- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
Nekem mindegy volt 16 Pro-n, hogy akkukímélő módban van-e, vagy sem, mindenhogy dobálta...
Közben sikerült felraknom az OpenWRT-t, kereken 0 problémám van azóta a wifihez csatlakozással. A gondom annyi vele, hogy gigabites neten 450-500Mbps körül van csak a sebesség, kvázi a feleés wifin is 280-300Mbps a max, családban Asus AX4200 router tudott 820Mbps-t is wifin.
Illetve még a kezelőfelületet kell "megtanulni" -
HREH
senior tag
Sziasztok!
Egy elég érdekes problémával küzdök kb. 2 hete.
Az alany egy Xiaomi AX3600 router, patchelt 3.0.22_INT FW verzióval használom, betonstabilan megy egy bridge módban használt digis Fiberhome routerrel, immár 2,5 éve, talán 1-2x kellett újraindítani egy áramszünet után.
2 hete vettem egy 16 Pro-t, amivel rácsatlakoztam wifi-re, és itt jön a probléma. 5-10 másodperc múlva a Xiaomi router újraindul/eldobja az internetet és kezdi előről a PPPoE betárcsázást. A router admin felületén trying special dial mode (678) hibaüzenetet kapok. Majd amikor végzett vele, 1-2 percig működik, majd kezdi előről. Amikor nincs wifin a telefon, akkor teljesen stabilan, megbízhatóan működik.
Reset, teljes beállítás előről természetesen már megvolt, kipróbáltam 2 Asus routerrel is, ott nincs ilyen hiba.
Teljesen zsákutcába kerültem, ötletem sincs merre tovább, azon kívül, hogy új routert veszek…
Mi lehet a gond? Lehetséges, hogy nem "szereti" egymást a telefon és a router?
(Remélem nem a telefonnal van valami hiba....)Köszönöm ha elolvassátok, bármilyen ötletet szívesen fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest