Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
North15
csendes tag
válasz
Pgabor79
üzenetére
Sziasztok!
Egy türelmes és hozzáértő egyén segítségét kérném.

Alapvetően hasonló az alapszitum, mint Pgabornak. Redmi 2 Pro - 2014813. Jelenleg egy 4.4-es Androidra épülő 6.1.28 fejlesztői MIUI van fent. Imádom, stabilan működik, és eszembe se jutna a váltás, de egyre több szoftver szól be, hogy kell az 5 feletti Android.
A problémám, hogy sose cseréltem romot, nem értek hozzá, és nem is követtem a témát meg a változásokat. Próbáltam visszaolvasni, meg a miui.hu-t is bújni, de rengeteg az elavult hivatkozás, folyamatosan változik mindenből a verziószám, na meg a szavak felét nem értem.

Első blikkre a kérdéseim:
1. Ezen az oldalon lévő legelső xiaomi.eu_multi_HM2XTDPro_V8.2.1.0.LHJCNDL_v8-5.1.zip fájl jó a telefonomhoz, és ugye ez az utolsó? (MIUIHU annyira nem izgat, meg az oldal fórumán lévő topikban nem is találom a letöltési linket, bár aláírom, hogy én vagyok béna.)
2. Ez a xiaomi.eu-s verzió tartalmaz magyar nyelvet, google playt?
3. Ugorhatok egyáltalán ekkorát verzióban, vagy kell valami köztes lépés? Itt korábban értekeztetek fastboot romról, de nem tudom ez mi, miért kellhet és honnan szerzek ilyet ha kell?
4. Kell nekem mindenképp a TWRP és a számomra ezzel járó sok új probléma, vagy megoldhatom az egészet MiRecoveryban is?
5. Van esély, hogy az új rendszeren a MiCloudban mentett dolgokból bármit vissza tudok állítani?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest