- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Én nem szoktam stokot másolni.. Most pl kínai fw van fenn a full gyári.
1.0.17-et manual updatetel felrakom, újraindul.. megnyitom google chrome, belépek a felületre, F12 javascript codeot beillesztem böngésző consoleba ami a hivatalos AX3600 OpenWRT oldalán van (Javascript method), majd enter.. aztán kiadja h írjak be ssh jelszót, beírom.. aztán követem az ssh-s parancsokat.. nem nagy kunszt már, régebben többet kellett tökölni vele.Arra figyelj ha snapshot verziót töltesz le, abba gyárilag nincs Luci, és mivel full üres azaz gyári openwrt-t szedsz le, nem lesz neted se, kicsit neccesebb sshn netet allitgatniFirmware selectorrol szoktam letolteni ha ilyesmi van, csomaglistaba meg hozzaadom a luci -t.
-
Jozsó
tag
Szia,
Én eleve azért vettem sok évvel ezelőtt, hogy lesz majd rajta openwrt. Aztán nagyon sokáig nem mertem felrakni, végül kb. egy hónapja mégis belevágtam.
És igen, tényleg annyi, hogy pontról pontra végig mész azon, amit a openwrt oldalán írnak.Amit én elrontottam:
- Véletlenül a snapshotot töltöttem le, mert valahogy az volt közelebb a leíráshoz. De végül is nem bántam meg, de ha újra kezdeném valószínű a stabil verziót tenném fel. A snapshot-ban egyébként nincs Luci (itt meg is ijedtem, de aztán könnyen fel lehetett rakni).
- Minden módon próbáltam elkerülni, hogy le kelljen szednem a routert a polcról, de egy ponton nem úsztam meg és mégis csak közvetlenül össze kellett kábelezni a laptoppal.De kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest