- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nehéz elhinni, hogy a via-t használó alaplapgyártók nem forszírozzák a dolgot.
-
sbela
csendes tag
Nekem egy ASUS KT600 (A7V600) van és Ati Radeon 9600 és itt engedélyezve van az AGP GART !
-
fügike
senior tag
Nekem MSI KT3V van, (KT333), plusz mióta kijött az SP2, és semmi gond.
-
Anor
csendes tag
HI!
Engem is érdekelne hogy hol lehet megnézni milyen módban megy. -
L3zl13
nagyúr
Én sem hallottam még róla. Hol látható, hogy PCI módban megy a kártya?
Én lazán feltettem SP2 alá a VIA4in1-t GART-tal együtt és nem volt hiba... -
borg315
aktív tag
ap.
-
borg315
aktív tag
újabban (leszámítva azt h a via lapom egy sz%r) az bánt leginkább, h az ismert probléma miatt pci mode-ban megy a vga kártyám.
a probléma, annak aki nem ismerné: xp sp2 alatt nem működik a via agp gart drivere (kékhalál). megoldás: m$ default gart driver használata, ami viszont pci mode-ba kényszeríti a vga kártyát.
a baj az, h az m$ reakciójából és a via lépéséből (ti. a legfrissebb hyperion eccerűen nem telepíti a drivert) úgy tűnik, h lehet h _soha_ nem lesz agp-s gart driver a via-s lapokhoz. persze leírni sehol se írják le, h xp sp2-vel nincs normális agp, h a vásárlás előtt tudja ezt az ember. használjuk pci mode-ban a kömény pízekért vett vga-t, hát persze.
sz'al személy szerint én kerülön a via chipsetet ezentúl, több okból is. remélem veszi valaki a fáradtságot és bepereli őket...
tud vki vmiről ezzel kapcsolatban, amiről én nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest