- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
A mostani órám AOD kivételével minden bekapcsolva három éves aksival is 14-15 napokat hoz, újkorában meg simán 22-25 napot bírt, így az ilyen 1-2 nap nálam kb. a vicc kategória. Mondjuk android, mindent elmond mitől szar.
Igaz ez csak egy Amazfit GTR 2e - amiben wifi nincs (számomra felesleges), esim nincs (szintén nekem felesleges), hangszóró nincs (ez is felesleges) - ahogy a szenzorok sem 100% pontosak, de így, jelenleg aktív sport nélkül, nem dőlök a kardomba miatta, a tendenciát mutatja, meg amire kell és használom arra teljesen megfelel. Lényegében NFC-s fizetés nélkül is megvagyok, csupán lenne pár helyzet amikor valóban hasznos lenne ha tudná, viszont az üzemidőnek nagyobb prioritása van.
#16 strogov Telefont töltőre tenni nem pont ugyanaz, mint egy órát lecsatolni, töltőre tenni, visszarakni karra. Persze tisztában vagyok vele hogy nem akkora macera, ahogy én is hajlandó vagyok azért sok mindenben kompromisszumot kötni, viszont órát egy-két naponta le-fel venni és töltögetni nem. Nálam ráadásul a pc házban van beépített Qi töltő, és van külön Qi padom is, így még kevésbé kell foglalkoznom a telefon töltésével meg bármi töltési rutinnal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kicsit furcsa, de a Watch 2 a Watch 2 Pro után érkezett meg, ám annál valamivel olcsóbb, jelenleg ez a legkedvezőbb árú Google Wear rendszerű óra a piacon.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple Watch Series 8 45MM
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest