- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
gornn
csendes tag
Jópár napja írtam, hogy vásároltam egy 9T Pro-t a Lurdyban, aminek ferde volt az USB portja. 3 napon belül visszavittem, elküldték szervizbe, és megjavították, nem akarták cserélni. Szerencsére nem adtam fel, addig nyúztam őket, míg hosszas főnöki egyeztetés után adtak egy újat.....sajnos......
a cserélt ÚJ, bontatlan készüléknek ferde a popup kamerája, nem tud teljesen becsukódni, a hátlap felső részén két karc található, a rezgő motorja pedig eléggé félelmetesen rezeg, minta bármelyik pillanatban szétesne a telefon.......
Természetesen ezt is alaposan átnéztem a kibontás után, nem is használtam, erre jött a válasz hogy "nem lett e leejtve"? Csere egyelőre nincs, a Wayteq szerviz passzolta a melót, kiküldték az EU-s központi szervizbe, három hét mire meglesz a szakvélemény. Csak gratulálni tudok a Xiaominak hogy ennyire szuper a garanciális ügyintézése, valamint hogy ennyire hulladék módon rakja össze a telóit.
Eltelt két hét, és még mindig nincs telefonom. Cserébe nem kevés összeget adtam (145e) a Xiaominak.
Eddig MIX szériám volt, semmi probléma nem volt velük. Lehet hogy a Gearbestről kellett volna megrendelnem.....
-
gornn
csendes tag
Köszönöm a választ!
Annyi hogy túl lazán volt a kábel, nem kattant be teljesen, és ki is csúszott ha felemeltem a telefont. Zavar a dolog, főleg hogy kapásból javították az 1 napos készüléket (tehát elviekben szét is kellett szedni, vagy esetleg kívülről nyúltak bele). Munkalap számot kaptam, de a számsor vége hiányzik, így nem tudom megnézni a weblapjukon a pontos szerviz közleményt.
Hivatalos Mi Store, aztán tessék
Nem hittem a netes véleményeknek, aztán most én is megjártam. Más üzlet szó nélkül cserélte volna.
-
sz.tem már leírták neked a választ!
a telón lévő google féle tárcsázó+névjegyek nem ad lehetőséget SIM re menteni és azt használni!
2.lehetőség van, vagy felteszed a Xiaomi.EU ROM ot abban a gyári MiUi féle névjegy és tárcsázó app van amiben tudsz a sim re menteni, és használni is a SIMen tárolt számokat!
Vagy felteszel saját tárcsázó és névjegy appokat amik tudják kezelni a SIMen tárolt számokat.
-
nettó hülyeség amit írsz!
és sz.ted csak 1.db emil címet lehet használni a telóba?, csinálhatsz egy teljesen külön gmail címet amin csak a melóhelyes kontaktok vannak, be lehet álítani hogy csak a névjegyzéket szinkronizálja, tehát mással nem is fog téged zaklatni az a gmail fiók a telón.
és ahogy a kolléga is írta, ha meg attól félsz hogy google megsasolja a sim en tárolt számokat azt úgyis látja ha akarja, nem tudsz tenni ellene, vagyis igen veszel egy 3000.ft os buta telefont és ezt használod cégesnek, azon biztos nem fog hozzáférni a nagytesó.....
-
Áruld már el miért kell SIM.re számot menteni?, én már 15.éve nem mentek simre.
elhagyod/ellopják a telót, és cseszheted az összes telefonszámodnak annyi, nembeszélve arról, hogy a kontaktok neveit se tudod csak rövidítve rögzíteni!
ha ennyire a múltba akarsz maradni akkor minek egy mi9t kategóriás telefon neked? elég egy NOKIA 3210.es is, ott tudsz simre menteni!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest