- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosbitto
csendes tag
Sziasztok! Rendeltem egy ilyet, de nem boldogulok vele, pedig elvileg a szivargyujto csatlakozoja kompatibilis vele (Citroen C5). Szoval ha valakinek kell egy feher szinu Roidmi 2s, akkor szivesen eladom nehany ezresert.
-
akosbitto
csendes tag
Ahogy nézegetem, azt látom, hogy az 1.-es változat kb. féláron van a 2S-hez képest. Érdemes az 1-est venni, ha csak zenehallgatásra szeretném használni? Bár ahogy látom, azt nem kompatibilis az IOS rendszerrel, csak Androiddal.
-
akosbitto
csendes tag
Egyébként honnan érdemes most rendelni, ahol jó áron van és gyorsan ki is szállítják?
-
akosbitto
csendes tag
válasz
LilProphet90 #412 üzenetére
Az mondjuk azért elég fontos itt Budapesten, ahol sok a rádióadó, de szerintem ha máshogy nem megy, majd egy androidos készülékkel beállítom. A lényeg, hogy csatlakozni tudjak rá.
-
akosbitto
csendes tag
válasz
Vigyorka #409 üzenetére
Ahogy néztem, program az IOS-ban is van hozzá, a Roidmi Drive. Ezt ugyan az Ipodra nem tudom letölteni, de a telefonra igen, azzal meg beállítom a kütyüt, majd az Ipoddal bluetoothon keresztül kapcsolódom hozzá, legalábbis így gondolom. Feltételezem, a bluetooth-os kapcsolódáshoz nem kell semmilyen program, vagy külön beállítás.
-
akosbitto
csendes tag
válasz
alkatraz3000 #406 üzenetére
Igen, az Ipod Touchon van bluetooth. Program pedig nem kell hozzá, ha Iphone-nal beállítom a frekvenciát, nem?
-
akosbitto
csendes tag
Sziasztok! Vajon egy regebbi Ipod Touch-csal mukodik a kutyu? Telefonnal be tudnam allitani a frekvenciat, de a zenet mar az Ipodrol hallgatnam. Most gondolkozom a vasarlason es ez fontos kerdes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest