-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Volt utana szo errol a kovetkezo developer meetingen.
Nem ismerem Imret, meg hogy milyen a kapcsolata Robival, esetleg ismerik-e egymast korabbrol (Gaborral pl. egyutt dolgozik Robi).
Imre legalabb szavazott es hozzajarult az ervenyesseghez, nem ugy, mint a tobbi.Ellenben sose lattam meg ennyi "Tested-by:" beirast se PR-en, se levlistan egy fejlesztesnel sem. Vicces lenne mindet belerakni a kommitokhoz.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Tonyk
veterán
Véletlenül ránéztem a https://openwrt.org/inbox/toh/xiaomi/xiaomi_ax3600 oldalra. A wiki tegap frissült.
Az install experimental firmware részben az 2. és 5-ös a,b pontban "....-squashfs-factory.ubi"-ra hivatkozik a költő, a 7. pontban meg azt írja, hogy az előzőkeben azt initramfs-t írta fel. Az 2. és 5. pontban nem az intiramfs-es fájlnak kellene lennie (mint ahogyan itt is írva vagyon)?
Már csak ezért mert ha valaki onnan akarna végigmenni a telepítésen.[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest