- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Overload
csendes tag
Mitől puposodhat egy kondi, ez okozhatja a problémát, mert az ugyanolyan típusú kondik a lapomon kissé domborúak.
-
Overload
csendes tag
Mondom idáig jó volt nem a követelményekkel van a baj, cdről indítható linux is fagy, másnál szarabb gépen nem. ja és nekem 600Mhz piii-m van (fent).
-
Overload
csendes tag
Először a proci úgy néz ki kompenzálja a mem hiányt mer remekül ment rajt az xp,
tehát mondom idáig minden ok volt.
Másodszor , már szétszedtem összeraktam minden csiriviri ventik jók, minden a helyén a hardwaren meg nem láttam szemmel észrevehtő elváltozást.
Ja , kérdés a proci környéki kondiknak hogy kell kinéznie? -
Overload
csendes tag
Nemtom mi lehet a baj. Van egy Epox 693A lapom egy Intel piii 600Mhz (EB) proci és 64MB 133SD, és egy Gef2MX400 64MB AGP-2x vidkari, lapra integrált
hang,via chipset, award 4.51PG bios, legújabb 2001-es frissítéssel, egy MAxtor
80GB, IBM 40GB, LG íro, Thosiba DVD-rom, 230W noname táp.
Minden ok volt Xp kirájul ment rajt, mikor fel lett hozva a koterba megjelent a probléma, újra indult/kifagyott (ha várok vele egyre ritkábban indul újra,de csak xpnél és linuxnál). Mondom biztos a táp miatt, ezért vettem bele egy 300W-os Codegan-t, de a probléma megmaradt. Ekkor letúrtam az Xp-t, rányomtam Win98SE-t faxán ment, majd ezt is letúrtam és vissza az Xp-t,de megint fagyott/újraindult már a telepítésnél, --nekem meg kell Xp/linux hogy lássam a
Maxtor 80-ast (valami titkosítottfile rendszer miatt ami nemtom hogyan lett),de
a linux is töltés közben v kifagy v újraindul. Nem tom mi lehet a gáz lehet hogy a szar táp lassan kinyírta a lapot és későn cseréltem, v valami nagyon bexart,
nem lehet bios vírus? Segítsetek Please!
Ja a video kari le lett tesztelve ill más karival a gép, a kari jó,de a probléma maradt,
ellenőriztem az ide kábeleket is cserélgettem a vinyókat, lehúztam a cd/dvdrom-okat de semmi.(a táp és kábelei is már jók)
Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Medence topik
- Hegesztés topic
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest