- Telekom mobilszolgáltatások
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... az ujjlenyomat-olvasó pedig optikaira váltott ... " – ultrahangosra, nem?
" ... csak éppen korlátozzák az elérhető kapacitást, hogy megfeleljenek a légifuvarozási előírásoknak."
Ezt valaki magyarázza el légy szíves, hogy ha szoftveresen kisebbre veszik az akkumulátort, akkor az most tényleg kisebb lesz?
... és ha ez szoftveres, és így OK, akkor azt a szoftvert – miután leszállt a gép – nem lehetne újra lefuttatni, hogy újra nagyobb legyen az akkumulátor?
Valami nem kerek ezzel így nekem ...Bluetooth: tudom ez rajtam kívül senki sem szokott érdekelni (a vásárláskor, max. utána), de jó lenne tudni, hogy milyen bt. codec-eket támogat a telefon.
Kicsit off: 3rd party launcher-ekkel mi a helyzet mostanság a HyperOS 15 esetén?
Telefonos beszélgetésre van-e "valahogy" lehetőség a global ROM esetén? Tudom-tudom GDPR, de nem erre vagyok kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi 15 legnagyobb ellenfele a Galaxy S25. Az sem változott sokat, úgyhogy ez sem. Ettől még elég jó.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest