Aktív témák
-
Overload
csendes tag
Nemtom mi lehet a baj. Van egy Epox 693A lapom egy Intel piii 600Mhz (EB) proci és 64MB 133SD, és egy Gef2MX400 64MB AGP-2x vidkari, lapra integrált
hang,via chipset, award 4.51PG bios, legújabb 2001-es frissítéssel, egy MAxtor
80GB, IBM 40GB, LG íro, Thosiba DVD-rom, 230W noname táp.
Minden ok volt Xp kirájul ment rajt, mikor fel lett hozva a koterba megjelent a probléma, újra indult/kifagyott (ha várok vele egyre ritkábban indul újra,de csak xpnél és linuxnál). Mondom biztos a táp miatt, ezért vettem bele egy 300W-os Codegan-t, de a probléma megmaradt. Ekkor letúrtam az Xp-t, rányomtam Win98SE-t faxán ment, majd ezt is letúrtam és vissza az Xp-t,de megint fagyott/újraindult már a telepítésnél, --nekem meg kell Xp/linux hogy lássam a
Maxtor 80-ast (valami titkosítottfile rendszer miatt ami nemtom hogyan lett),de
a linux is töltés közben v kifagy v újraindul. Nem tom mi lehet a gáz lehet hogy a szar táp lassan kinyírta a lapot és későn cseréltem, v valami nagyon bexart,
nem lehet bios vírus? Segítsetek Please!
Ja a video kari le lett tesztelve ill más karival a gép, a kari jó,de a probléma maradt,
ellenőriztem az ide kábeleket is cserélgettem a vinyókat, lehúztam a cd/dvdrom-okat de semmi.(a táp és kábelei is már jók)
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest