- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
tmslevi, grafnet:
Nagyon szépen köszönöm nektek a hasznos és részletes infókat!
Ezek alapján egyre inkább ki szeretném próbálni a multit, amúgy is az a terv hogy most kipróbálom, és valamelyik örökös lesz, ha bejön a multi (és eddig miért ne jönne be
) az marad már örökösen és csak használom a telefont, ha nem akkor max vissza a gyári global dev és úgy marad
Azt szeretném még megkérdezni tőletek, hogy én még nem használtam miflasht soha eddig, hogy mi az a verzió ami bevált nektek, olvastam hogy valakinek ez működött másiknak az, és szeretnék amennyire lehet biztosra menni nehogy valami gáz legyen
A másik hogy itthon win7-em van (de alig használom a Linux mellett) melóhelyen win10, hogy win7 alatt lehet simán telepíteni a driverek aláírásának kikapcsolása nélkül a miflasht, vagy inkább a melóhelyi win10-es gépen próbáljam meg?
Illetve mit gondoltok, az működhet, hogy a régi telefonomhoz használt micro sdre mentem a gyári rendszert, és arról rakom fel a romot így egyből törölhető a belső memória, utána a ezt a kártyát kiszedem mint biztonsági tartalék és a multi romról már a belső memóriára csinálok mentést, + amikor visszamásolom a belső memórián lévő dolgokat a telóra oda felrakom a telepített rom zip-jét is?
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest