- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
2018
senior tag
A 227 es fw t felrakva semmivel nem kellett mókolni simán megy a net meg iptv együtt.
-
2018
senior tag
Sajna a régi router még csak véletlenül sem gigabites porttal rendelkezik, nagyon régi. Én azért vettem ezt a routert mert reméltem hogy nem kell majd mókolni vele, de ez így nem egyszerű. Én a régi routert ki szeretném iktatni és mindenre ezt az eszközt használni, ip tvhez is, meg wifire is. Azért vettem mert elégtelen a sebesség amit tud a párom 1x éves routere.
-
2018
senior tag
A t-s router lan 1-re van dugva az ax 3600 xiaomi router wan portja. És a lan 2-re van dugva a beltéri. Itt minden féle infót olvasni, 227-es filmware kell mert az támogatja ip tv-t kezdve nagyon sok minden és már belezavarodtam. Mi az a hgw, és hogy kapcsoljak ap módra? Az a baj bekavarjuk a régi routert, holott az egyáltalán nincs képben. Csak hogy szemléltessem azért írtam, azzal meg megy az ip tv. Azért írtam le. Ezzel az új csodával meg nem megy. Ja és még az van hogy egyáltalán nem vagyok hálózati szaki.
-
2018
senior tag
Sziasztok lenne egy ax 3600 router amit ma vettem. Ip tv nem működik vele, közvetlen rádugva a lan 2 portól. Mi lenne a teendő? A beltérivel pár másodpert alatt megfagy a kép. Thomos vagyok 2000 mbites nettel és egy felvevős beltéri van, meg egy sima beltéri egység. Ezer éves routerrel plug and play és működik a dolog. A nappaliban lett lerakva a t-s wifi 6-os router. És egy hosszú lankábel van a szélső kisszobába kivezetve mert már itt gyenge a wifi jel. Ezt osztanám el hogy legyen ip tv és gyors wifi 6 sebességem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest