- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
-
Monya78
veterán
Már csak azt kellene megbeszélni hogy a Pénz kitől jut el Toomy-hoz?
1. Solad megelőlegezi Nekem és odaadja a proci átvételekor
2. Solad elhozza Nekem a procit, Én adok neki Píízt, majd Solad visszamegy és kifizeti Toomy-t...
3. Solad számlájára utalok píízt, és akkor a procit átvételekor kifizeti Toomy-t
Na melyik legyen????
Amúgy most Budapesten vagy???
Ma nem tudod átvenni, és jövőhéten pedig elhozod amikor Ráérsz... ??? -
Solad
addikt
Ha van olyan DFI-od ami megy nalam is (az elozo nemtom miert nem ment) akkor megveszem a lapot es egy procit is vennek hozza barmi amit fel tudsz ajanlani.
remelem nem vetted pofatlansagnak az inemti ajanlatomat a dobozos DFIra
ha megveszem a masikat ugy hogy a hatlap a tied? anniyar jol mutatna a DFI doboz a szekrenyen
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Igen tomoty féle viszont ez működik biztosra állíthatom utsó mobil barton 2,6-on ment benne
, 1 van belőle nem nagytételű dolog.
Másikat még nemtudom őszintén a másikból nekem pont a hátlap a fontos chifi házikoból ne világítson, nameg sokat cserélgetek usb-s eszközöket és nemigazán szeretném ha a lap megfeszülne.., mert ugye nincs hátlap és elég instabilak a kivezetések
Szóval másik még átgondolóban -
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged