- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Hirdetés
Aktív témák
-
Overload
csendes tag
Mitől puposodhat egy kondi, ez okozhatja a problémát, mert az ugyanolyan típusú kondik a lapomon kissé domborúak.
-
Overload
csendes tag
Mondom idáig jó volt nem a követelményekkel van a baj, cdről indítható linux is fagy, másnál szarabb gépen nem. ja és nekem 600Mhz piii-m van (fent).
-
Overload
csendes tag
Először a proci úgy néz ki kompenzálja a mem hiányt mer remekül ment rajt az xp,
tehát mondom idáig minden ok volt.
Másodszor , már szétszedtem összeraktam minden csiriviri ventik jók, minden a helyén a hardwaren meg nem láttam szemmel észrevehtő elváltozást.
Ja , kérdés a proci környéki kondiknak hogy kell kinéznie? -
Overload
csendes tag
Nemtom mi lehet a baj. Van egy Epox 693A lapom egy Intel piii 600Mhz (EB) proci és 64MB 133SD, és egy Gef2MX400 64MB AGP-2x vidkari, lapra integrált
hang,via chipset, award 4.51PG bios, legújabb 2001-es frissítéssel, egy MAxtor
80GB, IBM 40GB, LG íro, Thosiba DVD-rom, 230W noname táp.
Minden ok volt Xp kirájul ment rajt, mikor fel lett hozva a koterba megjelent a probléma, újra indult/kifagyott (ha várok vele egyre ritkábban indul újra,de csak xpnél és linuxnál). Mondom biztos a táp miatt, ezért vettem bele egy 300W-os Codegan-t, de a probléma megmaradt. Ekkor letúrtam az Xp-t, rányomtam Win98SE-t faxán ment, majd ezt is letúrtam és vissza az Xp-t,de megint fagyott/újraindult már a telepítésnél, --nekem meg kell Xp/linux hogy lássam a
Maxtor 80-ast (valami titkosítottfile rendszer miatt ami nemtom hogyan lett),de
a linux is töltés közben v kifagy v újraindul. Nem tom mi lehet a gáz lehet hogy a szar táp lassan kinyírta a lapot és későn cseréltem, v valami nagyon bexart,
nem lehet bios vírus? Segítsetek Please!
Ja a video kari le lett tesztelve ill más karival a gép, a kari jó,de a probléma maradt,
ellenőriztem az ide kábeleket is cserélgettem a vinyókat, lehúztam a cd/dvdrom-okat de semmi.(a táp és kábelei is már jók)
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest