- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
lol csak benéztem mert láttam egy kérdést egy másik topikban
Ha fizetnének érte se adnék Xiaomi support-ot XDMit kell "leáll a mentés" alatt érteni? Hibaüzenet van? Ha van akkor a leállás után kéne egy recovery log-ot menteni és megnézni mi a hasfájása. Amúgy a /system-ről nem is feltétlen kell mentés ha amúgy megvan (és gebasz esetén elérhető) a ROM eredeti zip-je amiről épp csinálod a mentést. Meg akkor neked willow van? Egy hsz-ben QCXMIXM-t írsz, az willow, arra nincs se TWRP se OrangeFox hivatalos, nem? Unofficial-t használsz? Mikorit? Nincs frissítés? mauronofrio csinált azt tudom (mert elég sokat portol), a thread végén van 3.6-ra alapuló ginkgo TWRP is itt de hivatalos meg még 3.5.2. Mindenesetre az OrangeFox meg Jan. 1-el jött R11.1. Esetleg eleve kezdj egy recovery frissítéssel ha a recovery nem beszédes és a recovery nem up-to-date.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Távcső topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged