Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Beaumont #171 üzenetére
Nekem most jött két Nillkin 'Super Frosted Shield Pro Magnetic' tipus.
Oldalt és hátul is recés, egyáltalán nem csúszik, nagyon stabil kézben tartva, sokkal jobb mint a gyári tokja. A mágneses rész brutál erős, a vezetékmentes töltőt nagyon jól tartja, nekem az autóban is olyan van, ott is teljesen stabil, esély nincs rá hogy le essen, úgy kell letépni róla
A tok hátul a kameránál illetve elöl a négy sarokban túl lóg, így arra ül fel letéve, nem ér le sem a kamera sem a kijelző.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele, elvileg a fizetést sem zavarja, azt még nem volt alkalmam kipróbálni. -
domos
senior tag
Ma rendeltem egy ilyet, holnap jön, kíváncsian várom.
-
Beaumont
aktív tag
Üdv mindenkinek. Csatlakoznék egy fehér 512GB-ossal.
Amazonos (UK) vásárlás. Tegnap átköltöztem ra. Eddig nagyon bejön. A telefon nagyon gyors, a kijelző gyönyörű. Mindent sikerült beállítani a költözés után 1 órával. Es eddig az egyetlen telefon ami mindent úgy hozott at, ahogy az előző telefonon volt.Meg azt is megjegyezte, hogy hol tartok egy mp3-ban, sorozat részben.
Mi 11 Ultra volt évekkel ezelőtt az első es utolsó Xiaomi telefonom. Kíváncsi leszek erre.
Ami eddig gaz, hogy nehéz találni rá normális tokot... Valakinek esetleg javaslata?Köszönöm előre is a segítséget.
-
F.tibooo
junior tag
Kamera tèren törtènt feljlődés? Szoftverfrissítésre gondolok. Az Alzában most 450-ért 3 èv garival berendeltem.
-
Delfanboy
csendes tag
Találtam Shienen egy kemény hordozó tasit, ami pont jó a markolatnak, ha csak hordozni kell használaton kívül. Itt van a link, ha valakit érdekel
a téglalap alakú a megfelelő.
-
RobeeK
tag
Köszi, akkor nem aggódom. Csak fura volt, hogy elsőre akkor tőnt fel mikor rázkódott, kicsit sikerült megrázni, majd figyeltem hogy sima egyik oldaláról másikra fordításkor is picit hallatszik, azt hittem akkor let vele valami.
-
RobeeK
tag
Hali!
Az normális, hogy a kamera felől mozgatáskor enye kattogás hallatszik? Nem rázom, csak pl függőlegesen tartva jobbról-balra és vissza áthajtva némi kattanás, zörgés hallatszik ki.
Köszi -
barna.r
csendes tag
Sziasztok,
nem tudtok esetleg olyan tokot valahonnan amin van magsafe, és a kamera körüli keret menetes? Szeretem az ajándék photo kit tokomat, de nem szeretném összebaszni magsafe "matricával", és használnám a kamerva védő gyűrűt. Az még nem lenne rossz ha jobban túlnyúlna oldalt, hogy a képernyőt is védje, de az már nagon extra kérés tudom -
Delfanboy
csendes tag
Akiket érdekelnek a valós kamera bugok, itt egy post ami összeszedi őket. Link
-
pusi1981
aktív tag
Közben megtaláltam mi volt a hiba.
Ezt kellett bekapcsolni! -
pusi1981
aktív tag
A drive pdf viewer-t hogy a francba tudom elő hívni?
Ha meg akarok nyitni egy akármilyen dokumentumot nem jön fel ez a lehetőség.
Minden más igen, fe a drive pdf viewer nem.
Párom Xiaomi15 teloja alapból hozza mint lehetőség ha meg akar nyitni egy dokumentumot, de a régi MI 11 Ultrán is előjön semmi mókolás nélkül a drive pdf viewer... -
Aryon87
félisten
válasz
Mopar Gabor #144 üzenetére
Szépen dolgozik a szoftver a nagyításnál
Na igen, az a napvédő szépen belelóg a főkamerába. Csoda hogy a fókuszt nem hülyíti meg. -
Aryon87
félisten
válasz
Mopar Gabor #142 üzenetére
Azért nem szégyenkezhet a Canonnal szemben. Nyilván komolyabb belenagyításnál már kijön a difi, de egy mobilhoz képest és amekkora méretekkel rendelkezik, már így is több mint jó.
(közösségi platformra meg úgyis mindegy, mert a fényképező képeit is szépen lebutítják)
Nekem a 14Ultra és Mate50Pro mellett van egy Nikon D7100 + 70-300mm meg egy 18-55kitobi, és tekintve hogy csak ezzel a kettővel mit kell piszmogjak (hát még az akinek egy komplett szettje van), inkább a mobilt használom fotózásra -
Mopar Gabor
újonc
válasz
nexus1026 #130 üzenetére
Nekem a 15 Ultra az első Xiaomi mobilom, 2009-óta az iOS-t használom, szóval nekem a 15 pm után elég éles váltás volt.
A 4.3x optikai zoom szerintem nagyon jól teszi a dolgát . Kíváncsi voltam, hogy milyen a képminőség különböző nagyítások esetén. Azt kell mondjam, hogy statikus téma esetén meglepően jó lett a végeredmény. Kezdésnek 23mm, majd a 4.3x azaz 100mm , 200mm, 400mm , végül a 30x, 60x és 120x zoom.
-
Mopar Gabor
újonc
Sajnos bárhogy forgatom, mindig belelóg valamelyik saroknál. De ennyi baj legyen.
Fotókat is készítettem, sőt, hogy még érdekesebb legyen egy Iphone 15 pm valamint egy Canon R7 + RF100-400 volt az ellenfél. Ez csak egy gyors montázs, majd ahogy időm engedi albumot is fogok létrehozni. Középen van a Xiaomi. [kép]
-
Delfanboy
csendes tag
Megérkezett a lencse kupakom. Ez egy egyszerű 67mm-s filter stacker felső eleme, ami menetes. Tökéletesen illeszkedik.
-
Delfanboy
csendes tag
Persze tudom. Csak tényleg az volt, hogy jött egy nagyobb frissítés és kellett neki egy pár hét mire az összes (általam használt) modulra jött szintén az update. Tab S8U-ra fel sem tettem már. S10-en meg szinte csak a One Hand Operation-t használtam. Home up, lockscreen stb.... pedig teljesen hidegen hagyott mindig is.
-
Throst
csendes tag
-
hdavid1
tag
Ennyit számít az a 0,07 vagy mennyi inch, emiatt nem venné meg valaki?
-
nexus1026
csendes tag
Valakinek esetleg valami ötlet, hogy miért tölt ilyen lassan? :/
-
Throst
csendes tag
válasz
nexus1026 #130 üzenetére
Nekem még s24 ultrám van médiamarktban megfogdostam az 15 ultrát.
Igen aki s23, s24 ultrázik és ekkora tepsi kézre áll annak kicsinek tűnik a 15 ultra.
Nekem is ez egy negatív élmény volt, mert a teló iszonyat prémium ahogy kézbe vettem nagyon szép, a kijelzője agyon veri az s24 ultámét, de annyival kisebbnek tűnik sajnos hogy ez el bizonytalanított kicsit hogy váltsak.
Samsungra már nem váltanék ez a one ui 7 is nekem eddig negatív élmény, olyan picik lettek a szövegek a widgetekben hiába nagyítom a szöveget akkor meg szét esik a widget, meg az akku ki írást is alig lehet elolvasni olyan kicsi...fluidabb de valahogy nem tetszik.
A xiaominál nekem a testre szabhatóság jobban tetszik főleg a háttér és lock screen.
Meg sok nagyon részletes beállítás van benne több mint egy samuban ahogy néztem hyper os vidiket.
Megvárom hátha lesz vivo x200 ultra global ha nem akkor vagy 15 ultra vagy várok őszig hátha a vivo x300 pro jól sikerül. -
nexus1026
csendes tag
Samsungról (S23 Ultra) váltottam vissza Xiaomi-ra, előtte is 2 ilyenem volt (Mi 10 Ultra, 11 Ultra), de azt kell mondjam megbántam és nem azért, mert bármi baja lenne a 15 Ultrának, csak nekem annyira megtetszett a Samsung minden téren, rendszer, frissítés, téglalap kijelző, stb. hogy ez lesz az utolsó Xiaomi telefon, amit megvettem. Nekem ez érezhetően kisebb, pedig alig van méretbeli különbség (6.81 és 6.76), a mindenhol lekerekítés nagyon nem jön be, hiába prémium telefon, mégis azt érezni, hogy ez ilyen kicsit "kínaiasabb" hatást kelt kézben tartva. Viszont a hátlapi kamera gyűrű tényleg figyelemre méltó, lehet gyönyörködni benne, vagy pont fordítva, undorítónak találni, de az biztos, hogy a szemet oda szegezi és kitüremkedik a tömegből, számomra brutál jól néz ki. A rendszer hibátlanul, akadásmentesen, teljesen fluidul megy, a kameráktól én személy szerint annyira nem ájultam el, sokkal nagyobb volt a hype-ja, természetesen ettől függetlenül nagyszerű felvételeket lehet vele csinálni, szép, éles, a periszkópos lencse kiváló, 8,6x - 17,2x-es szenzorzoom közötti távolságban is meglepően részletes és stabil képeket lehet csinálni, bátran ajánlom. A 3x-ost én nem nagyon használom, szerintem már teljesen értelmetlen ilyet belerakni, az ultraszéles lencséről pedig felesleges írni, kb. mint az összes többi gyártónál, nem hiába szokott lenni mindig ez a leggyengébb optika mind közül, de jó fényviszonyok között lehet pár jó képet csinálni, szürkületkor, este teljesen felejtős. Az akkumulátor nagyon jól bírja, egy brutálisan erős napot simán kibír, de az átlag ilyen 1,5 - 2 nap. Furcsa módon első indításnál kérte a rendszer, hogy 3x merítsem le és töltsem fel teljesen, ilyet már vagy 15 éve nem láttam, de oké, megcsináltam, most már elvileg bejáródott. Lehet ez az új szilícium-szén akkumulátorok sajátossága, vagy csak a Xiaomi találta ki nem tudom, de fura volt ilyet olvasni. Nagyjából ennyit tudok mondani róla, aki eddig is Xiaomi párti volt, annak bátran tudom ajánlani, brutál jó telefon, viszont aki más gyártótól akar váltani, annak javaslom először próbálja ki személyesen. Én minden esetre kihúzom vele ezt az évet, aztán vissza állok a Galaxy-ra (S26 Ultra).
-
nexus1026
csendes tag
Sziasztok.
Azt nem tudjátok miért van, hogy számítógépre rákötve USB kábellel miért tölt csak 100-200 mA sebességgel? Van egy Xiaomi 11T és egy Galaxy S23 Ultra is nálam, mind a kettő ilyen 1500-1600 mA-val tölt, ha gép előtt ülök, mindig így szoktam tölteni őket, viszont a 15 Ultra ezt valamiért nem akarja. Mit kellene esetleg beállítani?
-
Delfanboy
csendes tag
válasz
Mopar Gabor #126 üzenetére
Kár érte, mert baromi jól néz ki és még a fogást is javítja.
-
Aryon87
félisten
válasz
Mopar Gabor #126 üzenetére
Komolyan néz ki
És ha elfordítod a védőt, mert ott van egy "hézag" úgy elvileg már nem lóg bele a főkamerába nem?
Képekre kíváncsi vagyok -
Delfanboy
csendes tag
válasz
Mopar Gabor #124 üzenetére
Nagyon vagány a lencse kupakod. Megkérdezhetem, hogy honnan van? Ez is ilyen csíptetős? Én vettem egy K&F kupakot, de sajnos pont a mechanikus része pont hozzáér a lencséhez, így elvetettem.
-
Mopar Gabor
újonc
válasz
FuRiONight #112 üzenetére
1 hónapja használom és eddig megvagyok vele elégedve. A Vivo X200 és a X 15 Ultra között hezitáltam, végül a Camera Grip miatt "is" inkább ezt a mobilt választottam. Előtte sosem volt Xiaomi telefonom, így nekem teljesen új ez a márka. Erdélyben jártam a múlt héten és készítettem vele sok felvételt.
-
Szmtgp
csendes tag
Az elején brutálisan merült , de mintha most helyreállt volna .
Rendesen át kell nézni minden beállítást.
A xiaomi vezeték nélküli autós töltője vajon jó?https://m.alza.hu/xiaomi-mi-20-w-wireless-car-charger-d7696185.htm?kampan=adw1_alza_pla_all_produkty-v-akci_prislusenstvi-pro-mv_m_9063033_HUXIAac13&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwktO_BhBrEiwAV70jXmKEHZYHXRikNGtSJoxCZ2gqlS1SJyMdUHMNRoPvLQdQIVclqepA3xoCGpQQAvD_BwE
Autóbérlésekhez cipelném magammal.
Ja, még valami, hátha vki: e-Sim: USA-ban használnám....vki tud jó értékesítőt?
Samu+ iPhone általában okés, de xiaomi necces( fizikai és eSim is)
Köszönöm -
Szmtgp
csendes tag
válasz
FuRiONight #112 üzenetére
Annyira még nem teszteltem, ami egyértelmű, hogy brutál gyors.(meg adtak egy robotporszívót mellé, azt még nem néztem) Viszont a nagy kamerasziget miatt az eddigi vezetékmentes töltőmet nem tudom úgy használni , mint eddig. Tkp a kamerasziget alját "akasztom fel rá"
..... fekve meg nem stabil
Rendeltem egy 80 w-osat helyette... ....autóhoz kell találnom még valami vezetékmentes tartót/töltőt
-
Delfanboy
csendes tag
Én is bohóckodtam a second space-el, de szerencsére nekem nem hozott létre zárt mappát. Viszont az egyetlen bug, amit tapasztaltam az az, hogy DnD módban továbbra is jönnek hangosan a messenger értesítések lezárt telefonnál. Más app értesítései nem jönnek. Valaki tud valami megoldást erre?
-
Szmtgp
csendes tag
Sajnos az már nem segít.
Neki is ez a problémája :
https://www.facebook.com/groups/837089637028279/posts/1881577599246139/
-
FuRiONight
addikt
Kinek hogy jön be addig a telefon?
-
Szmtgp
csendes tag
[link] Sziasztok , vki már találkozott ilyennel?
Szürke ikonok szürke mappában.
Törölhetetlen. Legalábbis a képernyőről.
Valahol lehet?
( Xiaomi 15 Ultra)
Köszönöm -
Delfanboy
csendes tag
válasz
FuRiONight #106 üzenetére
Yetteltől vettem, rajtuk keresztül kötöttem biztosítást is. Extra csomagot. Pár hónapig biztos meg is lesz, amíg meg nem szokom a méretét és súlyát.
-
FuRiONight
addikt
Xiaomi 15 Ultra tulajdonos lettem csütörtök óta. Eddig szuper a telefon.
Valaki kötött rá biztosítást? Ha igen hol és milyet?
-
Throst
csendes tag
válasz
7Heads Drago #104 üzenetére
Ez így van mobil iacon, de úgy gondoltam hogy árban vagy csomagban jobb áron beszerezhető jobb ajánlatott találni ahogy le megy a hype.
Pl 9800x3d procimnál kivártam de nem eleget 2 nappal csúsztam le arról is hogy be estet az ára 60 ezerrel mint ahogy vettem. Volt pár ilyen szitum úgy hogy már keresem a legjobb dealeket úgy hogy nem egy arab gsm boltban gari mentesen keljen megvenni. -
Throst
csendes tag
A lényege hogy az új 818-as fő kamera bizonyos szögben be eső fénynél elég látványos fény csillanásokat okoz a képeken, ezt Ai-al orvosolták az leszedi ezt a képekről...de ugye megint csak ai és szoftver a vasat kellet volna tesztelni rendesen, sajnos a vivo extrém módon mű ai képek felé megy el. [link]
Persze vannak szoftveres bugok is még mint a global funtouch osen 4k60 fpsben a kép stabilizáció kuka de a kínai origin osben meg rendben van...de az legalább Szotveres lehet patchelni könnyen, persze a xiaomiban is vannak bugok ahogy láttam a tesztekben pl éjjeli videózásban nem fókusszál rendesen és a stabilizációval se tökéj, de az 1 hónapos teló, a vivo 6 hónapos lassan.
-
Aryon87
félisten
válasz
7Heads Drago #92 üzenetére
Nem tudtam. Én 2 simmel használom, nincs gondom vele, ahol van torony. Szó nélkül megy a német kártya és a telekom is. A másik Xiaomiban meg a Yettel megy, az is ahogy kell és mind a 3 kártya 5G-n.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
enginev3.0 #90 üzenetére
Illetve én értesítés kimaradást nem vettem észre.
Ez kimaradt. -
enginev3.0
félisten
válasz
7Heads Drago #87 üzenetére
Még nagyon régen használtam miuit
Xiaomi 5 és társai idejébenDe tesomnak 14t van, és pl az értesítések elég furán jönnek meg
Messenger is -
Aryon87
félisten
válasz
enginev3.0 #86 üzenetére
Nekem X14U-n nincs gondom a rendszerrel. Tudom, sokan nem szeretik, meg paráznak tőle, én kb kivétel vagyok a millió közül, és csak pislogok, mikor ilyen-olyan dolgokkal nyavajognak az emberek a Xiaomi rendszerére (legyenaz MIUI vagy Hyper).. Ugyanezt elmondhatom a régebbi modellek esetén is amik megfordultak nálam.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #87 üzenetére
Illetve én értesítés kimaradást vettem észre. Talán némiképp gyengébb a hálózat rajta, mint az I11-en vagy a P30-on. Mindhárom telo 2 simmel volt használva. És a legtöbbet én az I11-en szívtam mivel randobb eldobálta a bejövő hívásokat, de csak 2 simnél.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
enginev3.0 #86 üzenetére
Mit használt te??? Nekem bő egy éve van meg az Poco F5, de falhoz is verném ha nem ébresztene. Mondjuk nem gyári alkalmazást használok, hanem a AMdroid.
-
enginev3.0
félisten
Hyperos mennyire megbízható, szerethető?
Azért miuin bőven voltak értesítés kimaradások, de olyan is volt hogy az ébresztő nem csörgött hiába volt beállítvaDrágább telefon esetén ezen, S25+, vagy kicsit kevesebb pénzért Realme GT 7 pro-n gondolkodom
Most realme telefonom van, abszolút gondtalan szoftveresen, és nem szívesen mennék át kevésbé kiszámítható szoftverre
-
doooo
veterán
Xiaomi 15U vs. Honor Magic 7P
Nem a legjobb teszt, de azért érdekes. -
effendi2
tag
válasz
7Heads Drago #81 üzenetére
Ott azért már érezhető, de van is köztük öt generáció
Én 13PM-ról semmi ingerenciát nem érzek a váltásra. Az AI nem érdekel, ráadásul amúgy sem működik, a kamera, kijelző, rendszersebesség bőven jó még ma is (és még 93%-os az akksi ).
A fiam XR-je azért már döcögősebb, mondjuk ő játszik (játszana) rajta, de amíg ennyiszer esik le, addig marad ez -
csubííí
senior tag
válasz
CoroStar86 #38 üzenetére
+1
-
Segal
veterán
Meg ugye az sem el elhanyagolható ok, hogy 0 az értéktartása ezeknek és 1 év múlva akár féláron is beszerezhető egy megkímélt darab. Persze a fele ennyibe kerülő is veszít az értékéből, de azért mégsem mindegy hogy 1 év alatt 150k vagy 300k a bukó.
Márpedig ahogy már előttem is írták minden csoda 2 napig tart és utána a legtöbb felhasználó ugyanúgy közösségi médiára meg valami kedvenc casual játék futtatására fogja használni a telefont... -
Pityu.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #76 üzenetére
Inkább csak kevésbé pazarolsz mert oké értem én jó kamera de ennyit egy telefon sem ér.Egy olcsóbb telefon se szar ma már csak max egy bizonyos ár kategória alatt.Sőt simán tudok olyan 100EFt alatti telefont ami bőven kiszolgál egy átlag embert és nem is egy lassú fos.
-
helixP
nagyúr
válasz
CoroStar86 #31 üzenetére
Valójában nincs igény komoly igé..
Ó, megelőztél
Köszi, hogy nem kellett leírnom
-
GreatL
őstag
válasz
Jack Hunter #67 üzenetére
Krumplit is lehet vásárolni ennyiért, jó sokat.
-
janeszgol
félisten
válasz
Jack Hunter #67 üzenetére
Ennyiért használható autó nincs (még ennyit rá kellene költened), pár havi lakhatás van, de ha nincs albid, akkor ez kettő havi kaució, nem több.
Amúgy kár ilyen hasonlatokat írnod. Tévé is van ennyiért, laptop is, VGA is, sütő is, hűtőszekrény is. -
7Heads Drago
veterán
Ügyik. Tetszik a kiegészitő markolat is. Kár hogy csak saját töltővel tölt gyorsan. Fekete pont érte. Az árát meg hagyjuk... én nem látom úgyse, mert az űrben van.
-
Pisti 1969
csendes tag
Az utóbbi időben nem használtam Xiaomi telefonokat, valamikor best buy volt nálam. De ezt pillanatnyi gondolkodás nélkül bevállalnám.
-
Egy éve vettem egy Xiaomi 13T telót. Azelőtt Xiaomi 9SE-t használtam vagy öt évig. Elfogult vagyok a márka felé, mert ők voltak az utolsók között,akik még adtak töltőt a telefon mellé. Persze most már ők sem. Viszont nekem a felület, a rendkívüli testreszabhatóság nagyon bejövős, és úgy érzem a 15 Ultra most megint odatett valami nagyon hangsúlyosat az asztalra. Régóta nem volt már teljes értékű kameratelefon a Mobilarena tesztjei között. Persze a Huawei,az alma és a samu is jó fényképezős vonalon, de a Huawei alól kihúzták a Google - t, a másik két márka meg nem volt ennyire kihegyezve. Mindazonáltal a vétálárat akkor is sokallom,hiszen ezért a pénzért már használható autót, néhány havi lakhatást is lehet kapni. Persze ez csak az én problémám,de azért valahol kicsit abszurd dolognak tartom ezeket az árakat,annak tekintetében pláne,hogy nagy valószínűséggel az átlagfelhasználók zöme ezt a remek kameraszettet habos -babos insta fotókra fogják pazarolni,és a bivalyerős vas legnagyobb kihívása a TikTok lesz, akik meg igazán kihasználnák ezt a tudást,azok meg nem feltétlenül fognak ennyi pénzt kiadni érte.
-
jack982
senior tag
Ha nem lehet lekuponozni a felére akkor már nem is érdekel.
Amúgy az a kamerasziget írtó ronda lett. Illetve "karakteres". -
Mopar Gabor
újonc
Gondoltam kiváltom vele a távcsövet
Viccet félretéve, 3 hete használom a 15 Ultrát és meglepően jók a tapasztalataim, pedig nálam anno a Huawei P40 pro volt az etalon. A camera grip nekem különösen tetszik, utoljára a Nokia 1020 mobilon láttam utoljára. Persze ez sem tökéletes, azért van még mit csiszolni.
-
FireFox1996
őstag
Képekre nézve egy pár eszköz jutott eszembe: Samsungnak is volt hasonló teló/fényképezőgép komba. Motorola Z Play telókhoz is voltak egészen jó modok, azok közül pl. Hasselblad True Zoom
Egyik se élt sokáig. (Motorolából nekem most is van működő példány itthon, porosodik a polcon a módokkal) -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
Jó lett,de én inkább maradok Samsung -25ultra van most- vonalon. -
Segal
veterán
válasz
enginev3.0 #60 üzenetére
Ma be kellett ugranom az Alzába egy rendelésemért.
(Én hülye az alza wall-t jelöltem meg)
Viszont jelentem itt is taperolhato az Ultra. -
Segal
veterán
válasz
enginev3.0 #58 üzenetére
Vadászni kell rá az tény... Én végül a Westendben a Media Markban tapogattam meg.
-
enginev3.0
félisten
Hol lehet ezt személyesen megnézni? Telekom és Euronicsban nincs kint
Se yettel -
Pityu.
nagyúr
Ez szép és jó meg minden most nagy újdonság oda vannak érte de 1-2 év múlva meg megy a süllyesztőbe jön az új a szebb a jobb.... utána csak egy öreg szar lesz.Undorító fogyasztói társadalom....
-
joey04
titán
Tudja
-
blck2
csendes újonc
egyébiránt, ami számomra eléggé fontos:
bármelyik android csúcstelefon szoftvere jelenleg tudja már azt a funkciót, hogy az arcfelismerő amennyiben észlel téged, hogy nézed a mobilt zároltképernyőnél, akkor az elhomályosított messenger/email/sms, bármilyen szöveget feloldja és el tudod olvasni?vagy ez még mindig ilyen egyedi apple iOS feature?
xiaomi 15-n jelenleg ez nálam úgy működik, hogy vagy lezárom az adott app értesítéseit, hogy mindig legyen privát, vagy állandóan látja mindenki a zárolt képernyőnél.
szép estét
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Elit3Zotya #43 üzenetére
HaHa... rég röhögtem egy jót, köszi
-
Black&White
addikt
"A Xiaomi a HyperOS-t gyakran frissíti, a főverziós átállás viszont lassabb szokott lenni."
Ezt mire alapozzátok?
Pont, hogy az elsők között dobják ki az új főverziókat, évről-évre. -
Aryon87
félisten
válasz
ProEvoFan #44 üzenetére
Én nem vennék Almát ennyi pénzért. Zárt rendszer, egy képet nem tudnék átdobni BT-n mondjuk anyunak ha jó minőségben akarja, mert oké ott a messenger, az nem olyan. És pont hogy fotóra és videóra is kiváló már az Ultra. Éjjel megsegítve egy Gcammal, már a csillagokat is lehozza az égről.
Plazma. 14U-ról felesleges is váltani, majd a 16U-ra lesz érdemes. De vannak másik márkások, akik minden évben váltanak, aztán csodáloznak a semmin
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem csípem a iphonet, de ha fényképezésre, videóra kell telefon, ennyiért jobb vétel az iphone 16 pro max....xiaomit ennyiért nem vennék, pedig korrekt telefon lett ez is.
-
11u,12su,13u, szvsz minden évben vitték a legjobb kamerás/telefon címet, tavaly is brutál jól sikerült a 14u, de a vivo x100u pariban volt vele, idén eddig nincs kérdés, megint a xiaomi a csúcs összességében..
-
KFORboy
senior tag
Egy újabb szuper készülék aminek megjelenése után totál idiótának érzem magam S24 Ultra júzerként
Tán ha bele akarok kötni akkor ez a nagy üveg korong a hátlapon nemgyerebe, de simán együtt tudnék élni a zéró minden más kompromisszummal a jelenlegi helyett. -
joey04
titán
válasz
CoroStar86 #38 üzenetére
Büfi
-
gusthy
veterán
Valami nem stimmel, kizárt, hogy a Geekbench 6 Single értéke 29820 lenne.
-
CoroStar86
senior tag
Az, hogy nem Te vagy a csúcskompaktok célközönsége, az ne jelentse már azt, hogy nincs rá kereslet...
Persze, meg lehet magyarázni, hogy a csúcshardver nem fér be a kompakt házba (egyrész hülyeség, másrészt nem is kell high-end SoC), de minek? Ezerszer lefutott körök. Egy rakás embert ismerek, akiknek azért van tepsijük, mert nem kaptak egy épkézláb kompaktot, épkézláb áron. Az egy dolog, hogy ide ők nem írkálnak, de a PH-n kívül is van ám élet...
-
joey04
titán
válasz
CoroStar86 #31 üzenetére
van is alapja.
-
janeszgol
félisten
válasz
CoroStar86 #31 üzenetére
Egyre tobbet olvasok kis telokert vinnyogast. Akiknek az alap iphone is nagy. Es igazuk van. A gyartok egyszeruen hulyek. Megbukott a Plus telefon a Samsungnal, az Apple-nel is.
-
dementor
senior tag
Nagyon jól néz ki.
-
Jól odakúrt a konkurenciának, de azért 14 ultráról ne váltsatok, az is rohadt jó, főleg ha ilyen Samsungokkal hasonlítgatjuk össze.
-
joey04
titán
Nem értek egyet, vagyis csak részben. A ki tud távolabb zoomolni verseny engem sem érdekel, viszont 5x-ig bezárólag szeretnék elfogadható eredményt kapni amennyire lehet rugalmasan. Erre most ez a szett a legjobb megoldás, mert a főkamera 2x-e még kielégítő, a 3x kamera jó, a 4,3 meg csodás, 5x-en meg még bőven jó. Helyzettől függően felette is használható. Ez az 5x-ig bezárólag 2 zoom kamera szerintem pont arra jó, hogy értelmes zoom távon kb. mindenhol jó minőséget kapsz. Főkamera amúgy szintén a piacon a legjobb, uw-t valóban lehetne fejleszteni, meg a 3x helyett még nagyobbat, de lássuk be, kell a hely. Nézz majd rá esetleg az x200 ultrára, az egy másik út, a főkamera meg az uw egyezik majd, zoom pedig 85mm szintén HP9 lesz. Amúgy mivel ott csak 3 kamera lesz, még a nagynak számító uw ellenére sem értem miért nem fér be főkamerának egy LYT-900... De ott 14-35-85 sor lesz, lehet neked az jobban fekszik.
Szóval nagyon nem felesleges kínlódni ezzel a periszkópossal, az utóbbi évek legjobb fejlesztése kamerás fronton és nem azért amiért a marketingben nyomják, hogy AI 120x szuperzoom. Az bullshit.
-
Smiro
senior tag
Itt, hungarisztánban? Itt is van akció... Nyugger lettem, zöldséget olcsóbban kapok majd... Használt telefont már a telefonboltos se nagyon vesz át ingyen, nem hogy beszámítsák a régit. Ha ezt-azt eladok, azért itt is kijön 220 körül... A fél vesém, májam még türhető állapotban van, vért már nem adok, plazmát sem, az mostanában mások műfaja. Szóval ha a még müködik alkatrészeimet összeszedem, meglesz az... Addig viszont kitart még a pár hónapos X14.
De azt hiszem marad minden bennem, a 14 vs 15 nem ér meg egy váltást nekem.
-
Aryon87
félisten
Eddig amiket láttam a telefonnal, jobbnak látom. Főleg az új teleobi képessége nyügöz le, mert ugyan a 14U esetén is pl 15x de 30x esetén is még egész jó a digizoom, de a 15U esetén mégjobb. És nekem a zoomkamerák képessége az elsődleges, a főkamera másodlagos.
Majd a fotósban meglátjuk mire is képes valójában, mert az MA tesztképek nekem nem minden esetben adják (leginkább a feltöltőoldal ront sokat, egy külsős oldal sokkal jobb lenne, vagy drive..)
Igen a rekesz változtatásának kukázása hatalmas fekete pont, én pont azt szerettem a Mate50Pro-ban és most a 14U-ban is (sőt, nemrég fedeztem fel hogy a rekeszt lehet állítani az automata mód esetén is, nem kell Pro módba lépni hozzá) -
Alusky
senior tag
Felesleges ezzel a periszkópossal kínlódni, inkább a másik hármon fejlesztenének még tovább. Csak most ez lett a divat ki tud távolabb zoomolni.
-
Bazsi84
aktív tag
Nem tudom ott milyen akciók voltak,de itt UK-ban volt/van -10%,-12%-os kupon,-159 font ha van MI pontod,kapsz egy ajándék Mi pad pro 7-et és extra 100 fontot a régi telódra.Ha ezt mind összeszámolom és eladom a tabletet annyiért,amennyi a legolcsóbb új ebayen,akkor 225000ft-nál tartok. 🙂
-
Aryon87
félisten
Jó lett ez a telefon, még ha nem is hoz akkora változást (csak akötelező köröket) a 14Ultrához képest, de mégis fotós képességekben bőven ráver, nem úgy mint egyesek, ugye kedves Samsung?
Idén ez kimarad nekem, mert a 14Ultrám nincs 1 éves sem, majd jövőre a 16U... -
Anyagilag nincs akadálya a megvásárlásnak, viszont mentálisan képtelen vagyok arra, hogy egy telefonért ennyi pénzt adjak ki. Egyébként egy év múlva már kellemes ára lesz használtan. Viszont egy év múlva sem lesz kisebb. Volt már nagyobb telefonom, de csak 2 hónapig. Irritált a 6,5"-hoz társuló 158mm. Ez meg még annál is nagyobb. A sima Xiaomi 15 méret a maximum amit elfogadok.
joey04
Kisebb telep? Nehogy rettegjünk már egy 5000-es akkutól. A mostani telefonomban 3900-as van.
Az meg csak bullshit, hogy csak a nagy telefonba fér bele a csúcs kamera, lásd Vivo 200 mini. Max a szuperzoom kamerának kell nagyobb hely. Ennyi kompromisszum belefér. -
joey04
titán
X200 pro mellett használva: üzemidőben nálam a vivo jobb volt, hozzátéve, hogy telefonálni és játszani nem nagyon szoktam. böngészés és videózás közben kicsit jobban merül, a kamera viszont érezhetően jobban beleharap a telepbe, mint a vivonál. A rendszer korrekt, pattogós, nincsenek komolyabb bugok, de a felület valahogy nem az igazi, sok a nagy UI elem, sok (rossz dolgot) koppintottak iOS-ből, a funtouch szerintem idén picit jobb lett. kamerák tekintetében egyértelműen a legjobb szett van benne idén, de szoftversen rendbe kell tenni. Szintén vivóval összemérve: minden esetben természetesebb a xiaomi rajzolata, meg eleve jobb a képek nyers minősége, viszont színek tekintetében a vivo előnyben van, akár vibrant akát authentic módot használja az ember. Kéne egy natur mód még ide (is) nagyon. Ezen kívül az említett túlexponálás még a probléma, valamint a zoom kameránál biztosabb kéz kell mint a vivóhoz. Könnyebben lő elmosódott képeket. Persze nem olyan gyászos mint a Samsung, de a Vivónál nem kell ennyire figyelni erre. Ha valakinek van kedve Pro módban állítgatni, vagy gcamet próbálgatni, akkor tuti, hogy leveri a vivot, így viszont point and shoot annak emészthetőbbek a képei. Frissítések még változtathatnak ezen, bár a színek nem nagyon fognak a bebetonozott 2 mód miatt. Kijelzőben szerintem picit jobb a Xiaomi. Valahogy tud olyat, hogy nem lesz túlszaturáltan neonos, de mégis élénkebbek a színek mint a vivon, vagy a szifonon (15pm) ami még nálam van. szifonon ugye nem lehet állítagtni, vivon igen, ott ha nem a természetesebb színsémát használja az ember, akkor jön a klasszik neonos színvilág. Xiaominál valami nagyon jó balanszot találtak, le a kalappal. Ezt kéne a kameráknál is. Este alacsony fényerőnél sötét témánál van egy lilás elszíneződés görgetésnél, de akkor ez gondolom a tesztben említett okok miatt ilyen. vivonál meg samunál nincs ilyen. picit zavaró azért.
-
Brndtt00
tag
Nekem is jöhet, csak minimum 6.9"-ban
-
cs.zs.
veterán
Mik azok a szállítási komplikációk, ami miatt 6000mAh-ból mifelénk kényszerűen 5410 lesz, de a Honor Magic 7 Lite 6600mAh maradhat?
-
Ezt kérném kisebb méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Úgy néz ki, mint egy fényképezőkép, de van-e olyan jó?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest