- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
catalano
tag
A Voda jó itt Szolnok-Szandaszőlősön, a Yettel-ről nincs semmi infóm... Ezért vagyok ilyen mufurc...
Köszönöm a tippeket!
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
-
félisten
-
4Grider
nagyúr
Az, hogy adott helyen mi a jobb, az mindig csak akkor derül ki, amikor megméred és használod. A Vodafone hálózata közel sem olyan modern mint a yettelé, mégis előfordul, hogy adott helyen és időpontban a voda (sokkal) jobban teljesít. Persze a fordítottja meg nem kicsit gyakrabban...
-
catalano
tag
válasz szabonagyur #22 üzenetére
Igen, értem, de... adnak valamit, amiről semmi infó és ennyi.
A lényeg, hogy fizess előre!
Akarok venni egy mobil netes cuccot, de akkor eddig a Vodafone tűnik a jobbnak és olcsóbbnak.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Na ez egy baromira érdekes kérdés. Örülnék, ha idelátogatna egy hálózatos szakember és elmagyarázná ezt.
Én pár gondlatot fűznék hozzá. A streaming nem lesz gyorsabb tőle. Egy adott felbontáshoz, bitráta kódoláshoz kell egy adott adatmennyiség. Ha többszörös sebességgel lehetne letölteni, akkor sem profitálna belőle. Zene detto nem. Böngészés dettó nem.
Rosszul gondolom? -
janeszgol
félisten
Miért ne lehetne szidni a szolgáltatókat? Visszanézve, meg visszagondolva az utóbbi fél év véleményemet kb 80%-ban kőkemény fika. Néha (de csak néha) elgondolkodom azon, hogy jól csinálom-e, de mindig oda térek ki, hogy igen. 1-2 eset van, amikor belátom, hogy tévedtem.
Itt van ez is. Az, hogy egy havidíjas szolgáltatás 6k vagy 9k az kurvára nem mindegy a magyarnak (se). Ott a Telekom esete, amikor a kormány bevezette az inflációs emelést. Ez havi 5-8 száz forint volt és tömegével váltottak az emberek olcsóbbra. Egy dolgozó panaszkodott is, hogy az évelső négy hónapjában csak visszamondás volt, új kötés nem. Ez talán 2022-ben volt.
Most akkor egy 3 ezres emelést (mert ezt így fogják fel, nem úgy, hogy eredetileg is ennyi lenne, csak promóció van, nem, hanem úgy, hogy ez 6 ezer, aztán emelnek majd 9 ezerre) nem fognak tűrni. Szerintem. -
thxer
aktív tag
válasz enginev3.0 #17 üzenetére
Rosszabb lenne sebességkorláttal. Ha terhelt a hálózat, akkor a TDD miatt úgy is egyenletesen oszlik el a rendelkezésre álló kapacitás (sim prioritásának megfelelően), valamint a csomagok prioritásnak megfelelően kerülnek kiszórásra a csomagok (VOLTE, VOIP elől, streaming hátul), amikor pedig nincs kihasználva a cella, akkor tökmindegy hogy valaki ki tudja használni a maradékot. Viszont ha limitálva lenne, akkor a csúcsforgalmon kívüli időszakban letöltők belecsúsznak időben a csúcsforgalomba (vagy a rövid peakekbe), ott használva a kapacitást pluszba, pedig már rég végezhettek volna.
-
MODERÁTOR
-
félisten
Hát akkor ez is az egyszerre felcsatlakozott előfizetők szerint megoszlik majd... amit bír a rendszer.
És ez meglep téged? Vezetékes szolgáltatásnál is simán lehet, hogy adott helyen, időpontban nem tudod elérni sosem a maximumot a sok előfizető miatt. Nekem vezetékesnél 1000 Mbit lenne lefele, de 600-tól többet sosem mért rajta, senki.
-
félisten
Ami a promóciós időben még, úgy-ahogy elmegy, de utána ?!
Ha nem vagy vele elégedett vagy éppen drágállod szépen le lehet mondani.
Az azért egy rohadt nagy előny, hogy nem kell érte semmilyen hűséget vállalni, szemben sok másik szolgáltatással, különben az összeg megduplázódik egyből.
legutóbb (Júli 1-től) pl. a D. Telekom ment a piac után és csökkentette az optikás szolgáltatások árait általánosan.
Alma-körte a példád... megint.
-
Jabby
őstag
Október 1. után mindenkinek 9K lesz a korlátlan net?
-
enginev3.0
félisten
-
catalano
tag
Zéró sebességkorlát? - Min. fel/le?
Ez mit is jelent, nem találok róla semmit?
-
MODERÁTOR
-
vence
tag
Ez a "streaming-modell" inkább zavaró a címben.
A 6 és 9k az 50% emelés (kb durva beetetés, vagy ... de hagyjuk, mert nem szabad szidni a szolgáltatókat.
Egy minimális költségre és ráfordításra hangolt, garantáltan időben fizető tarifa kb. nulla kedvezménnyel az ügyfelek részére ...
( ehhez értenek. )
Ami a promóciós időben még, úgy-ahogy elmegy, de utána ?!Működő piacokon pedig folyamatosan nőnek az inkluzív adatmennyiségek!
Illetve általános árcsökkentések vannak ...
legutóbb (Júli 1-től) pl. a D. Telekom ment a piac után és csökkentette az optikás szolgáltatások árait általánosan.Viszonylag drága csomag mellé még ilyen-olyan opciókat venni ...
ezekkel tuti a szolgáltató jár jól.Máshol a viszonylag olcsó és általános korlátlan hívás és SMS !!
sel van ennyi-annyi adat és + adat stb opciók. -
joey04
titán
forradalomnak ez nagyon kevés.
-
janeszgol
félisten
Nem csigázott fel. Én a Voda korlátlan netét igényeltem. Ez előfizetés, jár hozzá kedvezmény, a sebességlimit 5 megabit, de ez HD youtube-ra is bőven elég. 6k havonta.
-
dnelb
veterán
szóval gyakorlatilag visszahozzák a hello data startot, nem csodálom, rengetegen mehettek át olcsóbb csomagba amikor kivezették 1 éve.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
A promóciós időszak után ez inkább Nope lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest