- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Na ez egy baromira érdekes kérdés. Örülnék, ha idelátogatna egy hálózatos szakember és elmagyarázná ezt.
Én pár gondlatot fűznék hozzá. A streaming nem lesz gyorsabb tőle. Egy adott felbontáshoz, bitráta kódoláshoz kell egy adott adatmennyiség. Ha többszörös sebességgel lehetne letölteni, akkor sem profitálna belőle. Zene detto nem. Böngészés dettó nem.
Rosszul gondolom? -
janeszgol
félisten
Miért ne lehetne szidni a szolgáltatókat? Visszanézve, meg visszagondolva az utóbbi fél év véleményemet kb 80%-ban kőkemény fika. Néha (de csak néha) elgondolkodom azon, hogy jól csinálom-e, de mindig oda térek ki, hogy igen. 1-2 eset van, amikor belátom, hogy tévedtem.
Itt van ez is. Az, hogy egy havidíjas szolgáltatás 6k vagy 9k az kurvára nem mindegy a magyarnak (se). Ott a Telekom esete, amikor a kormány bevezette az inflációs emelést. Ez havi 5-8 száz forint volt és tömegével váltottak az emberek olcsóbbra. Egy dolgozó panaszkodott is, hogy az évelső négy hónapjában csak visszamondás volt, új kötés nem. Ez talán 2022-ben volt.
Most akkor egy 3 ezres emelést (mert ezt így fogják fel, nem úgy, hogy eredetileg is ennyi lenne, csak promóció van, nem, hanem úgy, hogy ez 6 ezer, aztán emelnek majd 9 ezerre) nem fognak tűrni. Szerintem. -
janeszgol
félisten
Nem csigázott fel. Én a Voda korlátlan netét igényeltem. Ez előfizetés, jár hozzá kedvezmény, a sebességlimit 5 megabit, de ez HD youtube-ra is bőven elég. 6k havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest