Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Google Pixel topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
köszi hogy letesztelted
azthittem nálam van gond hogy ennyi ideig tarta --dateafter -re angol fórumokon se találtam infót hogyan lehetne leállítani
így marad ez a megoldás amit 3 fájlal teszteltem
--playlist-end 3
ezzel az első 3 feltöltést leszedi átkonvertálja majd be is zárja az ablakotitt ír még pár változatot csak playlistekre
pl hogy lehet a playlist legaljáról letölteni vagy éppen csak egy-egy-et kiválasztani -
repvez
addikt
igen ez azoknál jo modszer amiket nem akarsz látni, de nekem olyanok vannak amiket rendszeresen szoktam nézni meg amik érdekelnek is, csak az a bajom, hogy mindig ugyan azok vagy pontosan ugyan az a video van a listában.
és nem ajánl fel másikat hasonlo témában csak ugyan azt a 8 feltöltöt vagy témát.
-
PuMbA
titán
Látom, H264 videó, ami azért nem a best
AV1 a best jelenleg, ha az nincs, akkor pedig VP9, legutoljára jön a H264, de azt ki fogják vezetni pár éven belül, mert baromira sok sávszélességet foglal. Nem tudom, hogy ez a best kulcsszó vagy az ext=mp4 hibája. ext=webm-mel lehet hogy megjavulna.
-
PuMbA
titán
Na pont ez a bestvideo+bestaudio működik szarul már vagy 2 éve, mert nekem 360p minőséget szed le mindig, hiába van 4K is. -F kapcsolót megadva látszik, hogy bestnek a legrosszabb minőséget jelöli valamiért a youtube-dl. Ha kézzel megadom, hogy 1080p-t vagy 4K-t szedjen le, akkor viszont leszedi.
-
mnnorbi
tag
Ez már nem működik de itt egy újabb megoldás.
https://www.youtube.com/watch?v=QsZb5bcxOds -
Mtbsrác
senior tag
Én lejebb vettem a méretet (CTRL -) mostmár 80%-on van az oldal, így ismét 6kép és 3sor felbontást kapok mint anno. 100%-on 4 kép és 2 sor van csak. 6-3ban nekem így tetszik és a képeket is kicsinyíti. Csak amitől faltamászok hogy a space-es oldal léptetést kivették. Akárhol nyomom meg az ablakban, mindig a video áll vagy indul el és nem az oldal ugrik lefele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Powerbank topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest