- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
Közben a telekomos topicban összeállt, mit kell tennem. Nem fogok firmware-t módosítani. Legalábbis az IPTV miatt nem. (Viszont örülök, hogy megtaláltam ezt a topicot a teljesítménynövelés kapcsán.)
Egész röviden:
A legjobb, ha a tv box ethernet kábellel van csatlakoztatva. Így is lesz.
A többi beállítás meg már offtopic lenne itt, mert alapvetően nem az AX3600-ról szól. -
tlala
addikt
Na, ma már az openwrt rendszerű AX600-as LAN portján nézem az IPTV-t.
Igaz, még nagyon felemás ez a részeredmény, egyelőre a dedikált LAN3-as porton megy csak, ráadásul az ONT-tól kapja a tv box az IP-t - szóval nincs közös hálózaton a routerrel.
De nem adom fel.
Ha valakit érdekel, leírom.
A br-lan bridzsből kivettem a LAN3-at, és létrehoztam a Network menüpontban egy új bridge eszközt IPTV néven, amibe betettem az eth0-t (wan) és az eth3-at.
Viszont a PPOE kapcsolatot létrehozó wan interfésznél a net usernév/jelszó résznél a kapcsolódás eszközét le kellett cserélni (az eredeti eth0-t) erre az új IPTV bridzsre (enélkül nem megy a mutatvány, ezt - illetve valami hasonlót - ebben a videóban láttam).
Így már működik az IPTV a LAN3-ról, de az STB az ONT-tól kap IP-t.
Szóval haladok tovább!
Tervezek megírni egy openwrt telepítési leírást is a magamfajta kezdő fórumtársak számára.
Köszönet a bridge ötletért dchard fórumtársnak, a videó linkért pedig Rick4-nek. -
Toninho13
aktív tag
Persze, érthető. Magyarán a hgw mögött van egy iptv rész, illetve az AX, ami mögött pedig minden más. Ez nekem azért nem (lenne) jó, mert a nappaliból 1 db utp kábel megy a switchez, ami mögött AP is van, és IPTV-t is tervezek, amit így ha az AX-re kötök, akkor hálózat van, ha a HGW-re, akkor meg tv. Mondjuk most átraktam AP-re, az AX-et, így is jó lesz, csak akkor kár volt vergődnöm az IPTV-s firmware-rel. Illetve, ha jó a sejtésem ha 2 kábel megy a switch-be alapból a HGW-ből és a bármilyen routerből, akkor öröm és boldogság van?
-
trance89
Topikgazda
A csatolt képeken látszik hogy 30dbm jelerősség van beállítva, szóval már patchelt fw van fent. Könnyen le tudod ellenőrizni: az oldal alján a fw verziószám (esetedben 3.0.22) mellett látszik az "xqrepack" felirat.
#4157 pisti222
A router webes felületén erre nincs lehetőség viszont ha felrakod a miwifi alkalmazást azon belül látni fogod hogy melyik routerre mi csatlakozik éppen. Ehhez viszont a "MI" végű patchelt fw-re van szükséged. Gyári fw esetén nagyon korlátozottak a lehetőségek, másik opció az OpenWRT viszont az még nem teljesen stabil. Erről konkrétabban dchard kollégát kérdezd, ő a bennfentes.#4156 B.Gaboo
A bdata-t a későbbiekben már nem kell bántani. Ha patchelt fw van fent édesmindegy milyen régió szerepel a bdata-ban mert nem veszi figyelembe, pont ez a lényege a patchelt fw-eknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- iPhone-t használók OFF topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PayPal
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged