Hirdetés

Aktív témák

• Overload

csendes tag

Nemtom mi lehet a baj. Van egy Epox 693A lapom egy Intel piii 600Mhz (EB) proci és 64MB 133SD, és egy Gef2MX400 64MB AGP-2x vidkari, lapra integrált
    hang,via chipset, award 4.51PG bios, legújabb 2001-es frissítéssel, egy MAxtor
    80GB, IBM 40GB, LG íro, Thosiba DVD-rom, 230W noname táp.

Minden ok volt Xp kirájul ment rajt, mikor fel lett hozva a koterba megjelent a probléma, újra indult/kifagyott (ha várok vele egyre ritkábban indul újra,de csak xpnél és linuxnál). Mondom biztos a táp miatt, ezért vettem bele egy 300W-os Codegan-t, de a probléma megmaradt. Ekkor letúrtam az Xp-t, rányomtam Win98SE-t faxán ment, majd ezt is letúrtam és vissza az Xp-t,de megint fagyott/újraindult már a telepítésnél, --nekem meg kell Xp/linux hogy lássam a
    Maxtor 80-ast (valami titkosítottfile rendszer miatt ami nemtom hogyan lett),de
    a linux is töltés közben v kifagy v újraindul. Nem tom mi lehet a gáz lehet hogy a szar táp lassan kinyírta a lapot és későn cseréltem, v valami nagyon bexart,
    nem lehet bios vírus? Segítsetek Please!

Ja a video kari le lett tesztelve ill más karival a gép, a kari jó,de a probléma maradt,
    ellenőriztem az ide kábeleket is cserélgettem a vinyókat, lehúztam a cd/dvdrom-okat de semmi.(a táp és kábelei is már jók)

Aktív témák