- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Toomy
senior tag
-
AMDpower/
senior tag
-
-
Solad
addikt
At tudom venni de csak akkor ha Toomynak mukodne a masodik, mert en hetfon kapok penzt. Hetfotol mehet az elso is, a harmadik ellen semmi kifogasom.
Ugyhogy az legyen ami nektek jo
Mod: az is egy lehetoseg, hogy te kozvetlenul toomynak utalsz penz vagy a proci atadasa elott vagy utana
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Már csak azt kellene megbeszélni hogy a Pénz kitől jut el Toomy-hoz?
1. Solad megelőlegezi Nekem és odaadja a proci átvételekor
2. Solad elhozza Nekem a procit, Én adok neki Píízt, majd Solad visszamegy és kifizeti Toomy-t...
3. Solad számlájára utalok píízt, és akkor a procit átvételekor kifizeti Toomy-t
Na melyik legyen????
Amúgy most Budapesten vagy???
Ma nem tudod átvenni, és jövőhéten pedig elhozod amikor Ráérsz... ??? -
Solad
addikt
Nekem oke
csak talajatok ki hogy hogy legyen a moka. Most sajnos ugy nez ki hogy csak hetfon mehet a moka mert holnap mennem kell egerbe. Remelem az meg nem keso -
_Hunter_
őstag
UP!
Szerk. elnéztem az utolsó hsz-t. Azt írta, hogy az utolsó tegnapi Solad hsz.Sebaj azért fenn van.
[Szerkesztve] -
Toomy
senior tag
Felőlem mehet a 13K a procimért itt BP-en !
-
-
Solad
addikt
Ha van olyan DFI-od ami megy nalam is (az elozo nemtom miert nem ment) akkor megveszem a lapot es egy procit is vennek hozza barmi amit fel tudsz ajanlani.
remelem nem vetted pofatlansagnak az inemti ajanlatomat a dobozos DFIra
ha megveszem a masikat ugy hogy a hatlap a tied? anniyar jol mutatna a DFI doboz a szekrenyen
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Igen tomoty féle viszont ez működik biztosra állíthatom utsó mobil barton 2,6-on ment benne
, 1 van belőle nem nagytételű dolog.
Másikat még nemtudom őszintén a másikból nekem pont a hátlap a fontos chifi házikoból ne világítson, nameg sokat cserélgetek usb-s eszközöket és nemigazán szeretném ha a lap megfeszülne.., mert ugye nincs hátlap és elég instabilak a kivezetések
Szóval másik még átgondolóban -
Monya78
veterán
Na tehát Új akció...Aki BUDAPESTI és van eladó procija, de lusta vagy nem ér rá elhozni akkor egy SOLAD-os tranzakcióval eljuthat hozzám a procija...persze az álomszép 17K-s összegről lemondhat...és kap 13K-t
Eddigi érintettek: Holy Day és Toomy
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Nah igen, lehet dobok vizet a sarkasra és megnézem mi a végső kraft, és a végén lehet az is liciten köt ki bár nemhinném hogy húde orbitális összeget kapnék érte elvégre sarkas.
Viszont ez engem nem zavar
Ha a közeljövőben valami tuningosabb hibátlan kicsike jutna a kezeimközé mindenképpen szólok! -
Monya78
veterán
válasz
AMDpower/ #85 üzenetére
Nyugi megvan...de a Te kezed alatt már volt egy-két tuning jószág, emlékszem amikor annak idején kerestem procit, előttem adtál el egy 1700+ -t ami alapfeszen tudta a 1466@2200Mhz-et... ami nekem most van az alapfeszen csak 1466@2100Mhz-et nyom...
Ki tudja az a proci milyen vadállat tuningal rendelkezett volna... -
-
atosz
őstag
Most mar en is kivancsi vagyok, a 17-es ajanlat mar tenyleg nem rossz. Ennyiert akar meg en is elgondolkoznek hogy kivegyem a bnom gepebol az 1.8+ JIUHB DLT3C-t.
De nekem sok lenne a vonatjegy.
Amugy iden sokat voltam Szeghalmon, mert Fuzesgyarmaton dolgoztunk honapokig es sokat jartunk at. Tetszett a varos! -
_Hunter_
őstag
Up!
-
Monya78
veterán
Írtam Neki Privit és szintén Budapesti és szintén felajánlottam a Xp1700+ -ért a 17K-t
Legalább van egymásnak versenytársuk...már csak kiváncsi vagyok ki mondja rá előbb az OKé-t...
Mivel szerintem diákok a diákjegy Szeghalom-Budapest oda-vissza 1400Ft körül van, mindkét proci IGAZI értéke 10-11K....
5-6eFt tiszta haszonnal el tudnák adni Nekem a procijukat...kiváncsi vagyok ez elég a lustaság eloszlatására....
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
''egy gubanc: nekem csak pesti átvétel jáccik.''
Ha saját magamnak kellene, és ráérnék, értemennék...De másnak kell, és nem érek rá fél napot utazgatni...
Tudod mit ha elhozod kapsz érte 17K-t , De nem azért mert annyit ér hanem ezzel is segítek harcolni a Budapestiek lustasága ellen, és kimozdítalak abból a smogtengerből... -
HolyDay
tag
doktorúr! ez talán némi reménysugár lehet:[link]
egy gubanc: nekem csak pesti átvétel jáccik.
amugy ez egy 2100+ os JIUHB tbredb unlockos. én 9.5x230on használtam (1.75vcore), mert a ramjaim sajnos nem bírnak többet 460-nál.asszinkron amd-vel pedig halál...
lehet hogy kisebb fesszel is megy 9.5x230-at de nem volt türelmem kísérletezni.
ezt a 10.5x200-at egy kb 2000ft-os glacialtech igloo 2510-el nyomja kb 41-42fokon.
annak a barom cpuz-nek ne higgy! valamiért számomra érthetetlen okból a vdd-t írja ki. ha 1.8v-ra rakom, akkor azt írja, ha 1.6ra akkor azt... direkt ezért van a háttérben everest, az mutatja hogy mennyi a valós vcore. (kicsit durva lenne 2v-t adni egy procinak)
-
atosz
őstag
Esetleg probald meg nala: [link]
Van egy tuning JIUHB-je, amiert tudtommal tobben jelentkeztek, de ugye a penz beszel... -
Monya78
veterán
UP!!!
-
-
-
_Hunter_
őstag
Kapsz egy UP!
-
-
Monya78
veterán
Hali!
a 200Fsb fontos lenne tehát egy 10,5x200-at kipróbálhatnál...
Plusz a fesz emelés mértéke is nagyon számít...
Viszont ahogy látom Pesti vagy...pestig nem utazok fel...max. szolnokig...
Posta kilőve...
Tehát ha bírja amit fennt írtam, és lejössz Szolnokig akkor 13,5k
Ha lejössz Szeghalomig15k mert kis is próbálnám...így a gari miatt sem kellene egyiköknek sem aggódni...
[Szerkesztve] -
Ywan
csendes tag
üdv!
nekem van egy thorton magos 2200+am ami gond nélkül megy 166*12.5ön a 166*13t is viszi bár aztmég nem néztem meg mennyire stabilan a 200as fsbt még nem próbáltam,de ha érdekel megnézthetem,ha jó mennyit adnál érte? -
Monya78
veterán
-
Monya78
veterán
Szokásos UP!
18k-ért a saját procimat is kivenném, de nincs helyette más...
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Fel..
-
atosz
őstag
UP
-
user137
őstag
Van egy 1700+ @ 2000Mhz, akármilyen szorzóval. Sajna nincs 2100, de legalább Pest is.
Ha nem kell, akkor egy UP-nak jó -
Monya78
veterán
UP!
Bocs Modok, még egy Up de csak azért mert két napig nem leszek PH közelében... -
Monya78
veterán
Up
-
Monya78
veterán
UP!
Nem értem a bandát...elhiszem hogy a bartonok hiánycikkek...de szinte mindegyik XP2400+ proci is tudná ezt amit keresek...senki nem akarja áron felül eladni
Murphy törvénye vonatkozik minden XP2400+ tulajra is!!! Ha el akarják majd adni senki sem fogja majd keresni és pontom pénzért kell odaadni...előzétek meg ezt a hibás lépést!!!!!! -
Monya78
veterán
Refresh:
Tipust nem írok csak azt hogy mit kell tudnia:
- alapfeszen vagy max. +5% fesszel tudja a: 2100Mhz-et 200fsb mellett
- 1hét kipróbálási gari...
- sérülés mentes
Most hogy ez Barton, Tbred, Lockos, Unlockos számomra lényegtelen...
Ha bejön több ajánlat természetesen amelyik anyagilag a legjobb számomra azt választom
Személyesen átvétel lenne a legjobb Békéscsaba, Szolnok, Debrecen, Kecskemét, illetve a lakhelyem környékén ezen a körön belül...
max keret 18K -
Monya78
veterán
Akinek veszem a procit, bejelentette hogy 15K-ig is fel lehet menni...tehát tolongjatok!!!!
-
Monya78
veterán
up!
-
Monya78
veterán
UP!
Mivan??Mindenki most keres XP procit, és senki nem vált át A64-re?
Érdekes... -
Solad
addikt
Fel neked!
nem jott meg a ma a lovem az egyetemtol ugyhogy csak hetfon lesz DFI meg uj RAM
[Szerkesztve] -
gabi133
aktív tag
Helló! Sajnos lemaradtál róla! Vangelis-nek volt egy 2000+AMD Thoroughbred-B procija, amit 2600+-on gond nélkül lehetett használni! Kár... Legyen ez egy h@veri UP!
-
Monya78
veterán
Fel!
-
Monya78
veterán
Na mégegyet mára: UP!
-
Monya78
veterán
UP!
-
Monya78
veterán
UP!
-
Monya78
veterán
UP
-
Monya78
veterán
Tipust nem írok csak azt hogy mit kell tudnia:
- alapfeszen vagy max. +5% fesszel tudja a: 2100Mhz-et 200fsb mellett
- 1hét kipróbálási gari...
- sérülés mentes
Most hogy ez Barton, Tbred, Lockos, Unlockos számomra lényegtelen...
Ha bejön több ajánlat természetesen amelyik anyagilag a legjobb számomra azt választom
Személyesen átvétel lenne a legjobb Békéscsaba, Szolnok, Debrecen, Kecskemét, illetve a lakhelyem környékén ezen a körön belül...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest