- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Sipi
addikt
A vinyót átteszed a másik gépbe. Bootolod a másik gép oprendszerét. Megkeresed az új vinyót, és abban a könyvtárban találni fogsz egy system.sav-ot is. Ezt kell átmásolnod system névre. (Át is nevezhetnéd, de akkor nem lenne biztonsági mentésed, így ha az első reboot után megint szétmegy, nem lesz több registry-d, amivel próbálkozhatsz.)
Rendszer lelő, vinyó ki, vissza az eredeti gépbe. Majd az eredeti gépet boototlod. Imádkozol, jó sokat. :)
Ha mákod van, még be is tudsz jelentkezni. Ha sikerült, nyomj rá pl. egy SP1-et! Ez egyrészt készít új system.sav-ot, másrészt remélhetőleg őjragyártja az elveszett bejegyzések egy részét. Arra készülj fel, hogy egyes hardvereid és programjaid eltűnnek.
Sipi -
beeboy
addikt
ezzel én is szívtam, tuning után. csak nem szintén...
nálam volt 2.sz. oprendszer is egy másik partíción, onnan léptem be és visszamásoltam a fájlokat a //config mappába.
már nem tudom honnan, de valahol van xp alatt bizt. fájl
igaz nem pont azt a gép állapotot kaptam vissza de már annak is örültem.
azóta le van mentve külön ez a mappa, hátha vissza kell állítani -
Sipi
addikt
Ciki, mert az a registry...
Próbálj valahogy hozzáférni a rendszervinyóhoz (másik gép, rescue prompt, akármi), és ha van system.sav, system.bak, másold át system-re. Így kapsz egy registry-t, ami a gépednek valamilyen régebbi beállítását tartalmazza, de ha mázlid van, nem vesztesz el sok adatot.
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest