- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
Esetleg gyakorolható egy már lesarkazott procin...
(Én még nem követtem el olyat, hogy a proci en ment volna utána is, de olyat már igen, hogy ha utána más okból nem ment volna, akkor tutira erre hivatkozva nem vették volna vissza. Viszont egyébként láttam már pár más által elégetett/lesarkazott példányt.)
Tulajdonképpen két dologra kell ügyelni:
1, Határozottan rakd fel, jó minőségű szerszámokat használj, a lap jól legyen alátámasztva. Lehetőleg felülről csináld, ne oldalról!
2, Ha fenn van ne akard igazgatni, csúsztatgatással odébbhelyezni, stb. Ha fenn van akkor fenn van. (Ezeknek elég erős leszorítóerejük van.)
Ha pedig mégis félsz ettől az egésztől vagy lusta vagy mint én, és mégis oldalról akarod levenni/feltenni a hűtőt, akkor lehet olyat kapni, amin elfordítasz egy karimát, és akkor fejti ki a leszorító erőt. Tehát erő nélkül lehet fel-/le, csak amikor már fenn van, akkor fordítod el és így megúszod az egészet. (Ezek általában annyival is jobb illeszkedésű hűtők, hogy nem mindkét oldalon egy-egy pöcökbe akadnak be, hanem az egyik oldalon egyszerre 3 pöcökbe, így abba az irányba is stabilabbak.)
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest