle 166MHz-es proci így kezdésnek. Ezekből még létezett AMD, Intel, és Cyrix is. Talán még a 266-osokkal próbát tennék, a K6 II elég népszerű széria volt, és a 266-os Intelek is népszerű darabok voltak.
A P1-es gépet csak megemlítettem, igazából nagyon szöszölni vele nincs kedvem, ezért ebben az esetben valami egybekonfig érdekelne, kizárólag nosztalgikus célra. Anno az első tényleg saját gépem még egy P166 MMX volt, 32MB RAM-mal, 1MB-os VGA-val és 3GB merevlemezzel. 98-ban még teljesen elfogadható konfignak számított.
Bár valami 32MB-os SD RAM-om még szerintem van is itthon, meg az S3 Trio VGA-m is, és PCI hálókártya és hangkártya is akad még valahol szerintem.Szóval köszönöm a felajánlásokat, de első körben főleg a procik érdekelnének.
Khaal, valószínűleg szavadon is foglak, írok majd privit, amikor tudom, hogy Zegen járok.
p
-
parandroid
félisten
Nem tudna valaki csokiért megdobni egy Pentium és/vagy Pentium MMX procival? 100, illetve 166MHz lenne a legjobb, de végülis mindegy az órajel. Az sem kell, hogy működjön.
Az sem baj, ha több darab is van. Sőt, többé-kevésbé komplett P1-es gépre sem mondok nemet, ha sörért/csokiért hozható, bár ebben az esetben nem bánom, ha amúgy működő cucc.
p
-
parandroid
félisten
E51 elkelt, FuSi N560 még mindig van, itt lehet tolongani érte: [link].
p
-
parandroid
félisten
Gondolkodom rajta erősen. Ha találok jó áron, akkor igen. Ha nem, akkor is váltok egyelőre valami okosabb Nokiára. E71-en, vagy E75-ön gondolkodom...
Hogy ON is legyek:
Ha valakinek van nagyobb mennyiségű rossz CD/DVD lemeze Zalaegerszegen, azt szívesen átveszem ehhez a projekthez: [link].
p
-
parandroid
félisten
Eladó Nokia E51
Fekete, T-s, 1,5 éves, szép állapotban, nem hackelt, legfrissebb szoftverrel, dobozával, tartozékokkal.
Irányár: 33eEladó FuSi N560 PDA
624MHz, 64MB RAM, 640x480-as kijelző, WiFi, BT, GPS, 1 éves, doboz, tartozékok, autós töltő + tartó. Elsőrangú, prémiumkategóriás PDA elképesztően szép és fényerős kijelzővel.
Irányár: 45ep
-
parandroid
félisten
válasz
[HUN]Zolee #5033 üzenetére
OMG, én is most gondolkoztam rajta, hogy lecserélem a telefont és a PDA-t valami érintőképernyős okostelefonra, de most nézem, hogy hova zuhantak a PDA-árak. Ennyiért inkább megtartom navigációs célszerszámnak az autóban, használom a mostani, még többé-kevésbé okos telefonomat, és várok, amíg az érintőkijelzős cuccok olcsóbbak és kiforrottabbak lesznek (van most nálam egy Omnia, de a hajam letenném, ha telefonként kellene használnom minden nap - egyszerűen nem arra való).
p
-
parandroid
félisten
Esetleg érdekel valakit FuSi N560 PDA (640x480, 624Mhz, GPS, WiFi, BT) és egy Nokia E51 T-s, fekete telefon?
Ja, és érdekelne 37-es és 42-es egysoros görkori. Nem kell semmi hiper-szuper, de nagyon noname sem játszik.
p
-
parandroid
félisten
válasz
littlejohnny #5005 üzenetére
Általában a használt cuccoknál, ha minden rendben van velük, és van mé rá garancia is, a bolti nettó ár jó kiindulópont. Ahogy egyre öregebbek, vagy nincs gari, esetleg bizonytalan az eredet, vagy a működés, úgy megy lefelé az ár is.
p
-
parandroid
félisten
Van valakinek felesleges 20 to 24 pin tápcsati átalakítója?
p
-
parandroid
félisten
Hi,
Vevő lennék 1db olcsó 1GB-os DDR2 modulra. 2.700,- Ft a Foramaxban egy 800MHz-es Kingmax, úgyhogy csak az szóljon, aki ennél is olcsóbban adná.
Ha beszámítható egy 512-es 667-es modul, az király, úgysem tudok vele mit kezdeni.
Szerk: Ha esetleg valami olcsó 2GB-os modul akad olcsón, az is érdekelhet.
p
-
parandroid
félisten
Sapphire X1950Pro 256MB PCI-E eladó.
Doboz van, gari nincs, próba természetesen megoldható.
Irányár: 10.000 Ft.p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Most már a matáv is kínál normélis áron vezetékes telefon nélküli csomagokat. Én most a 8 megabites adsl-ért fizetek nekik telefonvonal néllkül (de ip-telefon lehetőséggel) nyolcezerpárszáz forintot. Előtte 9k volt a net, és 3,3k a telefon, de simán tudtam váltani. Ráadásul még olyan modemet is adtak, ami egyben LAN + wireless router is.
p
-
parandroid
félisten
Nincs valakinek véletlenül S478-as processzorhűtő lefogató kerete, vagy esetleg rossz S478-as lapja? Sürgős lenne...
p
-
parandroid
félisten
válasz
[HUN]Zolee #4829 üzenetére
Van egy SATA 160GB-os Samsung HDD-m, ha érdekel, 5000 FT-ért viheted. Gari már nincs rá, de egy hétig tesztelgetheted, próbálgathatod, ha addig találsz valamit, ami miatt nem megfelelő, akkor visszaveszem. Átvétel Hévízen bármelyik hétköznap megoldható.
p
-
parandroid
félisten
Érdekelne 15e körül valami Core 2 Duo (E4300-E4500, E6300-E6400), vagy Pentium Dual Core (E5200-E5300) proci. Nincs ilyenje valakinek elfekvőben?
Érdekelhet még valami olcsó, alap mATX 775-ös alaplap is olcsón, lehetőleg integrált grafikás, és minimum i945GM chipsetes (egy Celeron 420 alá kellene), meg ehhez egy lehetőleg minél kisebb méretű számítógépház. Típusból egyedül Asrock nem játszik.
p
-
parandroid
félisten
VGA-tól megszabadultam, a beszámításával a RAM-jaimat nagyobbakra cseréltem, tehát már RAM sem érdekel. Felszabadult viszont pár HDD-m, úgyhogy ha valakit érdekel 160GB SATA Samsung, vagy 250GB SATA2 Seagate HDD, az szóljon bátran.
p
-
parandroid
félisten
PCI-E. Ráadásul gyárilag emelt órajeles, ha jól rémlik, akkor 500/1400-on megy alapból. Amúgy jókat írtak róla. Ez természetesen a GDDR3-as verzió.
p
-
parandroid
félisten
Van egy eladó Galaxy GeForce 7600GS 128MB VGA-m. Lassan két éves lesz, így gari most jár le hozzá, egyébként itt a Ph!-n vettem, újan.
Irányár: 6.500 Ft.Cserélném esetleg értékegyeztetéssel nagyobb (250+ GB) HDD-re, vagy 1024MB, legalább 800-as, de inkább 1066-os DDR2 memóriára - Kingmax Mars előnyben. Érdekelhet még esetleg 1GB, vagy 2x1GB DDR2 notebook RAM is.
p
-
parandroid
félisten
2db Samsung SATA 160GB: 5.500,- Ft / db
2db Seagate SATA II 250GB: 7.500,- Ft / dbGari már nincs (sajna csak egy év volt a Seagate-ekre, a Samsungokra meg már a 3év is lejárt), kipróbálás után vihető.
p
-
parandroid
félisten
Ejj, micsoda nyári pangás van itt.
Bedobom akkor, hogy van négy vinyóm, ami így egy kicsit sok darabra, tárhelynek meg már nagyon szét van aprózva, de valakinek második gépbe, vagy csak kevesebb tárolnivalóval még jól jöhetnek:
2 x 160GB SATA Samsung
2 x 250GB SATA2 SeagateÁrat már nem is merek írni a mai HDD-árak ismeretében, mondjátok, hogy nektek mit ér.
p
-
parandroid
félisten
Asszem 5000 Ft reális ár érte. Lejjebb nem megyek, tekintetbe véve azt, hogy ha egyszer mégis szükségem lesz egy normális kisebb tápra, akkor ennyiért én sem kapok normálisat. No meg hogy utoljára valami 400W-os Superflowereket vettem családnak 6500-ért, annyira ez is van jó, mint azok.
p
-
parandroid
félisten
Azt hiszem, kénytelen leszek lecserélni a 350W-os (GPS-350EB-101A) 12cm-es ventis Chieftec tápomat egy nagyobbra. Ha valakinek van elfekvőben egy márkás (Enermax, Chieftec, FSP, Corsair, mittudomén, mik vannak még) 420-450W-os tápja, az ne tartsa meg magának. Ha pedig valaki igényt tartana erre a jó kis 350W-os példányra, annak állok elébe.
p
-
parandroid
félisten
Ilyesmi dolgaim vannak most éppen:
- IBM IDE 80GB HDD - 4.500 Ft
- Samsung SATA 160GB HDD - 7.000 Ft / ebből van 2 db is
- Seagate SATA2 250GB HDD - 9.500 Ft / ebből is van 2 dbp
-
parandroid
félisten
Az anyukám számítógépe volt. Kapott helyette egy kétmagosat, jól jön neki videódigizésnél. A sok kicsi vinyóból meg lenne egy nagyobb, mert nehezen férnek el a sorozataim, meg nagyon szét van aprózva a tárhely.
VGA nem lenne jó befektetés, a lanparty óta nem játszottam, és a következőig nem is hiszem, hogy fogok...
p
-
parandroid
félisten
Pentium 4 félgép:
- P4P800-VM alaplap (S478, 8xAGP, mATX) - 7.500 Ft
- P4 3GHz/1MB/800MHz Prescott magos proci gyári hűtővel - 7.500 Ft
- 512MB + 256MB DDR RAM - 3.000 Ft / 1.500 FtEgyben mindez 18.000 Ft
HDD-k:
- IBM IDE 80GB HDD - 4.500 Ft
- Samsung SATA 160GB HDD - 7.000 Ft / ebből van 2 db isÉs akkor let's go oldschool:
- Codegen 300W tápegység - 1.000 Ft
- Codegen 400W tápegység - 2.000 FtÉrdekelnek valakit ilyesmik?
p
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #4473 üzenetére
A Chieftec ház és a 120GB Samu vinyó elkeltek.
Érdeklődők figyelmébe:
- Samsung 160GB SATA HDD (akár kettő, de az egyiken most még rendszer van),
- IBM 80GB IDE HDD,
- Pioneer 4x DVD+/-RW,
- valami beépíthető IDE mobilrack, ViPower, vagy milyen.p
-
parandroid
félisten
Dizájnos, egyben kiváló minőségű Chieftec Bravo fekvő mATX házikó 300W-os táppal: [link].
Ja, fel tudok ajánlani még néhány apróságot:
- Samsung 160GB SATA HDD (akár kettő, de az egyiken most még rendszer van),
- Samsung 120GB IDE HDD,
- Pioneer 4x DVD+/-RW,
- valami beépíthető IDE mobilrack, ViPower, vagy milyen.Hátha érdekel valakit valamelyik cucc, tegyetek valami ajánlatot.
Cserébe érdekelnek ilyesmik:
- 1GB-os (DDR2/800) memó (akár kettő is),
- valami rendes tápegység,
- 250GB feletti SATA HDD,
- 80GB feletti 2,5" (notebook) IDE HDD.p
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #4447 üzenetére
El sem hiszem... Foramaxnak volt készleten két 512-es Kingston DDR1 modulja, és hagyták, hogy belepróbáljam a gépbe - tökéletesen működik.
Hatalmas pirospont nekik.p
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #4444 üzenetére
A 80 és 120GB-os PATA vinyókért cserébe valaki nem akar adni valami nagyobbacska (60-80GB) noti vinyót értékegyeztetéssel?
p
-
parandroid
félisten
Na, szép lassan elmegy minden. Van még egy 80GB-os IBM és egy 120GB-os Samsung PATA vinyóm, ha valakit esetleg pont ilyesmi érdekel. Mondjatok rá árat.
Ja, és valakinek nincs eladó 512MB-os DDR1 notebook RAM modulja?
Akár kettő is...p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
A minigépem elkelt, de náhány cucc maradt utána:
- 512MB DDR RAM (2db) --- 4.500 Ft / db
- 80GB IBM IDE HDD --- 6.000 Ft
- 120GB Samsung IDE HDD --- 8.000 Ft
- Pioneer 108D 4x DVD-RW --- 2.500 FtNémi alap alku talán belefér, beszámítási ajánlatok is jöhetnek, hátha, aztán majdcsak megegyezünk...
p
-
parandroid
félisten
Ha valakit esetleg érdekel exkluzív, felsőkategóriás minigép: [IBM S50 eladó].
p
-
parandroid
félisten
Ahogy nézem, 4e körül van az ugyanekkora Kingston, ez mégiscsak Corsair, de mivel nem új (van vagy pár hónapos, ráadsul amióta eladtam a PDA-t, egyáltalán nem használtam) annyiért ezt is odaadom. Garit vállalok rá egy évet legalább, bár papír nincs róla, de gond esetén tudom cseréltetni.
p
-
parandroid
félisten
Van egy eladó Nokia 6230i-m, ha valakit érdekel. Tudok hozzá adni autós tartót és töltőt is.
Szerk: Ja, és megvan még a korábban említett Corsair 2GB-os memóriakártyám is. Valakinek esetleg fényképezőhöz, PDA-hoz?
p
-
parandroid
félisten
Van egy 2GB-os Corsair SD kártyám. Időközben PDA-ról átálltam smartphone-ra, a fényképezőgpemhez meg ugyancsak járt egy 2GB-os SD kártya, úgyhogy felajánlanám a többet ígérőnek. Esetleg elcserélném nagyobbacska (1-2GB) microSD kártyára értékegyeztetéssel.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Pocoktema #4280 üzenetére
Szia,
Nem ismerős a neved, de nem is kanizsai vagyok, hanem észak-zalai. Mindazonáltal Kanizsa sem lenne gond. Árakat nézegettem az apróhirdetések között, a 6230 legyen 15e, a 6230i pedig 20e, vagy a 6230 házával és kijelzőjével 18e.
Utóbbi variáció azért fontos, mert ha egy mód van rá, akkor páromnak szeretném megtartani a 6230i ezüst házát a hozzávaló joyos billentyűzettel, mert már megszokta. A 6230i-t én használtam, a (z eredetileg a 6230-hoz tartozó) grafit előlappal és billentyűzettel.
p
-
parandroid
félisten
Ha valakit érdekel Nokia 6230, vagy 6230i, akkor szóljon. Előbbi független, utóbbi T-s (nem tudom, Nokia mobilok esetében ez mennyire számít), mindkettő kb 2 éves, szép esztétikai állapotban, dobozzal, minden tartozékkal.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Nem akar valaki karácsonyra videókamerát venni? Úgy néz ki, ezt kapunk céges ajándékként, de nekem nincs rá szükségem, nettó ár környékén továbbadnám bontatlanul. Típust még nem tudok, de bitzos vagyok benne, hogy nem valami full noname cucc lesz.
p
-
parandroid
félisten
Igen behalt a topik.
128MB/128bit, csúcskategóriás, passzív hűtésű, természetesen a jól bevált és kiforrott AGP csatolófelletű Inno FX5200 nem kell valakinek? Csak porosodik itt a doboz, amibe elcsomagoltam...
p
-
parandroid
félisten
válasz
vlaci79 #4172 üzenetére
Hát ez az. Sejtettem, hogy többet ér, de nekem tényleg valami alap ram is elég.
Rétisün: DDR2-667 kell asszem a lapomnak alapban, 500-assal nem tudnék mit kezdeni sajna.
Asszem tényleg Foramax lesz ebből. Mondjuk abba már bele sem merek gondolni, hogy mennyit érhet a 2x512MB 667-es Kingmax RAM-om.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
Haniboy #3989 üzenetére
Ez >>>LINK<<< nem jó?
Ha az eddigi FX5200-d 64 bites volt, akkor még gyorsabb is lesz. Ráadásul passzív hűtésű. És olcsó.
p
-
parandroid
félisten
Az egyik öreg, a másik még öregebb.
A 80-as IBM anno a gépem egyetlen HDD-je volt, aztán nagyobbat vettem, ez meg átkerült édesanyám gépébe, aztán neki is nagyobbat vettünk, azóta biztonsági mentések vannak rajta. Gond nem volt vele, de sokéves már, az biztos.
A 40-est a napokban vettem egy IBM S50 minigéppel, ez egy Western Digital WD400 Caviar, fordulatszámot nem látok a cimkén, gondolom a típusból kiderül, gyártási dátum 2003 dec 1. Én személy szerint sosem használtam, bekerült a helyére egy 120-as Samsung.
Ma már nem szedem szét miatta a gépet, de ha gondolod, holnap délután rádugom, és kérek róla egy SMART riportot. A 80-as tutira rendben van.
Az ár legyen méretarányosan 5000 és 2500 Ft.
p -
parandroid
félisten
Van egy 40GB-os HDD-m, de csak annyit tudok róla, hogy egy működő IBM ThinkCentre-ben volt. Megvettem a gépet, és azonnal tettem bele nagyobb vinyót. Ha hazaérek, megnézem a gyártmányt és a típust.
Van egyébként egy szintén régebbi 80GB-os IBM Deskstar vinyóm is, az tutira 7200-as és 2MB cache-es.
Utána kell néznem a vinyóáraknak a használtpiacon, addig döntsd el, hogy valamelyik érdekel-e.
Ejj, 17mp-cel lemaradtam az ajánlattal.
p -
parandroid
félisten
Működőképes AMD K6-2 266MHz gépet AT házban cserélnék egy rekesz nem teljesen noname sörre.
p -
parandroid
félisten
Hétvégi up, hátha valaki most kap kedvet a lomizáshoz. Egy rszétől sikerült megszabadulni, de még mindig van pár kacatom:
300W Codegen táp --- 2.000 Ft
256MB 400MHz DDR RAM --- 2.500 Ft
Inno FX5200, passzív, 128MB/128bit (!!!) VGA --- 5.000 Ft
Zalman ZM80C-HP VGA-hűtő --- 3.000 Ft
IDE mobilrack fiók és keret --- 1.000 Ft
p -
parandroid
félisten
Érdekelne jelképes áron valami alap CRT monitor, ami az 1024x768-at azért még legalább 80Hz-en tudja. 14-15'' bőven elég.
p -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest