-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
warta
csendes tag
Sziasztok!
Redmi Note 2 készülékhez megjött a MI Band. Feltettem tölteni, a telóra pedig letöltöttem a a MiFit-et.
Telepítés után megadtam a szükséges adatokat, utána kérdezte a program, hogy bekapcsolhatja-e a Bluetooth-t. Engedélyeztem, és elkezdődött a párosítás. Pár perc után elkezdett villogni a MiBand, és a képernyőn az ikonja is. Kérdés: ilyenkor kell csinálni valamit? Leokézni, megérinteni a képernyőt, esetleg a MiBand-et? Kb. 1 perc villogás után abbamaradt. Azóta nem tudom bekapcsolni a telefonon a Bluetooth-t(kb fél másodpercre aktívra vált az ikon, aztán vissza vált inaktívra) . Se az újraindítás, se az akku kivétele nem segített. Na ilyenkor mi van? Hogy tudom helyrehozni? -
warta
csendes tag
válasz
andrisbandi #8921 üzenetére
Köszi a választ. Nem tetszik, de ez már az én bogarasságom 1. Kiábrándító, hogy látszik, hogy ~7500 Ft-ról felugrik az ár 10.102-re és abból jön le az 59%, ami így 5.525 Ft lesz. Ez nekem sehogy se jön ki. Ráadásul alul van egy együtt olcsóbb lehetőség, amire azt írja, egy + karpántot hozzáadva 4341 Ft együtt. A kosárban azonban 7000-et mutat. Aki ennyit és ilyen nyilvánvalóan kamuzik, abban én nem bízok meg. Ráadásul itthon 6.500-ért megrendelem, és másnap itt van.
-
warta
csendes tag
Honnan érdemes rendelni, ahonnan biztosan eredeti jön? A Fake bandet fel lehet ismerni, míg nincs a kezedben? Ez például gyanús nekem.
-
warta
csendes tag
RGB-t vagy fehéret érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest