- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
Mr.Silkó #562 üzenetére
Nálam a kameránál ez úgy volt hogy amit a telefonba mondtam az szépen hallatszott a kameránál de a visszafele beszéd már nem hallatszott a telefonban.
Ott álltam a kamera mellett így próbáltam de nem sokáig gyakoroltam vele mert nem tudtam mit lehetne állítani hogy jó legyen.. -
glutamin
őstag
válasz
Mr.Silkó #490 üzenetére
Hali! Én még korábban rendeltem ilyet Kínából. Nekem csak kínai szerverrel sikerült működésre bírni. Kellett a routerrel is ügyeskidni 8.8.8.8-as port. (korabban valaki leíra pontosan, higy mit). Képminősége nagyon jó. Mozgásérzékelő funkció is megy gond nelkül (telefonra jön az üzenet). Infraja is jó. Körbe szépen megvan a 360 fok, de lefelé/felfelé sajnos nem tud 90 fokban elfordulni. Mikrofon/hangszóró rendben (macskakat szoktuk néha ellenőrizni/ rájuk szólni ha nagyon rosszak) Összességében elégedett vagyok vele.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mr.Silkó #472 üzenetére
Sajna nem igazán pörög ez a topik, én viszont nem tudtam tovább várni és rendeltem 2 darabot a fentebb linkelt Xiaomi biztonsági kamerából a Xiaomi.hu-ról. Ha megérkezik, beüzemelem, tesztelem és ha igény van rá, akkor megosztom a tapasztalataimat itt a fórumon az eszközzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Anime filmek és sorozatok
- Társasjáték topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest