- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Mi a valószínűsége? 50-50%: vagy elromlik, vagy nem. Nem érdemes ilyenen filózni: gyártótól, terméktől függetlenül akármikor, akármivel lehet garis probléma.
Még úgy is, hogy nekem eddig egy Xiaomi termékem sem romlott el, és ha jól emlékszem eddig topic szinten csak 1 db gariztatási dolog merült fel.Szóval, Te tudod.
[ Szerkesztve ]
-
Shinnokina
tag
Ezt sosem lehet tudni. Nekem volt Sony laptopom, amit egy héten belül szervizeltetni kellett, majd visszaküldték hibásan és újabb kör, majd kb fél év múlva újabb kör (hardverhiba). Ugyanakkor az Asus laptopom 3 éve megvan és sosem volt szervízben. A Note3 készülékem garanciája jövőre jár le, most először lesz megnézetve, kihívtam a házhoz járú garanciaszervízt, mert a lolli tönkrevágta a készüléket. Ha nem lenne a garanciám, most szívnék a 170 ezres készülékkel rendesen. Mindenki maga dönti el, hogy neki mi a jó, de olyan nincs, hogy egy márka sosem romlik el garanciaidőn belül. Akármennyire híres vagy kiemelkedő minőségű is egy márka, hiba mindig lehet a gépezetben, olyan ember tervezte készüléket még nem találtak fel, ami nem romlik el. Nyilván az a te dolgod, hogy akarsz-e fizetni egy plusz szolgáltatásért vagy sem.
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest