- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
Mr.Silkó #562 üzenetére
Nálam a kameránál ez úgy volt hogy amit a telefonba mondtam az szépen hallatszott a kameránál de a visszafele beszéd már nem hallatszott a telefonban.
Ott álltam a kamera mellett így próbáltam de nem sokáig gyakoroltam vele mert nem tudtam mit lehetne állítani hogy jó legyen.. -
glutamin
őstag
válasz
Mr.Silkó #490 üzenetére
Hali! Én még korábban rendeltem ilyet Kínából. Nekem csak kínai szerverrel sikerült működésre bírni. Kellett a routerrel is ügyeskidni 8.8.8.8-as port. (korabban valaki leíra pontosan, higy mit). Képminősége nagyon jó. Mozgásérzékelő funkció is megy gond nelkül (telefonra jön az üzenet). Infraja is jó. Körbe szépen megvan a 360 fok, de lefelé/felfelé sajnos nem tud 90 fokban elfordulni. Mikrofon/hangszóró rendben (macskakat szoktuk néha ellenőrizni/ rájuk szólni ha nagyon rosszak) Összességében elégedett vagyok vele.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mr.Silkó #472 üzenetére
Sajna nem igazán pörög ez a topik, én viszont nem tudtam tovább várni és rendeltem 2 darabot a fentebb linkelt Xiaomi biztonsági kamerából a Xiaomi.hu-ról. Ha megérkezik, beüzemelem, tesztelem és ha igény van rá, akkor megosztom a tapasztalataimat itt a fórumon az eszközzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- XXXL Lutz narancssárga kanapé + ajándék 2 db kisasztal
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Riverside 500
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest