- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Örülök, hogy sikerült életet lehelni ebbe a funkcióba
Saját tapasztalatom az, hogy amikor alszok és ébreszt (5ször rezeg) nem teszek semmit, még egy kicsit pihenek az ágyban vagy ébredezek, akkor 10 perc után simán ébreszt még egyszer. Ekkor én rá szoktam koppintani kettőt és leáll az egész ébresztés-szundi együtt. A "megrázást" is próbáltam. Olyankor rázogattam a kezem az ágyban fekve és valóban arra is kikapcsolt az óra ill. leállt a rezgés, de ezt nem tartom kényelmes módszernekén személy szerint maradok a dupla koppintásnál. (nálam egyszeri koppintásra vagy érintésre nem reagált semmit, és nem is állt le sem az ébresztés, sem a snooze üzemmód.)
-
dorika87
őstag
Én eddig azt tapasztaltam, hogy ébresztéskor ha nem koppintok rá akkor 10 perc múlva újra ébreszt (nem érintettem meg egyszer sem emlékeim szerint), tehát ez a "szundi" funkció. Én ezt kb. 4 alkalommal eljátszottam, és 4szer ébresztett újra 10 percenként. Nem tudom, hogy meddig megy el a szundi, én a negyedik után már rákoppintottam, hogy álljon le. Megrázásról nem tudok, én rá szoktam koppintani (kétszer) és akkor leáll, de lehet letesztelem ezt a megrázást is, viszont számomra kényelmesebb a koppintás így reggel álmosan
Valóban csak 5öt rezeg, amit én is keveslek egy picit. Eddig felébredtem rá (bár csak 6 napja van meg a cucc) viszont ma reggel nem tudom, hogy én nem vettem észre, vagy valamiért ő nem ébresztett, pedig be van állítva most is az ébresztés, tehát simán lehet, hogy ma pont nem vettem észre azt az 5 rezgést.Sajnos IOS esetén híváskor tud rezegni, egyéb üzenetnél/értesítésnél nem, amit én is hiányolo. (pedig hasznos funkció lenne ott is)
-
pomk
őstag
-
pomk
őstag
Még egy kérdés. Közben olvastam egy cikket, ahol arról írnak, hogy "külső appokban" be lehet állítani, hogy a híváson kívül egyéb értesítéseket is adjon a karkötőt. Pl. "alkalmazásokhoz kapcsolt értesítések, ébresztések, periodikus jelzések (például ülőmunka esetében a legalább óránkénti felállás), rezgés bejövő híváskor, emlékeztetőkhöz kapcsolt noszogatás, stb." Ez gondolom csak Android esetén igaz. Vagy van esetleg jailbreak nélküli olyan külső app, ami ezeket támogatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Hővezető paszták
- Magisk
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HMD Skyline - jó szerelés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest