Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote66
aktív tag
Frissítés
V14.0.5.0.TLSEUXM -
hadtest
tag
Sziasztok!
Redmi Note 10 5G Nem megy gyári töltővel,kábellel a gyorstöltés (másik készülékkel simán).Másik töltővel sima töltés is jó.
Ki lehet kapcsolni valahol vagy a készülékkel lent gond? -
mpo
veterán
Nem találok "élő" topikot a Redmi 10 2022 mobilomhoz, Redmi 10-hez sem.
A biztonsági vizsgálatnál a víruskeresés 8%-nál nem megy tovább, ugyanitt a frissítés sem megy. -
coyote66
aktív tag
Elég kevés a hozzászólás. Vagy kevesen vagyunk, vagy mindenkinek jól működik a készülék.
-
sTemplar
csendes tag
Üdv
Full gyári resetről jutott eszembe:
Mi volt a telefonra gyárilag előre telepített 3 játék program neve?
Én nem írtam fel őket, és a frissítési problémák során megpróbálkoztam egy Gyári adatok visszaállításával, ami a frissítési problémán nem segített, de a 3 játékból 2 törlődött.A Genshin Impact megmaradt, de mi volt a másik kettő neve?
-
coyote66
aktív tag
Gartula.
Érdekes.
Nálam annó ment simán.
Mostanában érdekes jelenséget produkál a telefon. (szerencsére ritkán) Lezárt képernyőnél hibaüzenett, hogy "ne takarjam le beszédhangszórót" (ha jól emlékszem, de lehet hogy a mikrofont írja) és kis piktogrammal mutatja is a hangerő állító gombokat.
Újlenyomatos érzékelővel tudom csak feloldani. -
vvainel
csendes tag
A következőképpen sikerült megoldani a problémát.
A hivatalos Xiaomi Rom letöltési oldalról letöltöttem a 13.0.9.-es Rom verziót (13.0.6. volt a készüléken). Ezután áttettem a Download mappába, a download rom almappába. A telefon beállításában bementem a frissítésekbe, kiválasztottam a frissítési csomagot (13.0.9.), majd miután ez felment, megjelent, hogy új frissítés jelent meg (Miui 14), ezt is feltettem, most minden okés! -
vvainel
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is pontosan ugyanaz a frissítési problémám van, amit "sTemplar" leírt. Mi assistant program nem látta a telefont recovery módban sem, így pc-ről sem tudtam megoldani a dolgot. Mivel garanciális, így jobban nem akartam "belemászni" a rendszerbe.... Várom, hátha jön majd egy újabb frissítés, ami fel is fog menni rendesen.... -
sTemplar
csendes tag
válasz
csabaspecial #5 üzenetére
Szia
Független.
-
coyote66
aktív tag
Na. Reggel frissült MIUI 14.0.1.0 (tlseuxm) globalra. biztonsági frissítés 2023.02.01-re.
-
csabaspecial
tag
válasz
csabaspecial #8 üzenetére
Ha jól emlékszem a www.miui.hu ,erről az oldalról szedtem le a progit
-
coyote66
aktív tag
Érdeklődnék, hogy milyen programmal tetted fel. Néha nálam a csatlakozást sem látja, illetve, másolás közben (kép, zene, film) van, hogy megszakad a kapcsolat, a készülékhez adott töltőkábellel. Köszi.
Ui: illetve jól gondolom, hogy megegyezik a telefonunk a remni note 11e 5g-vel. Bár ehhez sem találtam sok támogatást az xda-n.
-
sTemplar
csendes tag
Sziasztok
Múlt héten vettem egy ilyen telefont.
Ami tetszik, jól olvasható kijelző, aksi hosszan bírja.Ami nagyon nem tetszik,
MIUI frissítés (ami tartalmazza az Android biztonsági frissítését is) nem megy fel.
A frissítés indítása után, csinál
Letöltést
Frissítést
Szinkronizálást (itt csak kb.20%-ig látom elmenni a folyamat jelzőt)
Véglegesítés
Újraindítás mosthibajelzés nincs egyik lépésnél se, de újraindítás után
bejön a Xiaomi logo és a powered by Android felírat, majd itt jó 10 percig elvacakol, időnként kikapcsolja majd újra bekapcsolja a kijelzőt közben (anélkül hogy hozzányúlnák), a 10 perc után megjelenik a Recovery menü,
Reboot
Data wiped
contact MIasistent (vagy valami hasonló szöveg)
Safe Mod választási lehetőségekkelReboot után meg a frissítés előtti rendszer töltődik be, és kapom a hibaüzenetet, hogy a MIUI frissítés nem sikerült, próbáljam meg újra.
a fent lévő rendszer verziója
13.0.6.0(SLSEUXM)
a frissítésé, amit felajál
13.0.11.0.SLSEUXMMásnak sikerül a frissítés?
Lehet ennek valami más oka, mint hogy a Xiaomi elszúrt valamit benne? -
coyote66
aktív tag
válasz
csabaspecial #1 üzenetére
Szia. Én használok egy ilyen készüléket. Egyedül a miui-vali és reklámokkal nem vagyok kibékülve. Akku szuperjó, sebesség elmegy.
-
csabaspecial
tag
Sziasztok! Van e valakinek ilyen típusú telója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest