- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
válasz
fogtunder #17850 üzenetére
Fú, most kiváncsivá tettél, hogy mivel szemezel.
Mert anno mint legelső TG leköszöntél mert elcsábított egy QNap(?) Aztán egyszer csak mintha az OMV-mellett tetted volna le a garast
, aztán ismétt a köreinkben üdvözölhettünk. Szoval most kivel szemezel?
Lehet ám csak tisztességes vasat kellene alá tenni. Asztali gépből már én is sok hdd-t temettem, a majd legutóbbi 500-as Wd Blue fájt is, kedvenc filmjeim voltak. Akkoriban még nem volt nas, vagyis de, egy Linksys, na az még megvan, néha mentek rá, fontos dolgokat. Na a lényeg a Gen7-ben még nem halt le lemez, igaz a kezdéskori 2 db 250Gb-ost már lecseréltem, egy használtan kapott 2Tb-s Samura, ennek 4 éve, aztán ment bele egy 1Tb-s szintén használt asztali Wd. Ez is benne van már vagy két éve, és elötte is futott, és az elmúlt Karácsonyra kaptam egy 4Tb-s IronWolfot. Ez utobbi egyelöre mint védelem nélküli SHR fut, ezt az irányt szeretném majd idövel böviteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest