Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
Lehet valahonnan jó áron eredeti szíjat rendelni?
Illetve ilyet használ itt valaki?
-
Doki16
addikt
válasz
Pepeninho #964 üzenetére
Amikor tolton volt akkor rendesen villogtak a ledek? Egyebkent semmit nem kell csinalni a miband-el, a telefon csatlakozik hozza automatikusan. Probald meg ujrainditani a telefont hatha segit.
De az is lehet, hogy nem birta az egesz napos boom beach jelzeseket a karkoto es elfustolt
-
Doki16
addikt
Bármelyik alkalmazásra be lehet állítani ami fel van telepítve a telefonra. Tud rezegni és a LEDket is villogtatni olyan paraméterek szerint amit beállítasz. Itt egy kép, ez most speciel nekem az Inbox-ra van beállítva.
-
Doki16
addikt
válasz
ittakary #801 üzenetére
Igen azt tudom, de akkor rezeg is amikor elértem a célomat. Viszont amire én gondolok, hogy csak egyet felvillan mind 3 LED. Vagy lehet folyamatosan ennyivel jelzi, hogy már túlléptem az elért célt?
Viszont ez legújabb app idáig nagyon jól teszi a dolgát. Mindig jelezz az alkalmazásokra. Újraindítottam a telefont és még utána is simán működik.
-
Doki16
addikt
Az miért van, hogy néha felvillan mind a 3 LED kb. egy másodpercre? Nincs értesítés meg semmi hasonló a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest