Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

tmslevi, grafnet:

Nagyon szépen köszönöm nektek a hasznos és részletes infókat! :R :R

Ezek alapján egyre inkább ki szeretném próbálni a multit, amúgy is az a terv hogy most kipróbálom, és valamelyik örökös lesz, ha bejön a multi (és eddig miért ne jönne be :) ) az marad már örökösen és csak használom a telefont, ha nem akkor max vissza a gyári global dev és úgy marad

Azt szeretném még megkérdezni tőletek, hogy én még nem használtam miflasht soha eddig, hogy mi az a verzió ami bevált nektek, olvastam hogy valakinek ez működött másiknak az, és szeretnék amennyire lehet biztosra menni nehogy valami gáz legyen :D

A másik hogy itthon win7-em van (de alig használom a Linux mellett) melóhelyen win10, hogy win7 alatt lehet simán telepíteni a driverek aláírásának kikapcsolása nélkül a miflasht, vagy inkább a melóhelyi win10-es gépen próbáljam meg?

Illetve mit gondoltok, az működhet, hogy a régi telefonomhoz használt micro sdre mentem a gyári rendszert, és arról rakom fel a romot így egyből törölhető a belső memória, utána a ezt a kártyát kiszedem mint biztonsági tartalék és a multi romról már a belső memóriára csinálok mentést, + amikor visszamásolom a belső memórián lévő dolgokat a telóra oda felrakom a telepített rom zip-jét is?

Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák