- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
G_Zsoltiii
csendes tag
válasz
murdock25 #1936 üzenetére
Szia, én is pont most rendeltem és nem értettem miért van fent mindenből egy rakás ami elvileg ugyanaz. Hát azok gyakorlatilag is ugyanazok ,és azért vannak fent többszörözve, mert ezeken az oldalakon egy rakás beszállító árul, és nagyon sok átfedés van a kínálatukban.
Én Aliexpress ről rendeltem most majdnem pont ezeket, szerintem ott olcsóbb valamint kikerestem egy beszállítót, átmentem az Ali -n belüli al-shopjába, és ott válogattam össze. Így egy helyről egy szállítási költséggel jön a cucc, nem össze vissza sok beszállítótól.
Mindegyik motyóhoz lehetett választani EU plug adaptert minimális felérért, kép alapján jónak tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest