- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
FingR86 #7171 üzenetére
Igen, 16 plus es 16 pro max, de az egyik mar kb. 3 honapja megvan es eddig nem volt gond. Igaz nemreg jott frissites IP-re.
Kicsit utana olvastam es kiderult, h masok is szivnak. Egy usernernek tuya okosotthon cuccal volt hasonlo tunete. A komplett router rebootolt miutan csatlakozott a wifire. Masoknal mas markaju teloval volt hasonlo jelensege, szoval nem egyedi az eset. Valami genral bug van az ax3600-ban ami miatt bizonyos eszkozokkel nem fer ossze es dob egy hatast. Router reset nem segitett egyik esetben sem. En most odaig jutottam h levettem 160- rol 80 Mhz-re, de ez sem segitett. Ugyan mar nem rebootolt a router, de folyamatosan elment a komplett wifi, majd egy ido utan visszajott, majd ismet…
Eloszor a tapra gyanakodtam, kicsereltem, de nem javult. Mar majdnem szetkaptam a routert, h ellenorizzem/csereljem a kondikat, de ugy tunik ez sem segitene, mert kiderult, h nem hw probelam.
Vegul sikerult ugy stabilizalni a helyzetet, h bekapcsoltam a wifi5 kompatibilitast a routerben, viszont igy elvileg nincs ofdma es bss coloring.
Igy most stabil a 160Mhz is.
Lattam h van frissites IP 16 miatt, de nem tudom, h ez hogyan rakhato fel. Jelenleg 1.1.19 kigyomlalt kinai fw fut. Erre hogy rakhato fel az ujabb fw ? Gondolom ha ra nyomnek az fw frissitesre, akkor tegla ?Eletemben nem lattam meg olyat, h egy csatlakoztatott eszkoz router rebootot okozna, pedig volt mar dolgom jo nehany routerrel. Ez igy hihetetlen gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Formula-1 humoros
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest