Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Az akkori legfrissebb fw volt az AX6-on, mégis kínlódás volt némely eszközökkel, ahogy le is írtam. De drágábban adtam el, mint ahogy vettem akciósan, szóval nem panaszkodom.

Az AX3600-as tökéletesen működik az összes eszközömmel, és a legtávolabbi szobában is tökéletes a jelszint, ill. a kapcsolat (CN verzió).
Na ja, az OpenWRT már nagyon várós!
Emlékszem, milyen ugrás és menü orgia volt, amikor a Xiaomi 3G routeremre először tettem fel a Padavant!
Azóta is megvan, az AX3600-as mögött arról megy az USB-s nyomtató. -
zacci
aktív tag
Egyedul a kimeneti teljesitmenye kicsit kisebb, meg nincs kivezetve az aiot, ennyi. Ja es kevesebb a rom merete, ami aztan total irrelevans. Ezert is nyilvanvalo, hogy az AX3600 es az AX6-nak tulajdonkeppen megegyezik a szoftvere.
Szakadozas akkor van, ha valami nem stimmel az eterben. De mivel eleg friss cuccokrol van szo, igy siman lehet, hogy az fw-n is van mit javitani. Illetve azt ne feledjuk el, hogy van egy kompatibilitasi kapcsolo, ami pont arrol szol, hogy ha valami inkompatibilitasi problemat erzekel a user valamelyik klienssel kapcsolatban, akkor azt a kapcsolot at kell billenteni, de akkor az AP 5G only es nincs wifi6 ficsor.
Siman lehet, hogy az anomaliak egy resze ebbol fakad.
Es pont errol irtam korabba. Vigyazni kell az uj, friss technologiakkal, mert azok az elso idokben tobbnyire csak annyira vannak keszen, hogy eppen kereskedelmi forgalomba hozhatoak, de valojaban meg sok veluk a gond. Es tessek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Duplázni félévente
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AliExpress tapasztalatok
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Xbox Wireless headset
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

trance89