Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Fehercsoki #179 üzenetére
[link] Itt a videó, kivágtam belőle egy távolítást és közelítést, én elég stabilnak érzem. A képek sem mosódtak el, 22 képet készítettem, egy lett ami minimálisan, ezek között a fényviszonyok között én jónak gondolom
Esti képem más témáról még nem készült
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Fehercsoki #177 üzenetére
Hétvégén voltunk koncerten, arról nemsokára tudok küldeni felvételt, csak egy kis idő amíg feltölti
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Beaumont #171 üzenetére
Nekem most jött két Nillkin 'Super Frosted Shield Pro Magnetic' tipus.
Oldalt és hátul is recés, egyáltalán nem csúszik, nagyon stabil kézben tartva, sokkal jobb mint a gyári tokja. A mágneses rész brutál erős, a vezetékmentes töltőt nagyon jól tartja, nekem az autóban is olyan van, ott is teljesen stabil, esély nincs rá hogy le essen, úgy kell letépni róla
A tok hátul a kameránál illetve elöl a négy sarokban túl lóg, így arra ül fel letéve, nem ér le sem a kamera sem a kijelző.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele, elvileg a fizetést sem zavarja, azt még nem volt alkalmam kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Úgy néz ki, mint egy fényképezőkép, de van-e olyan jó?
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest