- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
nababika #15513 üzenetére
Tegnap este miután írtad ezt a fagyasztós dolgot, gondoltam teszek még1 próbát. No nem a fagyasztóval, hanem a laptopról töltéssel és láss csodát, elsőre ahogy feldugtam, rögtön el is kezdte tölteni.
Ki érti ezt?!? Előtte napon meg hiába próbáltam bármit, meg egész éjjel fent volt és SEMMI.
Most úgy tűnik, hogy müxik. Köszi a tanácsokat, remélem így is marad és tudja majd használni a drágám. -
jano_77
nagyúr
Jó reggelt.
Kislányomnak az Angyalka hozott tegnap egy Mi Band5 karperecet és pontosan ez a helyzet vele, mint itt az előttem szólónak nababika volt a Mi6-al, hogy nem veszi fel a töltést.
Pontosabban az volt, hogy mikor kicsomagoltuk, rádugtam töltőre, akkor elkezdett tölteni. Rajta hagytuk míg ebédeltünk, majd kipróbáltuk. Nyomogatta a kislányom (7 éves), majd én próbáltam az applikáción keresztül a telefonommal párosítani. Ez nem volt egyszerű művelet, de végül nagy nehezen sikerült. Ellenben ezt követően egyszer csak elsötétetdett - arra gondoltam, hogy lemerült- és azóta se kép, se hang.
Fent volt most egész éjjel a laptopon, hogy töltse, de semmi, tök fekete az óra, nem reagál semmire.
Szerintetek kuka!? Kislányomnak összetörik a szíve, mit csináljak, mit tanácsoltok?
Nyílván nem tegnap és nem is 3 napon belül vettük, így is él rá a cseregarancia!?Köszönöm előre is a tanácsokat, segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest