Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
venom8888 #7614 üzenetére
Mert a videó feltöltője elérhetővé tette a fordítást, valaki lefordította a címet, és bekülte, a feltöltő elfogadta, a youtube algoritmus meg nyomja...
Mondjuk most tudatosult, hogy mióta angol nyelvű rendszeren (win10), rendszer miatt angol nyelvű böngészőn (ff) youtube-ozok, ilyenekkel nem találkozom, így ha ennyire zavar, akkor ezeket tudom ajánlani. -
-
válasz
venom8888 #6049 üzenetére
Nekem is volt egy időszak amikor a hosszabb, nagyobb méretű videók nem töltődtek pár perc után és megálltak, de nem jöttem rá miért. Belehalt ha bele tekertem, nem tudta folytatni satöbbi. Símán lehet szolgáltató is, nem jelent semmit hogy hány megabites, attól még lehet szar. Nálunk 500-as Digi van de külföldre már nagyon fos a ping, óriási késleltetések vannak. De az is lehet hogy csak le van terhelve a háztömbben a hálózat. Senki nem fogja megmondani főleg a szolgáltató nem. Ha szerinted nem.a nettel van a gond és a gép is bírja akkor igazán nem látom miben is tudna segíteni a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest