Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
Topikgazda
válasz
netcore
üzenetére
Én inkább nem tenném, 2 esetben is amikor váltottam kínaira beállítások megtartásával, utána a webui-n szét voltak csúszva az elemek vagy legördülő menüben hiányoztak az opciók, már nem emlékszem pontosan. Szóval erősen ajánlott a reset fw csere után.
dchard
"És rengeteg bug van bennük. És a Xiaomi-ról tudható, hogy soha az életben nem lesz főverzió frissítés: amelyik SDK-ra felépítették a modellt, az lesz amíg van support."Amikből az átlag user semmit nem tapasztal. Cserébe viszont betonstabil nagyon hosszú uptime mellett is. Openwrt nem mindenkinek való, majd ha lesz végleges stabil verzió akkor megint eljátszok vele a rezerva AX3600-on. Viszont kétlem, hogy belátható időn belül eléri a gyári fw stabilitását de legfőképpen a wifi teljesítményét.
Valamikor április végén dobtam fel az akkori legfrissebb verziót, a wifi-t bekapcsolva egyetlen eszközzel sem tudtam csatlakozni rá akármilyen csatornát állítottam be. Ekkor félre is raktam, majd talán 1-2 év múlva újra próba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
trance89