- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
Esetleg gyakorolható egy már lesarkazott procin...
(Én még nem követtem el olyat, hogy a proci en ment volna utána is, de olyat már igen, hogy ha utána más okból nem ment volna, akkor tutira erre hivatkozva nem vették volna vissza. Viszont egyébként láttam már pár más által elégetett/lesarkazott példányt.)
Tulajdonképpen két dologra kell ügyelni:
1, Határozottan rakd fel, jó minőségű szerszámokat használj, a lap jól legyen alátámasztva. Lehetőleg felülről csináld, ne oldalról!
2, Ha fenn van ne akard igazgatni, csúsztatgatással odébbhelyezni, stb. Ha fenn van akkor fenn van. (Ezeknek elég erős leszorítóerejük van.)
Ha pedig mégis félsz ettől az egésztől vagy lusta vagy mint én, és mégis oldalról akarod levenni/feltenni a hűtőt, akkor lehet olyat kapni, amin elfordítasz egy karimát, és akkor fejti ki a leszorító erőt. Tehát erő nélkül lehet fel-/le, csak amikor már fenn van, akkor fordítod el és így megúszod az egészet. (Ezek általában annyival is jobb illeszkedésű hűtők, hogy nem mindkét oldalon egy-egy pöcökbe akadnak be, hanem az egyik oldalon egyszerre 3 pöcökbe, így abba az irányba is stabilabbak.)
Aktív témák
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest