- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
Ezen mutatja ez 5 percenként mér.
Nagy a gyanúm, hogy csak azzal az óralappal van baj ami folyamatosan mér. Ami érintésre vagy bizonyos időközönként (5 vagy 10 perc mondjuk) mér az mutatja az értéket. A Play appok közül frissült valamelyik kb. 1,5 hónappal ezelőtt és ez nem tetszik a WearOS 3,5-nek ezért nem mutatja a folyamatos pulzusmérős óralap az értéket.
A WearOS 4 -nél nincs gond, ott megy a folyamatos pulzusmérésnél is a kijelzés.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
-
fekomat
tag
válasz Csocsesz75 #197 üzenetére
ez az: [link]
az órán minden app friss a play áruház szerint -
fekomat
tag
válasz Csocsesz75 #195 üzenetére
nekem is még április 1-jei a firmware verzió és egy fizetős Pixel Minimal Watch Face-szel használom, ami rendesen mutatja a pulzusértéket.
-
oszlopos
csendes tag
Nekem jött rendszer frissítés, június 1 dátummal.
Egyenlőre nem látok változást. -
blueye
veterán
válasz Csocsesz75 #191 üzenetére
Nem
-
blueye
veterán
Nekem LTE nélküli van, amúgy itt inkább megtalálod erre a válaszokat: [esim_a_kartyamentes_szabadsag]
-
VicKing
tag
E-sim hogy működik? Ugyanaz a telefonszám, mint a telefonban csak két készüléken csörög egyszerre? Vagy arra másik telefonszámot kell kérni?
-
VicKing
tag
Töltési sebességnél mindegy hány wattos töltőbe dugom?
-
blueye
veterán
válasz Csocsesz75 #184 üzenetére
Adsz egy linket az XDA fórumhoz? Köszi!
-
blueye
veterán
válasz Csocsesz75 #180 üzenetére
Nekem mutatja: pl. Facer AK1 P-51 Mustang V02.4
-
blueye
veterán
Most jött meg nekem az ápr 1 biztonsági frissítés.
-
blueye
veterán
Az Anroid Auto mostanában nem jelzi nekem felugró ablakkal az autóban az érkező viber/WA/messenger üzeneteket mióta ezt az órát használom, nálatok OK? Olyan mintha az óra olvasottnak jelentené a rendszernek akkkor is ha nem néztem meg rajta.
-
Csocsesz75
őstag
Bármilyen nem gyári óralapon csak nekem mutat folyamatosan nulla értéket a pulzusmérés ?
-
starbug82
csendes tag
Sziasztok! Bocsi, nagyon laikus kérdés és picit általánosabb is talán. Ezek az LTE okosórák teljesértékűen használhatók telefon nélkül is? Teszem azt, olyan telefonnal, amivel nem lehet "pároztatni"? Egyáltalán kell vagy előnyösebb, ha társítva vannak valamilyen módon?
-
PeteePeti
őstag
válasz Csocsesz75 #177 üzenetére
Visszaállítást már csináltam! Nekem nem oldotta meg!
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Csocsesz75
őstag
válasz PeteePeti #176 üzenetére
Beállítások - rendszer - leválasztás és visszaállítás. De utána újra kell raknod az egész órát ugye.
Ha telepíted azt az appot az órára akkor ki lehet rakni a widgetjét és mutatja a telefon akksijának a töltöttségét. Mutatni kéne azt is, hogy milyen telefonhoz van csatlakoztatva de most "not connected" van. Eddig az is jó volt.
Watch S3-on sincs folyamatos pulzusmérés ?
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz Csocsesz75 #175 üzenetére
Factory resetet az órán hogyan kell csinálni?
Azt az appot megnézem, ha haza értem, most a Watch S3 van rajtam!
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
A lépések és statisztika panel nálatok is nagyon piciben jelenik meg az órán?
Ez például a lépések panel!OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz oszlopos #167 üzenetére
Szia nekem van S3! HyperOS szuper! Pulzusmérés is rendben van! Fizetés is működik hibátlanúl (nálam K&H)! Üzemidő meg parádés! Egy hete töltöttem és még 58% van benne! Értesítések is jönnek szépen! Kijelző szerintem ugyanaz, mint a 2 Pro-ban! Nagyon szép, bőven elegendő fényerővel! Szerintem ár érték arányban az egyik legjobb, ha valaki nem ragaszkodik a WearOS-hez!
-
Csocsesz75
őstag
Biztonsági javítókészlet január 1. dátumra frissült.
-
jool74
újonc
A magasságot nem tudja valaki mi alapján méri? Nekem eleve 165-175 m körüli magasságokat mutat, pedig Debrecen 120 körül van, de fél percen belül 6-8 m szintkülönbségeket mutat pedig eléggé sík terepen megyek a munkahelyig.
-
oszlopos
csendes tag
A boltban azt mondta az eladó, hogy figyeljem a frissítéseket, mert szinte biztosan engedélyezve lesz a vérnyomásmérés az órán.
-
oszlopos
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén én is vettem egy ilyen órát, a sima bt verziójút.
Egy kérdés, hogyan lehet rá zenét tenni, amit mondjuk futás közben egy fülessel halgathatnék? -
oszlopos
csendes tag
Már lehet kapni az S3-at is itthon, az ára is elég kedvező, 60 ezer körül, hivatalos üzletben.
Valakinek van tapasztalata vele?
Tesztet is szívesen olvasnék vagy néznék róla magyarul.
Vajon a hyper os mennyire használható, működik itthon a fizetés vele, ilyesmi.
És összehasonlítva a watch 2 próval vajon melyiket éri meg jobban megvenni, az áron kivül? -
Csocsesz75
őstag
A pulzusmérő résznél a nyugalmi pulzust felváltotta a magas pulzusszám és alacsony puzusszám rész. Grafikont egyenlőre nem rajzol.
-
norbert1998
nagyúr
Tegnap már az Árkád Budapestben meg tudtam tapizni, hát nekem talán ez már túl nagy. Nincs túl vastag csuklom, a 42-es GW4C elveszik rajta azért, de ez az óra meg már nem esztétikus méretben rajtam. Egyébként tetszett élőben.
Majd ha a sasmung feladja, akkor döntök. Addig marad.
-
oszlopos
csendes tag
Nem tűnik rossznak, nagyobb az aksija is, de ez nekem ezüstben sokkkkal szebbnek tűnik, szerintem ez lesz a befutó-
Boldog új évet nektek! -
Parallaxis
addikt
válasz norbert1998 #152 üzenetére
Nézd meg a Mobvoi TicWatch Pro 5-öt.
Mindazt tudja, mint ez, csak hosszabb üzemidővel és ötletes második kijelzővel.
Hátránya, hogy a frissítések elég hektikussak, de egy idő után mindegyik órát elhanyagolja a gyártója, így ez nem egyedi eset. -
oszlopos
csendes tag
Sziasztok!
A tesztekben nagyon lehúzták ezt az órát, hogy egy napot sem bír ki, aki használja mondjon már valamit róla.
Az S1 pro volt a korábbi kiszemeltem, de alíg lehet kapni, és nagyon drága lett az is.
A design-ja tetszett meg mindkettőnek, csak a Huawei-ek szebbek náluk az elérhető árkategóriában (100 körül). A Samsungok biztos nagyon jók, de nem fognak meg a külsőjükkel, ezek ezüstben nagyon szépek.
Egyszer akarok venni, de akkor már a lehetőségekhez képest ne legyen kompromisszumos. Vagy ne ragaszkodjak a wear os-hez, egy amazfit is jó lehet esetleg?
Még azoknál is találni szemrevalót. Ha valaki othon van más márkákban, nem bánnám ha megosztaná a véleményét. -
embe
nagyúr
válasz norbert1998 #156 üzenetére
Huawei Watch GT3Pro
-
embe
nagyúr
válasz hukocsat #154 üzenetére
Viszont igen akinek ez fontos, annak a Huawei igy bukott. Viszont nekem éjjel/nappal a kezemen van, 2 hete használom. Mindent mér, csak a bőrhőmérséklet van kikapcsolva. Így most a 8. nap után töltöttem, úgy hogy még 19% -on volt.
Viszont ha fontos az órás fizetés, akkor a Huawei elbukott.Én most lehet váltani fogok droidról ios-re. Ezért olyan órákat nézegetek, amelyek mindkét platformon működnek..
Sajnos a droidos és Apple órák csak egy platformosok. -
hukocsat
tag
Ezeket az elvárásokat a xiaomi tudja. Felhasználói szokások alapján az akksi üzemidő eltérhet, ebben nem tudok még segíteni. Spotify működik telefon nélkül is, fizetés megy, naponta használom.
Citizen Skyhawk
-
embe
nagyúr
A fizetés nem működik. Nincs engedélyezve a fizetési opció Európában. De ezt nem említetted mint prioritás, ezért ajánlottam. Mondjuk a Garminnal is Garmin Pay használatával tudtál fizetni.
-
norbert1998
nagyúr
Azzal lehet fizetni Google wallet-bol?
Igazából, nem nagyon akarok eltérni a Brand-ekkel. Szívtam eleget a Samsung óra - xiaomi telefon miatt. Egy csomó apró marhaság van, amik önmagukban nem vészesek, de csapatban már azért elérik, hogy ne szívesen vegyek újra Samsungot.Félreértés elkerülése érdekében:
Legtöbbször csak rezegjen, ha értesítés jön, esetleg el is lehessen olvasni (Samsumg-!ál például ha valaki több üzenetet küld Messengeren, akkor csak az utolsót tudom elolvasni... Más alkalmazások esetén az összeset. ) Illetve lehessen vele fizetni.
De heti kétszer megyek úszni, amit szeretnék követni. Elég béna vagyok, és jó támpontot nyújt a fejlődés felé.
Ezt még eddig tudja egy Mi Band 6 is. Talán. (mondjuk többet fel nem veszek olyat. Nevetséges minden fotón, pedig 3 évig használtam okos karkötőt).
Ha elmegyek futni, akkor kövesse le GPS-szel, és tudjak az óráról Spotify zenét hallgatni bluetoothon keresztül, míg a telefon otthon van. Ezt tegnap a Samsung sikeresen abszolalvalta, első próbálkozás után, de egy óra alatt 60 százalékot merült.
Ha bemegyek egy sketchy strandra, ne kelljen telefont bevinni, elég legyen az óra, telefonálni, gyorsan az üzenetekre ránézni és fizetni is. Erre mondjuk pont nem volt alkalmas tengerparti esetben a Samsung, mert a korona miatt sós vízbe nem akartam bevinni. Párom az Active jellegű óráját gond nélkül behozta. Nem is lett gondja.És nézzen ki jól. Például a GW5 széria mind csúnya. GW4 és 6 Classic igen szep, és ez a Xiaomi is tetszik.
A Huawei is jól néz ki, de kicsit tartok azért attól a cégtől. A GMS szakítás előtt se jöttek be, azóta meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó