- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
gornn
csendes tag
Jópár napja írtam, hogy vásároltam egy 9T Pro-t a Lurdyban, aminek ferde volt az USB portja. 3 napon belül visszavittem, elküldték szervizbe, és megjavították, nem akarták cserélni. Szerencsére nem adtam fel, addig nyúztam őket, míg hosszas főnöki egyeztetés után adtak egy újat.....sajnos......
a cserélt ÚJ, bontatlan készüléknek ferde a popup kamerája, nem tud teljesen becsukódni, a hátlap felső részén két karc található, a rezgő motorja pedig eléggé félelmetesen rezeg, minta bármelyik pillanatban szétesne a telefon.......
Természetesen ezt is alaposan átnéztem a kibontás után, nem is használtam, erre jött a válasz hogy "nem lett e leejtve"? Csere egyelőre nincs, a Wayteq szerviz passzolta a melót, kiküldték az EU-s központi szervizbe, három hét mire meglesz a szakvélemény. Csak gratulálni tudok a Xiaominak hogy ennyire szuper a garanciális ügyintézése, valamint hogy ennyire hulladék módon rakja össze a telóit.
Eltelt két hét, és még mindig nincs telefonom. Cserébe nem kevés összeget adtam (145e) a Xiaominak.
Eddig MIX szériám volt, semmi probléma nem volt velük. Lehet hogy a Gearbestről kellett volna megrendelnem.....
-
gornn
csendes tag
Köszönöm a választ!
Annyi hogy túl lazán volt a kábel, nem kattant be teljesen, és ki is csúszott ha felemeltem a telefont. Zavar a dolog, főleg hogy kapásból javították az 1 napos készüléket (tehát elviekben szét is kellett szedni, vagy esetleg kívülről nyúltak bele). Munkalap számot kaptam, de a számsor vége hiányzik, így nem tudom megnézni a weblapjukon a pontos szerviz közleményt.
Hivatalos Mi Store, aztán tessék
Nem hittem a netes véleményeknek, aztán most én is megjártam. Más üzlet szó nélkül cserélte volna.
-
sz.tem már leírták neked a választ!
a telón lévő google féle tárcsázó+névjegyek nem ad lehetőséget SIM re menteni és azt használni!
2.lehetőség van, vagy felteszed a Xiaomi.EU ROM ot abban a gyári MiUi féle névjegy és tárcsázó app van amiben tudsz a sim re menteni, és használni is a SIMen tárolt számokat!
Vagy felteszel saját tárcsázó és névjegy appokat amik tudják kezelni a SIMen tárolt számokat.
-
nettó hülyeség amit írsz!
és sz.ted csak 1.db emil címet lehet használni a telóba?, csinálhatsz egy teljesen külön gmail címet amin csak a melóhelyes kontaktok vannak, be lehet álítani hogy csak a névjegyzéket szinkronizálja, tehát mással nem is fog téged zaklatni az a gmail fiók a telón.
és ahogy a kolléga is írta, ha meg attól félsz hogy google megsasolja a sim en tárolt számokat azt úgyis látja ha akarja, nem tudsz tenni ellene, vagyis igen veszel egy 3000.ft os buta telefont és ezt használod cégesnek, azon biztos nem fog hozzáférni a nagytesó.....
-
Áruld már el miért kell SIM.re számot menteni?, én már 15.éve nem mentek simre.
elhagyod/ellopják a telót, és cseszheted az összes telefonszámodnak annyi, nembeszélve arról, hogy a kontaktok neveit se tudod csak rövidítve rögzíteni!
ha ennyire a múltba akarsz maradni akkor minek egy mi9t kategóriás telefon neked? elég egy NOKIA 3210.es is, ott tudsz simre menteni!
Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest