Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszlopos
csendes tag
Közben teljesen ledaráltam az órát, és azután se változott semmi.
Lehet hogy valami meghótt benne. -
oszlopos
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár napja észrevettem, hogy ha elinditanék egy edzést, mondjuk egy túrázást, a gps nem talál jelet, a teloval összekapcsolva se.
Természetesen kint, nyílt terepen próbálom. Valami ötlet?
probáltam újrainditani, illetve a két gombot hosszan nyomva a boot menüt is előhívtam, de mondjuk ott nem tudom melyik módot kellene elinditanom.Ott esetleg van valami teszt mód?
Ha valaki tudna segiteni, megköszönném. -
oszlopos
csendes tag
Nálam jött egy frissítés, április 1 dátummal.
-
oszlopos
csendes tag
mstore-ban 83 mondjuk fekete lte
-
oszlopos
csendes tag
Nekem jött egy frissités rá szombaton november 1 dátummal
-
oszlopos
csendes tag
De tényleg, kiváncsi vagyok hogy lehet belőle 3 napot kihozni?
Illetve az amit írtatok hogy az érzékelőketlehet resetelni, az hogy is működik pontosan? -
oszlopos
csendes tag
Hát nálam ugyanugy 1 nap.
Te hogyan használod? -
oszlopos
csendes tag
Szerintem valaki itt írta
-
oszlopos
csendes tag
Aztán kéri hogy töltsd fel teljesen, illetve töltőn kell lennie frissités közben.
Az óralapok beállítása megváltozot, mostmár teljes képernyős, mondjuk ahelyett higy mit állitasz, azt íeja hogy 1 lehetőslg, 2 lehetőség, stb. Biztos lesz még finomítani való. -
oszlopos
csendes tag
Probáljátok meg a kopogtatos modszert, mikor a szoftverfrissítés ablakon vagy, és azt írja naprakész, sűrűn kell kopogtatni a kijelzőt 10-20 alkalommal, ha van frissítés, feldobja.
-
oszlopos
csendes tag
Na kérem, nekem megjött a wear os 4!
Jó hosszan frissített, mos a play-en is frissitett egy csomót.
Hogy mi változott, még nemtom. -
oszlopos
csendes tag
Nekem jött rendszer frissítés, június 1 dátummal.
Egyenlőre nem látok változást. -
oszlopos
csendes tag
A boltban azt mondta az eladó, hogy figyeljem a frissítéseket, mert szinte biztosan engedélyezve lesz a vérnyomásmérés az órán.
-
oszlopos
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén én is vettem egy ilyen órát, a sima bt verziójút.
Egy kérdés, hogyan lehet rá zenét tenni, amit mondjuk futás közben egy fülessel halgathatnék? -
oszlopos
csendes tag
Már lehet kapni az S3-at is itthon, az ára is elég kedvező, 60 ezer körül, hivatalos üzletben.
Valakinek van tapasztalata vele?
Tesztet is szívesen olvasnék vagy néznék róla magyarul.
Vajon a hyper os mennyire használható, működik itthon a fizetés vele, ilyesmi.
És összehasonlítva a watch 2 próval vajon melyiket éri meg jobban megvenni, az áron kivül? -
oszlopos
csendes tag
Nem tűnik rossznak, nagyobb az aksija is, de ez nekem ezüstben sokkkkal szebbnek tűnik, szerintem ez lesz a befutó-
Boldog új évet nektek! -
oszlopos
csendes tag
Sziasztok!
A tesztekben nagyon lehúzták ezt az órát, hogy egy napot sem bír ki, aki használja mondjon már valamit róla.
Az S1 pro volt a korábbi kiszemeltem, de alíg lehet kapni, és nagyon drága lett az is.
A design-ja tetszett meg mindkettőnek, csak a Huawei-ek szebbek náluk az elérhető árkategóriában (100 körül). A Samsungok biztos nagyon jók, de nem fognak meg a külsőjükkel, ezek ezüstben nagyon szépek.
Egyszer akarok venni, de akkor már a lehetőségekhez képest ne legyen kompromisszumos. Vagy ne ragaszkodjak a wear os-hez, egy amazfit is jó lehet esetleg?
Még azoknál is találni szemrevalót. Ha valaki othon van más márkákban, nem bánnám ha megosztaná a véleményét. -
oszlopos
csendes tag
Sziasztok!
Én egy ilyen órát szeretnék vásárolni.
Ez és az elődje, az S1 pro között hezitálok, asszem ennek a javára.
Ha van esetleg olyan fórumtárs akinek van, volt mindkettő, szívesen venném ha megosztaná a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megengedhető árú Wear OS órával rukkolt elő a Xiaomi, de vannak kompromisszumai.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest