Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatos6s
újonc
Sziasztok!
Tegnapi napon vettünk egy Xiaomi Smart Home Hub 2 multimode okosotthon központot és két Xiaomi Mi Door and Window Sensor 2-t a Lurdyban. Beüzemeltem őket, hellyel közzel sikerült, bár a szenzorok esetén a gateway nehezen csatlakozott, tulajdonképpen ahogy rákattintottam és kilistázta hogy mikkel működik együtt, hirtelen nem is értettem mit csináljak, de aztán rányomtam a jobb felső sarokban az alsó félkör felfele nyíl ikonra (nem találtam ez mi), elkezdett tölteni, majd amikor meguntam és kiléptem láttam hogy megtalálták egymást.
Az én (owner) telefonomon a Xiaomi Home appban szépen működik, azzal nincs gond. Na de a család másik 3 tagja esetén (member) nem. Se bluetoothon nem szeretik egymást, a nagyobb baj hogy a gatewayen keresztül sem. Tehát hiába van csatlakozva rá a két sensor, én hiába látom a saját telefonomon, a többiek nem látják. (fura, de a nyitás/zárás logját azt igen)
Amit próbáltam:
- más típusú telefonon is megnéztem
- újraraktam a Hubot az alkalmazásban
- újraindítottam a telefont
- átnéztem a Xiaomi home alkalmazást, hátha beállítás megoldja
- töröltem a cachet, különböző adatokat a Xiaomi home alklamazásban
- újraraktam a Xiaomi home alkalmazást
- administrator jogot adtam a családtagoknak
Két körülmény még fontos:
- az elején biztosan működött valamennyire member telefonon is, mert küldte az üzenetet nyitásról/zárásról az alkalmazás.
- beüzemeléskor a két szenzor és a hub is frissített. (nem emlékszem hogy azóta nem működik, de kizárni nem tudom)
A kérdés küzdött-e már meg ezzel valaki, sikerült-e megoldani, és ha igen, hogyan. Akár rápróbálnék arra is hogy a szenzorokat és a hubot is downgrade-elem, de ehhez tartozó leírást nem találtam. (meg kellene ugye az egyel régebbi firmware is.)
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest