- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Szerintetek ha abnormális aljzat feszültséget jelez, attól még normális feszültséggel és árammal tölti a telefont? Merjem vele tölteni, vagy inkább ne?
-
spiritex
veterán
Én ezt nem értem! Már leszedtem a telóról a Roidmi app-ot, de még mindig folyton belecsipog a zenébe az az átkozott. Miért?
-
spiritex
veterán
válasz
konigjanos #338 üzenetére
Megpróbálom akkor leszedni a telóról, hogy ne csipogjon állandóan.
NEm tudom eldönteni, hogy jól érintkezik-e. Patentül megy bele, tehát pont jól. Nem szoros, de nem is lötyögős. Szépen belecsúszik, és utána nyomásra kattan, ahogy szerintem túljut a rögzítő füleken. Holnap kipróbálom, hogy úgy is kihagy-e, hogy áll az autó, tehát nem rázkódik, mert úgy nem nagyon illene neki. -
spiritex
veterán
válasz
távcsőves #333 üzenetére
Android, 2.0.4 és azt írja az app Help menüje, hogy ez a legfrissebb, pedig a Play-en látom, hogy már van 2.0.8-as. Ha meg felmegyek a Play-re és onnan akarom telepíteni, akkor ízt írja, hogy nem kompatibilis vele a telefonom...
Azon túl, hogy átteszem másik autóba, hogy lehetne kipróbálni, hogy nem-e a kütyüvel van baj? Nem lehet otthoni környezetben valamire csatlakoztatni, hogy működik-e? Bár lehet, hogy ezzel sokat kéne bajlódni mire összejönne a 12 V-os táp és a rádió egyvelege. -
spiritex
veterán
Ma vettem át a 2S kínai verziót, GearBest-ről rendeltem. Sajnos több problémám is van vele. A Honda Jazz aljzattal kompatibilis, mert középen van egy érintkező és két oldalt hajlított fülek is szépen tartják a kütyüt, mégis minden 5-8 másodpercben kihagy, kimarad a zene 1 pillanatra, baromi zavaró.
A másik gondom pedig, hogy az 1. indulásnál kiírta, hogy Abnormal Voltage 15V, de azóta ezt sehol sem írja, a menüben is hiányzik a feszültség kijelzés, így kikapcsolni sem tudom a 3 másodpercenkénti Abnormal voltage alarm pittyegést. Már töröltem a Roidmi Driver app adatait, újra konfiguráltam, de most már nem szól a feszültség miatt, visztont állandóan pittyeg.
Hogy lehetne megoldani ezt a két problémát? -
spiritex
veterán
Erre valaki?
-
spiritex
veterán
Köszi a választ!
Még annyi, hogy szerintetek igaz az, hogy a 2S kínai verziója kevesebbet tud és csak 3 dologra jó, míg a nemzetközi az 5 dologra, ahogy itt írják a kérdésre adott 4. és 5. válaszban? Én ugyanis kínai verziót rendeltem, mert nincs szükséges angol nyelvű dobozra és leírásra sem.Bár, ha abból az oltári nagy baromságból indulok ki, hogy a 2. kérdésre adott válasz az, hogy az USB nemcsak töltésre jó, hanem pendrive olvasásra és mp3 lejátszásra is, akkor lehet, hogy a fenti is ugyanekkora hülyeség...
-
spiritex
veterán
Már 1 órája olvasgatom a topic-ot, de nem sikerült rájönnöm miben is különbözik a 2S verzió az eredeti 1-estől? Hogy van benne kihangosítás?
Illetve a másik kérdésem, amire szintén nem derült fény számomra, hogy ha véletlenül nem jó a 13 éves Honda Jazz-em szivargyújtó aljzatába, akkor az mivel is fog járni? Hogy lötyögni fog benne vagy a középső pöcökhöz nem fog hozzáéreni, mert túl mélyen van? Mert olvastam én már mindent...
Előre is köszönöm, ha valaki megteszi és felhomályosít ebben a két kérdésben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest