Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
es masik rommal mi fog valtozni, mivel lesz jobb a kicsike?
nem tudom, beallitasokban mindent megneztem es kinai baromsagokat kilottem, de valamikor csak elkezd kinai szovegre javitani es rajottem miert. a virtualis billentyuzeten alapbol kinai es angol van, es az neha atall kinaira es akkor le kell csatlakoznom a billentyuzettel atallitani ujra angolra es ujra felcsatlakozni, es eleg idegesito egy ido utan
-
ZTE_luky
senior tag
értem, ez jó húr köszönöm.
ÉS esetleg bluetoot-os egér, vagy kis vezeték nélküli, jeladós egér C type-USB kábellel csatlakoztatva? megoldható lenne?Pontosan, igazad van, én tokban csak azért hordom mert a billentyűzetes tokom műanyag és abba bele kell pattintani az egészet, és elég kemény maga a tok, ráadásul szoros is.
nem tettem ROM-ot, esetleg küldenél valami segítséget ezzel kapcsolatban? valamint érdekelne h Dualbootosra meg lehet csinálni? és milyen oprendszereket támogat még? esetleg linux?
-
ZTE_luky
senior tag
értem ez jónak tűnik, majd megpróbálom én is

akkor egy USB C-USB kábelbe dugott kis egységgel üzemeltethető a vezeték nélküli egér mindenféle probléma nélkül? de gondolom ez csak windows alatt kivitelezhető..ezt vettem
+kérdés. te használsz tokod, neked felkarcolta a szélt? mert félek össze vissza foga dörzsölni az enyémet, mert eddig egyik telefonom se úszta meg ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 10
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ÉS esetleg bluetoot-os egér, vagy kis vezeték nélküli, jeladós egér C type-USB kábellel csatlakoztatva? megoldható lenne?