Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Másnak is ilyen vékony a betűtípus gmail-ben, főleg az olvasatlan üzenetek esetén?
[kép]
Nem találtam rá a megoldást egyenlőre, de a korábbi telefonomon (mi9se) körülbelül kétszer ilyen vastag volt az olvasatlan levél, sokkal jobban kitűnt... -
ot93
senior tag
coolmobile-nél vettem, rákérdeztem az AI -üknél meg a valódi ügyfélszolgálatnál is, mindkettő azt mondta, hogy különböző forrásokból szereznek be termékeket, így némelyiknek hosszabb a szállítási ideje, az olcsóbb.. ha most ránézek, valóban így van, de szerintem mikor rendeltem nem így volt, nemtom
gondoltam 13e ft-ért tudok várni többet, de az adategyeztetéskor azt mondták, hogy hétfőn várhatóan itt lesz. Valóban fel is adták pénteken.
maga a coolmobile nem lehet rossz bolt, szimpatikusak az oldaluk alapján is, meg értek el árukereső év boltja különféle helyezéseket, tehát csak nem valami sarki kis bolt szürkén. Illetve rendelés után fel is hívtak adatot egyeztetni, ilyent mondjuk még egyik boltnál sem tapasztaltam. Tehát szerintem megbízható bolt -
ot93
senior tag
Na végül megrendeltem tegnap az 512gb + 12gb verziót (325e-ért szerintem jó vétel volt), elvileg hétfőn nálam lesz, már izgatottan várom
Igazából a mi9se után mindent tud ami megfogalmazódott bennem. Minimum olyan kamera mint abban, bár ez nyilván több mint 5 év után nem nagy mutatvány, 5G (ez is alap már egy csúszkészüléknél vagy talán középkategóriában is), vízálló (legalább pár méterig, mert szokszor használom nedves környezetben), vezetéknélküli töltési lehetőség, hosszú üzemidő (ebben a mi9se azért újkorában sem volt erős, ennyi év után meg kb. teljesen elhasználódott, még jó, hogy céges telefonom is van), ha már nem olcsó, akkor tudja a wifi BT stb szabványokból az újakat. (számomra) sok tárhely. És ami még fontos, ami eléggé bekorlátolja a választási lehetőséget, hogy legyen kicsi (alig nagyobb mint a mostani mi9se). -
ot93
senior tag
Üdv, coolmbile-al van valakinek tapasztalata?
Ma megelégeltem a jó kis mi9SE -t, leváltom, xiaomi 15-re gondoltam és a coolmobile-nál az 512/12gb 336e, ezt találtam a legjobb árnak azon boltok küzül, amit szimpatikusnak találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi 15 legnagyobb ellenfele a Galaxy S25. Az sem változott sokat, úgyhogy ez sem. Ettől még elég jó.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest